Седмичен хороскоп за всички зодии

В седмицата от понеделник 24 юни до неделя 30 юни Въздушните знаци ще почувстват известно напрежение в любовните отношения, но да не се притесняват и да предприемат нещо, за да направят семейния климат по-спокоен.  Благоприятна седмица за любовта за Водните знаци, ще се възвърне хармонията с партньора ви. Някои ще изживеят дори незабравими дни. В професионалната сфера ще е необходимо да се действа, без да се оставя нищо на случайността. Любовният живот на Земните знаци тази седмица ще бъде много по-задоволителен, особено за онези, които са свободни. Всъщност, някои от тях може да се влюбят, докато тези, които са по двойки, могат да преживеят по-голямо спокойствие и хармония.  Ще е необходимо да се работи усилено за постигане на добри цели.

От 26 до 28 юни – Слънце в секстил с Уран. Тези енергии стимулират изобретателността, оригиналното мислене. Могат да се появят нови идеи внезапно.  Добро време за връзки с обществеността.

На 27 юни Меркурий влиза в знак Лъв. Меркурий навлиза в територията на Слънцето, чиято енергия помага да се прояви по-ясно в сферата на комуникацията, да вдъхновява другите със своите идеи. Добро време за творческите натури и хората на перото.

Луната през седмицата се движи през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци.

Благоприятни дни за подстригване – 24, 27, 30 юни.

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

25.06.  02:11 – 25.06.  05:39
27.06.  10:52 – 27.06.  16:33
29.06.  21:39 – 30.06.  00:10

Овен – По-добре да не се захващате с нови дела, без значение колко примамливи ви изглеждат, резултатът няма да ви хареса. Някои ще трябва да работят в авариен режим, за да завършат сложен проект до крайния срок. Трябва да реагирате бързо на ситуациите и да проявите добри комуникативни умения. Може да има много нови възможности за развитие. Близките хора вероятно ще ви създават проблеми. Ще се почувствате морално и емоционално изтощени, ще се уморявате по-често от преди. Втората част на седмицата ще бъде малко по-напрегната, когато някои проблеми ще нарушат мира при двойките. Отлична седмица по отношение на сантименталността.  Интензивен уикенд за свободните представители на знака, идват нови приключения! В неделя може да поканите приятели, ще се забавлявате добре.

Благоприятни дни – 30
Бъдете предпазливи – 25, 26, 27

Телец – Тази седмица се очертават тежки и нервни дни по отношение на работата. Ще трябва да се възползвате максимално от потенциала си, за да можете да получите това, което искате. Въпреки всичко, вашата упоритост ще ви позволи да постигнете добри цели. Съществува риск да се харчат много пари, да се правят неуспешни покупки и инвестиции.  Може да има проблеми по време на пътуванията. Често ще променяте плановете си, ще се захващате за едно, после за друго. Трябва ви ясен план за действие. Вслушайте се в съветите на приятели или роднини. Любовният ви живот тази седмица е много по-задоволителен. Някои може най-накрая да се влюбят, докато тези, които са по двойки, ще могат да разсеят последните си съмнения и да заживеят в по-голямо спокойствие.
Благоприятни дни – 24
Бъдете предпазливи – 28, 29

Близнаци –  Седмицата ще бъде особено предизвикателна за вас.  По-добре е да забравите за независимостта и собствената си гордост. Чувствайте се свободни да поискате съвет от по-опитни колеги. Удовлетворяващо време, но ще трябва да знаете как да се възползвате максимално от възможностите, които ви се представят. Може да има разочарования в партньорствата, както и финансови загуби, глоби, проблеми с плащания. Тези тенденции могат да ви извадят от равновесие. Това са точно подводните течения, които се нуждаят от специално внимание. Добро време за романтични срещи. Не седете у дома си, отидете на разходка или парти. Там е възможно да срещнете човек с общи интереси. Семейните трябва да обърнат специално внимание на децата си. Резервирайте стая или къща някъде сред природата. Подходящ е селският туризъм.
Благоприятни дни – 25, 26, 27
Бъдете предпазливи – 24, 30

Рак – Меркурий във вашия зодиакален знак ще донесе много промени в настроението. Преди всичко работата ви ще бъде засегната от това колебливо настроение. Ще има неясноти кой път да изберете относно вашето бъдеще и не можете още да разберете какво наистина искате да правите. Изчистете ума си от съмненията! Някои ще изпаднат в трудна ситуация и ще търсят изход от нея. Седмицата е благоприятна за любов и хармония с партньора. Някои ще предприемат по-смели стъпки и ще се съберат да живеят заедно или ще сключат брак. Свободните ще имат много възможности през уикенда да се запознаят, но Меркурий в опозиция може да създаде известно напрежение. Избирайте си да прекарвате времето си в приятна компания.
Благоприятни дни – 24, 28, 29
Бъдете предпазливи – 25, 26, 27

Лъв – Може да изпитате несигурност или ограничения в работата. Някои ще преминат през редица изпитания, но за да постигнете поставените цели е необходимо да положите повече усилия. Изведнъж може да осъзнаете, че това, което ви пречи да постигнете успех, е вашият собствен мързел. Не се претоварвайте също с излишна работа и задачи, не предприемайте рискове. Личното ви щастие тази седмица е напълно във вашите ръце. Можете да направите решителна стъпка в посока към човек, който отдавна ви харесва; да станете инициатори на сериозен разговор с брачния партньор или да прекъснете тайната връзка, която отдавна не предизвиква нищо друго освен страха, че ще бъдете разкрити. Тази седмица Луната ще ви донесе много късмет в любовта. Въпреки това, през уикенда ще имате някои препирни с партньора. Лятото носи много нови неща и дори нови любов! Флиртът не се брои.
Благоприятни дни – 25, 26, 27, 30
Бъдете предпазливи – 28, 29

Дева – Време за бързи решения и действия. Този период трябва да се използва максимално.  Тези, които искат да предприемат нови проекти или да се впуснат в ново приключение, могат да го направят без страх. Планетите ви предпазват от разочарование и ви канят да опитате. Но не разчитайте сляпо на съдбата. Използвайте разума си. Важно е да не бързате в своите решения и заключения, да не ги вземате под влиянието на емоциите.  Често няма да имате време да мислите внимателно за плюсовете и минусите. Доверете се на опита си и интуицията си и всичко ще бъде наред. Възможно е да изпитате недоволство или неудовлетворение от нещо. Любовта изглежда е на ваша страна тази седмица. Всъщност връзката с партньора може да е спокойна и удовлетворяваща.
Благоприятни дни –28, 29
Бъдете предпазливи – 24, 30

Morkadis

Везни – Ако сте преживели период на трудност, сега всичко свършва. Някои проблеми могат да намерят своето решение. През тази седмица просто трябва да се съсредоточите върху най-важното, а не да изразходвате енергия за решаване на второстепенни въпроси. Възможно е да имате тревоги за здравето на някой от близките ви хора. Тези дни ще отделите повече време за общуване, за срещи, за получаване на нови впечатления. Много е вероятно тази седмица да срещнете любовта от пръв поглед.  Уикендът е подходящ за една много активна почивка, възползвайте се от това най-пълноценно! Вие ще сте много привлекателни за хората от противоположния пол!
Благоприятни дни – 30
Бъдете предпазливи – 25, 26, 27

Скорпион – В работа нещата ще започнат да вървят по правилния начин, дори ако трябва да работите усилено. Тези, които имат собствен бизнес, ще успеят да постигнат много важен успех и ще могат да разширят дейността си, като по този начин ще получават по-големи печалби. Добър момент за укрепване на лидерската ви позиция на работното място, повишаване на доверието към вас. Могат да възникнат непредвидени ситуации. Ако сте по-упорити, тогава късметът ще ви се усмихне. Бъдете по-внимателни с другите, следете финансовите си разходи. Двойките ще имат усложнения в отношенията, вероятно сте преувеличили исканията си към партньора. В края на седмицата може да има светло събитие.
Благоприятни дни –  24
Бъдете предпазливи – 28, 29

Стрелец – Някои планетни аспекти ще доведат до пречки в професионалната област. Ще ви занимават нерешени проблеми. Ще трябва да действате, като използвате интуицията си. Все още имате възможности за нови маневри, но внимавайте някои от ходовете ви да не се окажат погрешни. Нови развития на работното място, може би след някаква промяна на управленско ниво. Късметът няма да ви изостави напълно. Не се отказвайте да се срещате с приятели и да посещавате обществени места, защото там можете да срещнете интересни възможности. В сантиментален план нещата ще се развиват добре. Ще почувствате нуждата да се насладите на простите неща от живота, приятелството, семейството, близките, да планирате някои посещения, пътувания или излети с тях.

Благоприятни дни – 25, 26, 27
Бъдете предпазливи – 24, 30

Козирог – През седмицата ще се чувствате по-заредени и енергични, така че се опитайте да влеете цялата си позитивност в работата и дайте най-доброто от себе си. Ще бъдете изключително категорични и неотстъпчиви и това може да предизвиква противоречия и кавги около вас. Най-проблематичните дни за вас са вторник и сряда, трудно ще се справите с емоциите си! Бъдете бдителни и внимателни. Мнозина ще почувстват нуждата да променят кръга си от приятели. Любовният ви живот става малко по-сложен. Имате някои съмнения относно партньора си и не знаете как да се справите. Говорете открито, вместо да приемате нагласи, които може да се тълкуват погрешно.
Благоприятни дни – 24, 28, 29
Бъдете предпазливи – 25, 26, 27

Водолей –Този период е подходящ за творческа индивидуална работа. Общувайте с интересни хора, четете книги, мислете за нови идеи, които по-късно ще се реализират. Можете да планирате някои важни за вас цели и да се опитате да се отпуснете малко. Бъдете внимателни в изявленията си, можете да разкриете неволно собствените си тайни и тайните на другите. Ще бъдете с добра енергия през цялата седмица, което гарантира добро здраве и бързо възстановяване от заболяванията.  Трябва да оцените дали условията и работата, която вършите, са това, което наистина искате, ако имате възможности да ги подобрите или ако можете да промените областта, в която работите. Опитайте се да се съсредоточите върху интересите си, правете любимите си неща, помислете за хобитата си. Ще бъде една седмица пълна с възходи и падения за тези с романтична връзка.
Благоприятни дни – 25, 26, 27, 30
Бъдете предпазливи – 28, 29

Риби – Повишава се енергийното ви ниво и се чувствате по-самоуверени.  В работата при някои тази седмица ще има неочаквани обрати. Венера ще ви подкрепи в тези взискателни дни и ще ви даде много емоции. За да успеете във всичко, разпределете работата по степен на важност. Ще бъдете лесно податливи на чуждо влияние. Един от най-щастливите моменти е, когато намерите смелостта да се освободите от това, което не можете да промените. В почивните дни се обезпечете с достатъчно количество сън, правилно хранене и комфортна обстановка. Отпуснете се, отидете на масаж, йога, слушайте релаксираща музика. Обогатете се с нови впечатления и усещания.Тези, които са още сами, трябва да изчакат малко повече време, за да намерят подходящия човек, но това не означава, че трябва да останете заключени в къщи, напротив – използвайте всяка възможност да се видите със стари приятели или да се запознаете с нови.
Благоприятни дни –28, 29
Бъдете предпазливи – 24, 30

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.