Рокфелер, който искаше да разкрие тайната за НЛО

нло

Лорънс Рокфелер е инициатор на най-голямата инициатива за разкриване на тайната за НЛО, като прави редица опити да изиска от американското правителство секретната информация по този въпрос.

В „Инициативата Рокфелер“, както е известна в медийното пространство, са били включени, освен нейният инициатор Лорънс Рокфелер, но също така и големи американски политици, като Бил Клинтън, Хилъри Клинтън, редица сенатори, съветници на президента, дори и вицепрезидентът Ал Гор.

Лорън Рокфелер е бил запален на темата НЛО още от времето на края на Втората световна война, когато негови приятели пилоти са му разказвали за светещи сфери над Германия, които пилотите често виждали по време на военни полети и ги наричали Фу Файтърс (Fоо Fighters).

С времето той започнал да колекционира подобни случаи на пилоти, видели НЛО, като постепенно в него назряла идеята да разбере какво наистина представлява този феномен.

Първите опити на Лорънс Рокфелер да изисква информация за НЛО от правителството са по време на управлението на президента Роналд.

Тогавашният кабинет му отказва, обосновавайки се, че са в положение на студена война с бившия съветски съюз и цялата информация за летящи неидентифицирани обекти е строго секретна.

През 1992 г. на власт идва Бил Клинтън, а Лорънс Рокфелер, като един от основните спонсори на Демократическата партия в САЩ, изисква от него да му бъде разкрита тайната на НЛО.

Първоначално администрацията на Бил Клинтън отказва да му бъде предоставена такава информация, но Лорънс Рокфелер заплашва, че ще обърне всичките медии срещу правителството и ще каже, че то крие истината за НЛО.

Предвид факта, че Лорънс Рокфелер е спонсорирал Бил Клинтън и разполага с много възможности за медийна манипулация, от кабинета се съгласяват да направят допитване по въпроса за НЛО.

След допитването от администрация на Клинтън се оказва, че това няма да стане така лесно, понеже има нива на сигурност, до които няма достъп и самият президент.

Тогава администрацията на Клинтън и Рокфелер решават да формулират какво точно се знае до този момент и какво трябва да се изисква за разкриване на информацията за НЛО от правителството на САЩ.

На какво са се натъкнали и оказва ли се, че САЩ са управлявани от тайно правителство в сянка – вижте във видеото.

инфо: vesti.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.