Седмичен хороскоп за всички зодии

Очаква ни една сравнително спокойна и хармонична седмица, в която няма тежки аспекти на планетите. Луната е намаляваща и не е подходящо за започване на нови неща.

Последна четвърт на Луната на 16 февруари в 00:18ч

Марс преминава в знак Козирог на 16 февруари до 30 март – тук се намира в екзалтация и ще изглежда може би по-ярък и по-интензивен, отколкото в собствената си обител в Овен. Някой беше направил интересно сравнение:

„Ако Марс в Овен е снайперски куршум и дори скалпел в ръцете на хирург: прецизно обмислена „интелектуална“ агресия, тогава Марс в Козирог е оръжие за масово унищожение, това е командир, хвърлящ армия в атака. Неговото мото: “Прав е този, който е по-силен“. По-осезаемо влиянието му ще се усети през март.

Луната е растяща и ще се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион и Стрелец.

Благоприятни дати за подстригване – 11, 13, 14 февруари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

11.02. 20:27 – 12.02. 01:38
13.02. 23:41 – 14.02. 02:38
16.02. 00:21 – 16.02. 06:08

Овен – Седмицата не е подходяща за ново начало. Ще преодолявате препятствия, ще довършвате започнатото. Не се огорчавайте от по-бавните резултати. Важното е, че сте на прав път и с всеки ден ситуацията ще отива към по-добро. Периодът е свързан с открития и тайни. Буквално ще отворите очите си за някои факти, на които не сте обръщали внимание досега. Трябва да се погрижите за здравето и спокойствието си. Мнозина ще живеят двойствен живот. С пламенният си характер трудно ще устоявате на изкушенията. Готови сте на всичко в името на любовта. Остава да ви пожелаем да се въздържате от твърде луди дела.
Благоприятни дни – 16
Бъдете внимателни – 12, 13

Телец –  Седмицата ще бъде динамична и може да донесе промени във вашите намерения и цели. Склонни сте на спонтанни действия. С толкова много инициативност, енергия и импулсивност можете да се озовете във водовъртеж от събития и случки. Бъдете позитивно настроени и вашите решения ще бъдат правилни. Може да се почувствате към края на периода леко отпаднали. Старайте се доколкото е възможно да намалите ангажиментите си. Звездите ви готвят бързи и приятни промени. Понякога скептицизмът и несигурността в себе си стават причините, поради които отминават дори и най-успешните възможности.
Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни –14, 15

Близнаци – Добре ще е не само да правите планове за бъдещето, но и да помислите как да започнете да ги изпълнявате.  Ще бъдете толкова емоционални и уязвими, че ще е много трудно да ви угодят. Сега не подходящо да отправяте прекалени изисквания и да изразявате негодуванието си към партньора си. Край вас има хора, които не са твърде доброжелателни, затова бъдете по предпазливи. Съществува вероятност да се опитат да ви измамят. Внимателно четете всичко, което е написано с дребен шрифт, и проверявайте точността на източниците, информацията. Отделете повече време на дома и любимите хора.
Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете внимателни –10, 11, 16

Рак – През тази седмица трябва да съсредоточите усилията си към изключително реални и изпълними мероприятия, оставяйки трудните и съмнителните въпроси за друго време. Деловата сфера ще изисква вашата прилежност и отговорно отношение. Като цяло ще преобладава добро настроение, но ще бъдете податливи на негативни влияния и лесно може да се обезсърчите.  Звездите ще бъдат доста приятелски настроени към вас и ще ви закрилят и помагат, когато е необходимо. Грижете се за своите нужди и желания. Не се оставяйте на последно място.
Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв – Седмицата ще е успешна, за тези, които могат да работят усърдно и проявят издръжливост. Не се отпускайте. Бдителността, спокойствието и интуицията ще трябва да ги засилите. Не пренебрегвайте вътрешния си глас. По паричните въпроси се опитайте да бъдете по-практични. Периода не благоприятства започване на нови начинания. На тези, които имат вече връзка, звездите препоръчват да не се забъркват в изненади и ситуации. Късметът ще бъде често с вас и нещата ще се подредят така, че да бъдете на правилното място в точното време.
Благоприятни дни –12, 13, 16
Бъдете внимателни – 14, 15

Дева – Седмицата обещава да бъде спокойна и хармонична. Не планирайте в понеделник и вторник важни дела, свързани с интелектуална работа – те няма да донесат успех. Мнозина от вас са по-ентусиазирани и уверени в себе си, готови да обърнете нов лист в живота си. Сега е важно да се погрижите за здравето си, да избягвате стреса и преумората. Не бива да се поддавате на апатията и лошото настроение. Негативните мисли в главата си, колкото може по-бързо прогонете, защото освен, че ще влошат самочувствието ви, могат и да се материализират.
Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете внимателни – 10, 11, 16

Morkadis

Везни – Работата може да ви отнеме твърде много време и енергия. Трябва да завършите това, което сте започнали. Семейните представители на знака нека да отделят повече време на своя партньор и да не дават допълнителни поводи за ревност. Ако забележете разрив във взаимоотношенията си, не е необходимо да се втурвате веднага и да търсите отговор на въпроса, какво се е объркало, нито да търсите виновник. Много скоро проблемите в отношенията ви ще останат в миналото. На свободните представители на знака не се препоръчва да търсят втората си половинка в социалните мрежи и в сайтовете за запознанства. Първо, наистина не е най-добрият начин да срещнете там достоен човек. Второ, любовните преживявания сами ще ви намерят.
Благоприятни дни – 16
Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион – Сферата на кариерата и парите сега се нуждае от повишено внимание. Необходимо е старателно да обмислите линията си на поведение. Не бъдете нервни, не бързайте и не рискувайте напразно и всичко ще се развие по най-добрия начин. Добро време за работа с информация, кратки пътувания, обучение, обмяна на опит и усвояване на знания. Вие притежавате способности да преобразувате света около себе си. Ореолът на тайнственост и загадъчност тази седмица няма да ви навреди, а само ще допринесе за интереса на другите да общуват с вас.
Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни –14, 15

Стрелец – Звездите ще облагодетелстват онези, които знаят точно какво искат и са в състояние да планират компетентно своите действия. Опитайте се незабавно да разрешите проблемите, без да ги отлагате за по-нататък. Няма да търпите никакви ограничения. Имате нужда от независимост във всичко: в мислите, в делата, в действията и най-важното – в решенията. Не споделяйте с никого за новите си идеи, времето още не е дошло. Енергийният ви потенциал не е достатъчно висок, затова е необходимо да пазите здравето си повече.
Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете внимателни –10, 11, 16

Козирог – През седмицата ще бъдете доста мързеливи, но може би поради това, че жизнените ви сили са практически на нулата. Избягвайте финансови операции, сделки с недвижими имоти, парични акции и други. Неочаквани, но полезни нови запознанства ще разкрият нови аспекти, ще внесат нови идеи и прозрения. Не провокирайте недоволството на другите с вашите действия и изявления. Бъдете по-толерантни и търпеливи, сдържайте силните си емоции. Нужно е да се преборите с някои свои страхове, които пречат на развитието ви. Трябва да помислите и да решите какво искате от живота и как да го постигнете.
Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей –Пред вас е една седмица изпълнена със задължения, но ще бъдете продуктивни в работата си. Вие ще се стремите да свършите всичко колкото е възможно по-бързо и в най-кратък срок. Можете да постигнете много, но първо трябва да обмислите и рационализирате методите на вашата работа. Вашата енергия постепенно ще започне да нараства и ще се почувствате в по-добра форма. За щастие не се очакват форсмажорни обстоятелства и на дневен ред са само проблеми, които могат да бъдат решени бързо и ефикасно. Ще започне да се подобрява и настроението ви. През втората половина на седмицата е възможен неочакван завой в събитията.
Благоприятни дни –12, 13, 16
Бъдете внимателни – 14, 15

Риби – На работа бъдете по-внимателни, за да не допускате грешки. Концентрирайте се върху основните задачи и не се разсейвайте с второстепенни неща. Донякъде личните преживявания и нагласи са тези, които пречат на успеха и напредъка ви.  Бъдете внимателни и се грижете за своето здраве. Отделете време за себе си: променете обичайния ход на нещата, нормализирайте вътрешната хармония, възстановете енергията и обичайте себе си. Препоръчително е да отделите достатъчно време за общуване и нови запознанства.
Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете внимателни – 10, 11, 16

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.