Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти:

На 15 септември Слънцето е в тригон с Плутон

Н а 15 септември Венера в квадрат с Уран

На 17 септември Меркурий в квадратура с Юпитер

На 17 септември Новолуние в знак Дева в 14:01ч

На 18 септември Слънцето в тригон със Сатурн

Луната се движи през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване –  14, 16, 17 (до 14:00ч), 18 и 19 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата –  17(след 14:00ч), 18, 19, 20 септември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

15.09. 18:11 – 15.09. 21:38

17.09. 14:43 – 17.09. 21:57

19.09. 17:30 – 19.09. 21:34

Овен – Скъпи Овни, в началото на седмицата най-накрая ще разрешите някои проблеми, които ви тревожат. Няма да бъдете сами в това, тъй като хората, на които имате доверие, ще бъдат там, за да подкрепят каузата ви. Вашата неудържима енергия няма да ви позволи да седите дълго на едно място. Опитайте се обаче да не скачате от едно на друго, а систематично да се придвижвате към важната цел.  Ще имате много планирани и непланирани разходи. Старайте се да не харчите много пари за забавление, в противен случай ще се наруши финансовата ви стабилност. През цялата седмица ще бъдете обхванати от силни емоции по различни поводи. Има вероятност да се появят нови приятели.

Morkadis

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –18, 19

Телец – Скъпи Телци, както виждате, начинът, по който сте се справяли досега с нещата, не ви носи желаните резултати. Дайте си малко време, за да разберете какво сте направили погрешно и да преразгледате методите си, за да постигнете успех. Сред този порой от промени, уверете се, че имате контрол над нещата. Внимателно планирайте ходовете си и се съсредоточете върху бъдещето си. Не пренебрегвайте хората, които се нуждаят от вас, защото в крайна сметка и вие ще имате нужда от тях. Връзката ви ще се съживи и ще се доближите един до друг с партньора си и ще прекарате чудесно.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15, 20

Близнаци – Скъпи Близнаци, тази седмица ще бъде градивна и креативна, като вие сте много енергични и активни. Някои планове, които бяха в застой, сега ще намерят подходящата почва за процъфтяване, така че бъдете умни и бдителни. Подгответе се за нов ред на нещата и ситуациите в работата си. Много проблеми, които са били проблемни, ще намерят решенията, които винаги сте искали и ще започнете да изпълнявате проекти, за които бяхте забравили. През уикенда си починете малко или направете кратко, приятно пътуване. Това ще ви помогне да се отпуснете и реорганизирате, отплавайки за нови приключения.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни –16, 17

Рак – Скъпи Раци, тази седмица ще бъде положителна, особено в областта на комуникацията. Можете да се свържете и да си сътрудничите с хората около вас и да намерите правилните решения, които ще разрешат всеки проблем. Вашето самочувствие ви води към инициативи и нови ходове. Вашата динамичност ще ви помогне да промените живота си. Ще успеете да подобрите отношенията си, да се доближите до партньора си и да преодолеете всяка пречка, която ви спира да се отпуснете и да се насладите на съвместния си живот. Ако сте необвързани, тази седмица ще ви донесе приятни изненади, които ще ви изпълнят с радост. Бъдете готови за всичко.

Благоприятни дни – 16, 17, 20

Бъдете внимателни –18, 19

Лъв – Скъпи Лъвове, сега вземате живота си в свои ръце, уреждате висящите задължения и без да се замисляте променяте нещата, които не ви удовлетворяват. Късметът е на ваша страна в началото на седмицата. Каквито и решения да вземете, няма да се провалите. Вашата динамичност и енергия ще бъдат много интензивни. В любовния ви живот има оптимизъм и просперитет. Всичко, което не ви харесва във връзката ви, тази седмица ще получите възможността да го коригирате. Партньорът ви е позитивно настроен към вас и не възразява. Чувствата помежду ви ще бъдат съживени, затова първо се уверете, че пламъкът все още гори.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –14, 15, 20

Дева – Скъпи Деви, в началото на седмицата трябва да бъдете особено внимателни и да правите премерени движения по въпроси, свързани с вашата работа. Не вземайте важни решения относно бъдещето си и не позволявайте на разногласията да развалят отношенията ви с хората на работното ви място. Във финансите си стойте далеч от ненужните покупки, които ще затруднят бюджета ви. Вярвате в себе си и способностите си. Това ще ви помогне да преодолеете всяко препятствие, което ви е задържало и да продължите напред. Предстоят интересни запознанства.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 16, 17

Везни – Скъпи Везни, тази седмица не благоприятства прибързаните ходове по отношение на възможностите, които ще ви бъдат предоставени, колкото и примамливи да изглеждат. Вашата повърхностност и лекомислие може да ви доведе до решения, които може да не са това, което сте си мислели. Може да имате склонност да харчите пари повече през седмицата за благотворителни каузи или значителна сума пари за домакински разходи. Вие сте в добро настроение и нарастващата ви популярност ви носи удовлетворение.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –18, 19

Скорпион – Скъпи Скорпиони, тази седмица трябва да сте въоръжени с търпение и да работите усилено, за да постигнете вашите стремежи. Ще останете фокусирани върху плановете си и нищо няма да може да ви попречи да следвате динамичния път, по който сте поели. Време е да преразгледате отношението си към определени въпроси, които ви засягат. Не правете грешката да се оттеглите в черупката си, докато се справяте с тези предизвикателства. Останете реалисти, защото предстоят много промени. Те може да са положителни, но във всеки случай не бива да ви обземат чувствата на прекомерна радост и вълнение.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15, 20

Стрелец – Скъпи Стрелци, ще промените много неща в живота си, в своя полза. Тази седмица вашата жизненост и решителност ви тласкат към интензивна дейност и ще преминете към лансирането на нови идеи и планове. Вашата комуникация също се подобрява. Разбира се, ще има някои трудни моменти, поради внезапна промяна в планетарната сцена, която ще ви накара да загубите фокуса си. В момента може да сте по-ентусиазирани и уверени в себе си от обикновено и правейки стъпка по стъпка към стабилни постижения.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни –16, 17

Козирог – Скъпи Козирози, тази седмица хората около вас ще видят какво можете да направите и ще започнат да се доверяват на вашите способности повече, отколкото преди. Ставате по-позитивни и оптимистични в начина, по който се изправяте пред живота. Това положително настроение и енергия също ще ви помогнат да се справите с всякакви задължения. Планетите ви изпълват с оптимизъм и енергия, които можете да насочите към връзката си. Дайте всичко от себе си, за да прекарате красива седмица с партньора си, съживявайки отношенията си.

Благоприятни дни – 16, 17, 20

Бъдете внимателни –18, 19

Водолей – Скъпи Водолеи, напоследък се чувствате потиснати и ако не направите нещо по този въпрос, ще се огънете напълно. Трябва да презаредите силите си и да стъпите на краката си, дори да ви се струва трудно. Направете това, което смятате за правилно, доверете се на вътрешният си глас си и не слушайте никого. След средата на седмицата ще се почувствате достатъчно динамични и активни, за да заявите това, което искате за живота си. Трудностите, възникнали в началото на седмицата, няма да попречат на проявата на вашия професионализъм. Бъдете коректни към колегите си.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –14, 15, 20

Риби –Скъпи Риби, през седмицата ще се радвате на допълнителна доза защита, така че подхождайте към следващите дни с увереност и голямо чувство за благодат. Вашите ангели доброволно ще работят извънредно за вас, така че се възползвайте от всички възможности да правите добро и бъдете сигурни, че ще бъдете възнаградени. По пътя си ще имате още благословии. Подкрепата от приятели може да направи още по-лесно превръщането на вашите надежди в реалност. Седмицата може да премине под знака на хармония и стабилност в партньорството.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 16, 17

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.