Пълнолуние в Близнаци

pixabay.com

По време на Пълнолуние Слънцето и Луната са в опозиция, така че два напълно противоположни полюса на енергията са изправени един срещу друг. На 19 декември това ще се случи по оста Близнаци/Стрелец в 06:37ч. Също така, асцендентът на моментната диаграма е също в Стрелец. С други думи, през този период ще има много активно развитие по оста Близнаци/Стрелец. Значи този път се сблъскваме с подхранваното от ентусиазма на Стрелец Слънце и интелектуалната Луна в Близнаци. Така Луната ни дава ярки, почти необуздани умствени импулси: желанието да се движим, общуваме, свързваме и учим със сигурност ще се появи силно в нас. 

Оста Близнаци – Стрелец е свързана със знанието, предаването на информация, ученето, образованието, кратки и дълги пътувания, философия, комуникация. Присъстват и хармонични аспекти на планетата Юпитер към светилата. В деня на Пълнолунието Венера се приготвя за своето ретроградно движение.

Пълната Луна символизира в астрологията наред с другите неща, несъзнателното, емоциите, въображението, настроението, инстинктите, ежедневните навици. Емоционалните реакции стават по-интензивни, настроенията променливи. Близнаци е под контрола на Меркурий: интелектуален, комуникативен, отворен за нови преживявания, гъвкав. Многостранният интерес може да се превърне в невъзможност да се концентрираме.

По време на Пълнолуние хората сякаш са склонни да привличат най-противоположните на себе си хора и най-трудните битки в живота си. Следователно споровете и разделитес голямо напрежение често могат да съвпадат с фазата на Пълната Луна. Знакът Близнаци, който е свързан с всички аспекти на общуването, и Пълнолунието, което ще се случи тук, показват особено висока умствена енергия, необходимост от изразяване и разбиране. Може да проявявате променливо настроение поради многото идеи и мисли, атакуващи главата ви едновременно, и може да ви е трудно да решите между две различни неща поради разсейване.

Земните отражения на Пълнолунието в Близнаци могат да се проявят като събития по отношение на медиите, събития, свързани с образователния сектор, транспорта, въобще комуникационните системи. На преден план могат да излязат повреди и ограничения в електричество, вода, интернет и енергийни системи, грешни изчисления, новини за банки. Не трябва да вярвате на новините, които четете, без да има потвърждение, и не бива да позволявате на неоснователни твърдения да повлияят на психическото ви здраве.

Тъй като Пълнолунието в Близнаци може да е свързано с инциденти, е необходимо данамалите темпото. Могат да възникнат здравословни проблеми, особено по отношение на раменете, ръцете и ушите, както и инфекции в устната кухина и очите. И това, което чуваме, и това, което произнасяме, може да окаже влияние върху нашето психическо и физическо здраве. Точно както думите могат да бъдат оръжие, което може да нарани хората, думите, изречени с любов и състрадание, имат магически лечебен ефект.

Можете да прекарате време в книжарници или библиотеки, да гледате филм или сериал, който ви интересува, да обменяте идеи с приятелите си и да започнете да се самообразовате.

Преминаваме през най-трудните, най-невъзможните идеи и ако успеем да развържем възлите, които ни дърпат назад, ставаме свободни. Преди да плувате в мътни води, е необходимо да изчакате калта във водата да се утаи на дъното.

Смелост, решителност, надежда!

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.