В бившия Съветски съюз свалили НЛО с трима извънземни

нлоВ списание  “Бюлетин на Руската академия на науките” е била публикувана статия от Юлия Платова и Борис Соколов за изследвания на НЛО в СССР. И двамата автори са участвали в проекта Сетка.

Юлия Платова е зам. -председател на експертната група на Академията на науките за аномални явления през периода 1978-1996, а Соколов е научен координатор в изследванията на аномалии в Министерството на отбраната и АН на СССР 1978-1989.

Двамата авторитетни автори признават, че в Съветския  съюз дълго време се изследват неидентифицираните летящи обекти.

При това всички публикации около темата за НЛО са подлагани на строга цензура. Споменати са някои  факти за визуални наблюдения от очевидци, включително военни пилоти, факти от самолетни катастрофи  в резултат на контакт с НЛО. И това е всичко. Друго в статията няма.

Изглежда, че е отворена вратата на секретната каса, но не позволяват да се погледне вътре. Поради  това следващите факти, представени по-долу са взети от други източници.

На 3 ноември 1983 г. на брега на Балтийско море, близо до Кохтла-Ярве (Естония), бил открит обект с матово сив цвят, с дължина от около 15 m. Устройството, наподобяващo формата на делфин, е имало криле и двойна опашката. Първоначално се е предполагало, че намереното устройство е шпионски самолет или подводница от западните страни.

За да направят изследвания  пристигнали военни експерти  от Ленинград. След като станало ясно, че находката е  НЛО, тя веднага е натоварена в контейнер и откарана във военноморска база в Северодвинск, която е под засилени мерки за сигурност. По-късно пристига за инспекция министърът на отбраната маршал С.Л.  Соколов, придружен от група учени. Достъпът до  хангара контролирали служители на 15-ти отдел на  КГБ. И те не пуснали някои от учените, които дошли  с министъра на отбраната, въпреки факта, че  имали висока степен на достъп до класифицирана информация.


На 11 юли 1985 година  МиГ-25 сваля с ракета R-40RD НЛО. Случайно двама гъбари откриват две парчета от обекта. На мястото на катастрофата пристигат служители на КГБ. Разпитват свидетелите, накарали ги да подпишат протокол за неразкриване на информация, събират отломките и си тръгват.

Членовете на екипа открили три извънземни биологични същества (ИБС), едното  от които все още показвало признаци на живот. Две от тях били с малък ръст и с 4 пръста. Третият пилот бил висок около два метра и с по пет пръста на ръцете и краката. Със специален самолет били откарани спешно в Москва, в Института по медицински и биологични проблеми.

За намирането на НЛО с извънземен екипаж били запознати шефът на ПВО маршал Колдунов, съветския министър на отбраната маршал Соколов и дежурният офицер в Централния команден пункт на ПВО. Твърди се , че и до днес телата на извънземните се пазят консервирани в бункер на института.

А двамата гъбари, които намерили НЛО,  по-късно умират от лъчева болест.

Ако се вярва на източника на тази информация, дискът е  бил възстановен.  През 1996 г. напълно е въведен  в действие и е достигнал височина двадесет километра и скорост 2,5 M.

През 1987 или 1988 г. специално създадена група за оперативно реагиране и залавяне на НЛО в Министерството на отбраната е посетила района на Карпатите (Западна Украйна). Предполага се, че е било по сигнал за падане в планините на неизвестен обект, който обаче не е открит.

През 1989 г. два пъти в Русия (Пермския регион и на територията на Краснодар) са падали на земята НЛО, свалени след сблъсък с противникова група извънземни . Въздушните битки на тези НЛО са  наблюдавани от десетки свидетели.

На 15 март 1994 г. е направен неуспешен опит за улавяне на обект, направил аварийно кацане на площадката на една от частите на ПВО. Когато се опитали да хванат обекта, той излъчил ярка светлина и отлетял.

Инциденти с неидентифицирани обекти има много. И всички те се споделят от представители на специалните служби. Но няма такава информация в медиите. Сякаш нищо не се е случвало.

Вижте още: 

НЛО над Чернобил спасява Европа

инфо: http://snaiper-bg.net/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.