Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-акценти

Бъдете разумни! Избягвайте да се поддавате на злобни провокации, участие в спорове и разправии. Всяко малко нещо може да прерасне в по-голямо и опасно. Облаците над хоризонта много скоро ще се разкарат.

На 30 януари Слънцето е в съвпад с Меркурий – Благоприятно време за интелектуална дейност, за преговори. Лесно могат да се намерят решения на важните въпроси. Лесно се осъществяват нови запознанства, лични и делови връзки.

На 31 януари Сатурн е в секстил с Нептун – Възможни са творчески вдъхновения, интуитивни прозрения. Благоприятен период за работата на болници, университети, църкви, културни учреждения.

На 2 февруари Марс влиза в опасна квадратура с Плутон – Напрегнат аспект. Важните неща е по-добре да бъдат отложени. Лесно можете да бъдете въвлечени в неприятни събития, в скандали и конфликти. Избягвайте местата, където има много хора. Бъдете внимателни на пътя като пешеходци и като шофьори.

На 3 февруари Венера образува тригон към Уран – Това взаимодействие ще донесе нови и нестандартни идеи, както в деловата, така и в личната сфера. Предстоят за мнозина интересни и необичайни запознанства, приятни новини, блестящи перспективи. Хармоничната обстановка обещава повишена чувствителност, възприемчивост и възможни неочаквани обрати в личните отношения. Хората ще са склонни да постъпват оригинално, да експериментират или да се влюбят от пръв поглед, ще бъдат по-проницателни и възприемчиви към всичко ново.

Благоприятни дни за подстригване – 29януари, 1 и 3февруари

Луната се движи на празен ход – в това време не трябва да се предприема нищо важно.

29.01.2019 00:40 – 16:34

01.02.2019 00:34 – 02:48

03.02.2019 12:54 – 15:04

Овен – Седмицата обещава да бъде плодотворна и пълна с големи идеи и нови планове. Нещата ви се получават много добре. Желателно е обективно да оцените своите възможности и да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време. Вие винаги сте готови да се борите и да заставате лице в лице с предизвикателствата. Това е отличен период за борба с лошите навици. Излишните емоции трябва да се овладяват своевременно. Важните разговори пренесете за сряда и четвъртък, тъй като тогава Луната ще улесни комуникацията. В останалото време избягвайте да изяснявате отношения. Личният ви живот ще бъде по-активен. Отношенията ви ще станат по-чувствени и страстни.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Morkadis

Телец – Хороскопът ви обещава, че тази седмица ще бъде щедра на положителни емоции, приятни изненади и подаръци също не са изключени. Ако решите да участвате в лотарията, късметът може и да ви се усмихне. Вие не винаги успявате да се справите с емоциите, често под тяхното влияние правите грешки, за които по-късно съжалявате. Каквото и да казват останалите, не бързайте: имате достатъчно време да помислите за план за действие. Трябва да внимавате със съветите на другите хора, те не винаги са толкова добри, колкото изглеждат. Партньорските отношения ще бъдат в центъра на вашето внимание. Добро време за някои конструктивни промени в личния ви живот. Отношенията с някой, който познавате от дълго време, през тази седмица могат да преминат на ново равнище.

Благоприятни дни-01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Близнаци – Ако още от понеделник си направите планове за седмицата и разчетете времето си, периодът ще бъде много продуктивен. Вземате малките неща много навътре, често сте нервни в ситуации, в които си струва да запазите спокойствие. Домашни (семейни, битови) проблеми не са изключени и може дори да отвлекат вниманието ви от работата. Не се доверявайте на тези, които ви обещават твърде много. Планетите ви препоръчват да прекарвате повече време у дома си, да общувате с близки и роднини, семейство, родители, деца. Това е подходящо време за организиране на вашия дом, малък ремонт, закупуване на нови мебели, подобряване на комфорта на живот. Инициативите са приемливи, но трябва да се правят с повишено внимание. Не се страхувайте да флиртувате и да покажете симпатии към онези, които не са ви безразлични.

Благоприятни дни- 03.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

Рак – През настоящата седмица е възможно да срещнете трудности и неприятности по пътя си. Бъдете внимателни към проблемите, с които ще се сблъскате. Също така ще е добре да сте решителни и да отстоявате мнението си до последно. Може да останете излъгани в очакванията си. Ще трябва да придобиете умението да се подчинявате на обстоятелствата и бързо да реагирате на изменението на обкръжаващата обстановка. На мнозина ще им се случи да се влюбят и да потънат в любовни преживявания. През периода ще бъдете както винаги очарователни, уверени в своята привлекателност и ще успеете да събудите истински интерес у някои представители на противоположния пол.

Благоприятни дни- 28, 29.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Лъв – Слънцето ви дарява с добра жизнена енергия. Избягвайте места, където има много хора – странни и неприятни неща могат да се случат около вас. От нови запознанства също е добре да се откажете сега. По време на работа е по-добре да бъдете по-сдържани, дори и да сте възмутени от нещо. Не зацикляйте върху дреболии и не се притеснявайте, ако нещата не вървят добре. По силите ви е да промените ситуацията към по-добро, но трябва да поддържате оптимизма си. бъдете особено внимателни с информацията, въздържайте се от клюки. Внимавайте, защото всяко от вашите изявления може да бъде погрешно интерпретирано. По-често проявявайте вашия личен чар. Със своята харизма лесно ще можете да предразположите хората към себе си.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Дева – Динамична и изпълнена с предизвикателства седмица, носеща на напористите и по-дейните от вас многочислени победи. Трябва да се съсредоточите върху работата, всичко останало ще мине на по-заден план. Трудно ще се застоявате на едно място. Делата и обстоятелствата ще ви принуждават да бъдете постоянно в движение. Не бъдете прекалено доверчиви. Някой може да се опита да ви измами. Може да изпаднете в конфликтна ситуация с колегите си. Финансовото положение е леко нестабилно. Някои от вас ще се замислят за смяна на работното място. В любовта бъдете разумни, вземете развитието на отношенията си под ваш контрол и не рискувайте! С вашето очарование няма да ви е трудно да привличате вниманието на противоположния пол.

Благоприятни дни- 28, 29.01.; 01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

Везни – В понеделник мързела заплашва да потисне всички други стремежи, но през втората половина на седмицата силите и енергията ще се увеличат значително. В четвъртък ще имате възможност да използвате капризите на съдбата във ваша полза. Но през уикенда, изглежда ще трябва да се справите с натрупаните домакински задължения и семейните проблеми. Не се стремете да угаждате на другите. Поставете себе си в центъра. Венера и Юпитер и тази седмица ви даряват с положителни емоции, усещане за късмет и просперитет. Може да очаквате добри новини. Мнозина ще имат приятно общуване и възможности за флирт. Не са изключени приятни нови запознанства. Време е да се отпуснете и да изпуснете парата. Развличайте се, влюбвайте се, запознавайте се с интересни хора.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Скорпион – Възможно е да имате труден период. Въпреки бойния си дух и желание да работите усилено, ще постигнете минимални резултати. Определете приоритетите си за седмицата, стегнете се малко, организирайте се и не се отказвайте от набелязаните цели. Ще се сблъскате с определени предизвикателства и трудности. Възможно е да усетите известна неискреност у околните. Пазете се от клевети и хитрости, може би хората около вас не са това, което изглеждат на пръв поглед. Добре ще е да не поемате нови служебни и лични ангажименти, а да завършите всичко, което сте започнали досега, което сте планирали, но по една или друга причина сте отлагали.

Благоприятни дни-01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Стрелец – За вас предстои една изключително добра седмица. Късметът ви е силен и ярко изразен във всички житейски направления. Вие сте пълни с енергия и сила за нови постижения. Ако ги насочите към реализацията на творческия потенциал, можете да постигнете успех без много трудности. Вашата интуиция и сексуалност също се увеличават и хората около вас го усещат. Личният ви живот ще бъде пълен и ярък. Не се оплаквайте от липса на късмет. Венера и Юпитер ще ви подкрепят във всичко. Периодът е добър и за обвързаните, и за необвързаните. Като цяло се увеличават шансовете на всички свободни представители на знака да срещнат нова любов. Тези, които имат вече връзка, нека да добавят повече динамика в отношенията.

Благоприятни дни- 03.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

Козирог – Седмицата може да е много напрегната, но и в същото време многообещаваща. Опитайте се да подхождате към професионалните си задължения по най-отговорния начин. Бъдете смели и находчиви, не отстъпвайте от предварителните си замисли. Сега не е време за мечтаене, а за здрава работа, дори да срещате сериозни ограничения. Много е важно да планирате дните си така, че да ви остава време за почивка, за разходка и за здрав сън. Ако не се обезпечите с всичко това, то професионалните и други успехи ще се окажат краткотрайни. Каквото и да предприемате, пазете се от допускане на грешки поради невнимание. Прекалено разсеяни сте и често можете да си навредите заради липсата на координация. По-добре е да използвате това време, за да анализирате грешките от миналото.

Благоприятни дни- 28, 29.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Водолей – За вас седмицата, която предстои, ще е доста благоприятна. По отношение на личните отношения периода е стабилен, ще ви се удава да поддържате хармоничната атмосфера в семейството. Постарайте се да запазите добри отношения също с колегите и деловите си партньори – със сигурност ще имате нужда от тяхната помощ. В края на периода деловата активност и жизненият ви потенциал като цяло ще намалеят, а чувството на умора ще бъде особено силно. Опитайте не само да изразявате мнението си, но и да слушате събеседниците си. Съществува опасност старите стереотипи да попречат на реализацията на вашите планове за бъдещето. Около вас ще има много приятели, ще царят радост, оптимизъм и приятно оживление.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Риби – През новата седмица ще трябва да се фокусирате върху най-практичните и разумни решения и избори, които може да вземете. Забравете за импулсивните и спонтанните неща, те няма да са ви от помощ в постигането на целите ви. Тази седмица ще можете да оказвате влияние върху хората. Необходимо е обаче да се действа не чрез сила и натиск, а нежно и деликатно, да пипате с кадифени ръкавици. Направете нещо за самите себе си. Тръгнете по нов път, променете нещо в начина си на живот. В личен план ви очакват приятни изненади, жестове на внимание и дори романтични вечери с любимия човек. Ще се радвате на повече нежност и внимание от обикновеното, което със сигурност ще ви хареса.

Благоприятни дни- 28, 29.01.; 01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.