Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 11 ноември Слънце в съвпад с Меркурий в 17:23ч

На 12 ноември в 15:36ч има Пълнолуние в знак Телец.

Марс секстил с Юпитер в 20:22ч

На 13 ноември Меркурий секстил със Сатурн в 16:36ч

Слънце секстил с Плутон в 19:58ч

На 14 ноември Меркурий в тригон с Нептун в 00:35ч

Венера в квадратура с Нептун в 19:08ч – засяга финансовите и романтичните отношения.

Както се вижда в средата на ноември се оформят като цяло конструктивни и хармонични аспекти и можем да поемем глътка въздух. Времето е благоприятно за поправяне на грешки, за развитие на започнати проекти, за възстановяване на изгубени връзки, за прекъснато сътрудничество. По емоционална точка е времето на пълнолунието, когато нараства емоционалността. По това време зачестяват и пътните инциденти. Добре е в дните около пълнолуние да се избягват хирургичните операции (с изключение на животоспасяващите), тъй като се увеличава кръвозагубата.

Меркурий остава ретрограден до 20 ноември. В този периода няма смисъл да започвате нови бизнеси и проекти, да регистрирате компания, фондации, брак, да извършвате сделки, да сключвате договори, да набирате нови служители, да започвате нова работа. Не трябва да купувате скъпи неща, включително всяко електронно оборудване – смартфони, таблети, компютри, битова техника, автомобили.

Луната през седмицата преминава през знаците Телец, Близнаци, Рак.

Благоприятни дати за подстригване – 14, 16 и 17 ноември

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

12.11.  17:49 – 13.11.  10:47

15.11.  13:41 – 15.11.  18:16

17.11.  22:16 – 17.11.  23:58

Овен – Вашите емоции са топли и силни, но понякога можете да бъдете много настойчиви в тяхното проявление. Изпитвате силна нужда от свобода, но от време на време трябва да оставате сами. Важно е да разберете основния приоритет в живота си, да осмислите нещата. Можете да намерите изява в творчеството, изкуството, ако се обърнете към талантите си. Творческата ви енергия набира сила и фокус. Отношенията с противоположния пол са хармонични и не са обременени със сериозни проблеми. Вие сте общителни, весели, пълни с оптимизъм, привличате другите към себе си.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 16, 17

Телец – През този период звездите и планетите ще ви помогнат да си поставите нови цели, както и да завършите всички най-важни неща. Ключът към успеха ще бъде упоритата работа. Отлагането трябва да се избягва и да не се оставяте на мързела. Ще имате спешни задачи, които наистина трябва да довършите. През следващите дни трябва да сте изключително предпазливи и внимателно да проверявате информацията и фактите. Има голям риск от грешки, както и от факта, че някой умишлено ще се опита да ви подведе или да злоупотреби с вашето доверие. Не изпускайте от поглед сферата на личния живот. Звездите ще ви помогнат в търсенето на сродна душа. Приятно изживяване в личния и любовния ви живот.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци – Цялата седмица за Близнаците ще бъде успешен период. Ще бъдете решителни и упорити в постигането на целите си. В същото време не трябва да се започват нови неща, но за стартирали вече проекти е възможен сериозен напредък. Изглежда, че почти сте престанали да цените любовта и грижите, които ви предоставят любимите хора. Затова обръщайте повече внимание на близките си и бъдете по-често с тях. Не трябва да се страхувате от промени в личния живот. Те ще бъдат за добро. В общуването с другите трябва да бъдете по-искрени, отворени, да споделят своите емоции и чувства. Ще има възможност за укрепване на любовта, приятелството. В любовните отношения на представителите на този знак се очакват големи успехи.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 13, 14

Рак – Първата половина на седмицата обещава да бъде продуктивна и доста успешна. Не трябва да правите нещата набързо. Необходимо е да се подхожда отговорно към всичко, свързано с финансите. Нивото на стресът ще бъде по-висок, но имате достатъчно сили, за да се справите с всичко това. Не позволявайте на емоциите да ви управляват. Ако трябва да се откажете от някои предварителни планове, въпреки желанията си, не се обезсърчавайте и не се разстройвайте. Ако започнете да правите покупки, рискувате да се увлечете и да превишите бюджета си. Животът е в разгара си: ако не се прозявате, можете да се забавлявате.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 16, 17

Лъв – Тази седмица вероятно леко ще намалее трудовият ви ентусиазъм. Причината за това може да е малка кавга с шефовете, недоволство от колега или прояви на есенна депресия. Някои ще бъдат в мрачно състояние на духа. Ако спрете и анализирате ситуацията, ще разберете, че изобщо няма причина да ръмжите и сами разваляте настроението си.  Звездите настоятелно съветват да не общувате с токсични хора. Трябва да се научите как да разпознавате енергийните вампири и да се защитавате срещу тях, за да поддържате добро настроение и самочувствие. В любовната сфера късметът ще е на ваша страна. Романтични срещи, любовни признания – всичко това може да бъде успешно.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – Понякога просто сте обсебени от работа. Не се претоварвайте и не забравяйте да намирате време да се отпускате. Трябва да подредите собствените си мисли в ред. Ще можете успешно да разрешите всички проблеми, свързани с парите. Тази седмица ще ви предостави благоприятни възможности за развитие на вашите финансови дела. Разбира се, нищо няма да се случи без вашите собствени усилия и упорит труд.
Съпротивлявайте се на отчаянието – всички трудности са временни. В някои случаи е необходимо да направите решителен скок напред, за да постигнете целта си. Анализът и изследванията са вашите опорни точки и в тези области просто няма да имате равни. Не си струва да започвате нови дела сега, но не отлагайте започнатите.

Благоприятни дни – 11, 12, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Везни – През новата седмица има много неща за вършене, както в професионалната сфера, така и в ежедневието. Пазете добре тайните си и не споделяйте планове за бъдещето, защото враговете и недоброжелателите не спят. Избягвайте прекомерното доверие и се пазете от хора с фалшива идентичност. Има вероятност да пропуснете някакви срокове. От сряда енергията на звездите ще стане по-положителна, което ще допринесе за появата на късмет във всички области на живота. Съсредоточете се върху любовта си. Успешно ще се развиват връзките с противоположния пол. Не е изключено да завъртите служебен флирт и романтични отношения на работното място.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 16, 17

Скорпион – Бъдете готови за прозата на живота и ежедневните трудности. Използвайте тези седем дни, за да изчистите висящи дела и да планирате нови.
Има хора в обкръжението ви, които ви дразнят толкова много, че сте готови решително да прекъснете отношенията с тях. Но сега не е време за драстични мерки. Бъдете общителни, активни и не се поддавайте пред трудните моменти. Въпреки това сред колегите е по-добре да се избегне прекомерната откровеност. Не забравяйте, че вашият личен живот и планове за бъдещето не са теми за обсъждане по време на работната почивка. Колкото по-малко знаят за вас, толкова по-добре. Любовната връзка тази седмица на мнозина може да им изглежда като окови около врата – трябва да сте по-толерантни, за да не потопите „кораба на любовта“.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец – Тази седмица обещава да бъде доста стресиращо време за вас. Ще имате много задачи или задължения, изпълнението, на които ще бъде важно през тези дни. В повечето случаи те ще бъдат свързани с пари, което ще изисква по-голяма концентрация и практичност при прилагането им. Заемете се с тези неща, които отлагате отдавна! Избягвайте конфликти и спорове на всяка цена, без значение колко сте ядосани или разочаровани, тъй като това определено ще е загуба на време и енергия. Предстои среща или събиране за приятен (или важен) повод. Любовта ще бъде важен фактор за доброто ви настроение. И тя определено ще присъства в живота ви. В събота възможностите за реализиране на романтични планове са големи.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 13, 14

Козирог – През седмицата се увеличава вашата социална и професионална заетост. Това е период на лична отговорност и възможност да се подходи смело към реализирането на започнатите проекти. По-важните събития, които ще преживеете през следващите дни, ще бъдат свързани с вашия професионален или социален живот. Може да се разстроите от новините за човек, когото познавате. Ще трябва да направите повече за решаване на проблемите у дома. Това може да е належащ ремонт или покупка на предмети, уреди. Повече комуникация, усмивки, срещи – всичко това ще бъде от полза за вашата кариера и личен живот.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 16, 17

Водолей – Като цяло имате седмица натоварена и това ще се отрази на емоционалното ви състояние: ще бъдете нервни, чувствителни. Някои хора ще ви бъдат прекалено натоварващи психологически или емоционално. Способността ви да възприемате реалността обективно сега е намалена. Ще имате повече работа и повече задачи на работното си място. Възможно е да има промени и да получите шанс за професионално израстване. Избягвайте да сключвате сделки, да подписвате важни документи и внимателно работете с такива, проверявайте цялата информация. За да избегнете конфликти, стеснете кръга си от приятели. Същото се отнася и за установяване на контакти с близки: различният поглед към живота може да стане „ябълката на раздора”.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 11, 12

Риби –   През тази седмица се съсредоточете върху важните дела. Много неща отиват постепенно към завършване. Ще трябва да проявите търпение и да покажете разбиране за действията на хората около вас. Моментите на стрес и напрежение, които възникват през седмицата, ще бъдат свързани с вашите страхове за бъдещето. Някои събития могат да ви разочароват или разстроят, но други могат да ви дадат надежда за по-добри времена. Съвсем неочаквано ще намерите оригинални решения на стари проблеми. Вземайте решения само по онези въпроси, за които сте сигурни, че имате възможности, време и ресурси за решаване. Уикендът обещава да бъде позитивен и силно романтичен.

Благоприятни дни – 11, 12, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.