Седмичен хороскоп за всички зодии

Седмичен хороскоп от 26 октомври до 1 ноември

Астро-аспекти:

На 28 октомври

Ретрограден Меркурий се връща в знак Везни

Венера също влиза в знак Везни.

На 31 октомври

Пълнолуние в 16:50ч в знак Телец.

Слънце в опозиция на Уран – този аспект засилва енергията на пълнолунието. Създава нервност, безпокойство, засилва напрежението. Може да донесе неочаквани ситуации.

Луната се движи през знаците Риби, Овен и Телец.

Благоприятни дни за подстригване –  26 (след 15:42ч), 27, 28, 29 (до 16:50ч) октомври

Благоприятни дати за боядисване – 26, 27, 28 (до 16:28ч), 29 след 16:50ч), 30, 31 октомври и 1 ноември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

28.10. 02:47 – 28.10. 10:46

30.10. 18:14 – 30.10. 23:20

Morkadis

Овен – В средата на седмицата може да срещнете някои външни обстоятелства, които ще попречат на вашите инициативи. Може да се сблъскате с извънредна ситуация. Не забравяйте за онези проекти, които все още не сте завършили. Тези които са женени (обвързани), звездите съветват да имат издръжливост и търпение. Може би поведението на брачния ви партньор ще ви озадачи, дори ще ви възмути. Например може да не ви хареса непоследователното поведение, неизпълнение на задължения. Ако цените връзката си, направете всичко възможно, за да избегнете конфликт. Овенът ще получи шанс да покаже на всички своя естествен чар. Не се страхувайте да се отдадете на гордостта си, улавяйки възхитените погледи върху себе си, „събирайте“ комплименти, заслужавате го.

Благоприятни дни – 26.10.

Бъдете внимателни – 28, 29, 30.10.

Телец – Тези дни ще почувствате нарастване на интелектуалната активност. Чудесно време за нови запознанства, разширяване на кръга на общуване. Ще имате много смели решения. Личният живот може да премине през дни на нестабилност. Може да се почувствате отегчени от старите си връзки, които ще ви тласнат да намерите нови вълнения. През втората половина на седмицата здравето ви може да се влоши. Старайте се да не се пренапрягате по време на работа, редувайте всяко натоварване с почивка. Бъдете по-внимателни в диетата си, препоръчително е да изключите алкохола. Стойте настрани от чужди конфликти.

Благоприятни дни – 26, 27.10.

Бъдете внимателни –  31.10.; 01.11.

Близнаци – Премереният и спокоен начин на живот, съчетан с правилното ежедневие, ще ви помогне да избегнете здравословни усложнения. Това е подходящо време да се фокусирате и задълбочите върху работата. В романтичните връзки ревността може да се засили. Брачните и бизнес партньорства могат да се влошат в средата на седмицата. Препоръчително е да не се обсъждат съществуващи проблеми, тъй като това допълнително ще ги влоши. Желателно е да имате място, където можете да се оттеглите от външния свят и спокойно да размишлявате върху събитията от последните дни. Това е подходящо време за духовна практика. През втората половина на седмицата хроничните заболявания на опорно-двигателния апарат може да напомнят за себе си.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.10.

Бъдете внимателни – 26, 27.10.

Рак – Междувременно в средата на седмицата могат да възникнат доста напрегнати ситуации. Например, да имате много работа, с която няма да можете да се справите. В края на седмицата може да почувствате увеличаване на сексуалните си желания. Ако нямате постоянен партньор, тогава през този период можете да направите романтично запознанство. Това е чудесно време за търсене на нови преживявания, забавления в компанията на приятели и познати. Може би ще срещнете нови интересни хора. Ще се чувствате най-комфортно сред лицата, които се интересуват от същите въпроси като вас. В любовните отношения може да настъпи леко охлаждане, но на това не бива да се отдава особено значение, тъй като е само временно явление.

Благоприятни дни – 31.10.; 01.11.

Бъдете внимателни – 28, 29, 30.10.

Лъв – Лъвовете се насърчават да си поставят смели цели и да предприемат повече действия в началото на седмицата. Това е добър период за практическо изпълнение на амбициозни задачи. И това се отнася както за кариерата, така и за всичко друго, което сте си поставили за цел. Подобряват се отношенията с роднините, особено с родителите. Ако сте били в противоречие с тях, тогава е време да предприемете стъпки към помирение.  Въздържайте се от изкуствено привличане на вниманието на другите, от значима промяна на имиджа си, от съмнителни удоволствия. Разчитайте изключително само на себе си във всичко и винаги. Има голяма вероятност да бъдете подведени от тези хора, на които се надявате и вярвате.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.10

Бъдете внимателни – 31.10.; 01.11.

Дева – Девите в началото на седмицата може да се интересуват от сериозни философски или морално-етични проблеми. Ще почувствате повишена жажда за знания и учене. Средата на седмицата ще донесе неприятни събития, свързани с някой от вашите колеги, приятели или роднини.  През тези дни трудно ще се въздържате от груби и директни действия. Нежеланието да се вземат предвид мненията на близките може да доведе до напрегнати ситуации. Старайте се да мислите не само за себе си и своите желания, тогава можете да избегнете много конфликти. Това важи особено за отношенията с родителите.

Благоприятни дни – 31.10.; 01.11.

Бъдете внимателни – 26, 27.10.

Везни – Ще можете да укрепите отношенията си в партньорство. Това важи не само за работата, но и за личния живот. Вашият любовен съюз ще стане по-силен, ако започнете да обсъждате общите въпроси заедно. Много е важно да можете да говорите помежду си, да търсите и намирате компромиси, да не бъдете обсебени само от вашето мнение. В средата на седмицата нервната система отслабва, ще ви стане по-трудно да контролирате емоциите си. Поради това могат да възникнат конфликтни ситуации в отношенията с другите, особено със съседи, роднини и приятели. В края на седмицата всичко ще се успокои и стабилизира от само себе си.

Благоприятни дни – 26.10.

Бъдете внимателни – 28, 29, 30.10.

Скорпион – Най-вероятно ще почувствате, че връзката ви с приятелите не е толкова приветлива, колкото бихте искали. Затова временно си струва да се отдалечите от приятелските контакти. Можете също така да извършвате ремонтни дейности в дома си. Полезно е през този период да се отървете от старите ненужни неща, да изчистите и подредите шкафове, чекмеджета, рафтове. Това ще има положителен ефект върху вашето здраве. През почивните дни се препоръчва да отложите всички дела, задължения и да се  отдадате на добра почивка и повече сън. Има смисъл представителите на знака, които са сами, да преразгледат отношението си към противоположния пол. Може би прекомерният перфекционизъм ви пречи да видите уникални качества в човек, който сте свикнали да считате само за „добър познат“.

Благоприятни дни – 26, 27.10.

Бъдете внимателни –  31.10.; 01.11.

Стрелец – През първата половина на седмицата вашият енергиен потенциал ще бъде доста висок, така че можете да си поставяте по-големи задачи.  Звездите ви съветват да прекарате втората половина на периода в по-спокоен ритъм. Може би е добре да посетите самотен роднина или да помогнете на възрастен съсед. Направете нещо хубаво за себе си, като например да си купите бижу или да облечете красиви модерни дрехи. Тези дни са подходящи за удоволствие, почивка и релаксация. Хармонизирайки вътрешния си духовен живот, вие внасяте спокойствие в реалността около себе си. През почивните дни се препоръчва да обърнете специално внимание на здравето си.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.10.

Бъдете внимателни – 26, 27.10.

Козирог – През първата половина на седмицата ще можете да развиете огромна активност. Многото идеи и голямо количество енергия ще доведат до динамични промени. Старайте се да не правите това, за което никой не ви моли. Една инициатива е добра, когато е предварително договорена. Звездите ви съветват да не бързате за никъде, да правите всичко спокойно и смислено. Поради бързината и нетърпението можете да изпаднете в неприятна ситуация. Спазвайте всяка техника за безопасност – на пътя, у дома при работа с битови уреди. В края на седмицата се опитайте да изненадате хората, които обичате, с нещо приятно.

Благоприятни дни – 31.10.; 01.11.

Бъдете внимателни – 28, 29, 30.10.

Водолей – Водолеите могат да изпитат много нестабилни дни през първата половина на седмицата. Жаждата за промяна, нуждата от обновяване може да ви тласне към радикални действия. Ще почувствате в себе си силно желание за революционна промяна. Възможно е вашият кръг от контакти да бъде подновен: във вашето зрително поле ще се появят много нови хора, с които ще установите приятелски отношения. Първата половина на седмицата може да бъде свързана с усложнения в отношенията със служителите на реда. За да не изпаднете в неприятна ситуация, опитайте се стриктно да спазвате нормите на закона. Това се отнася както за обществения живот, така и за спазването на правилата за движение.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.10

Бъдете внимателни – 31.10.; 01.11.

Риби – Много Риби през първата половина на седмицата може да почувстват странно вътрешно неспокойствие. Вие ще искате да предприемете активни действия, но външните обстоятелства ще ограничат свободата ви. В четвъртък и петък вашите интелектуални способности се увеличават, комуникативните умения се подобряват. Това е подходящ момент за възстановяване на приятелски отношения с роднини, съседи и познати. Втората половина на седмицата, особено през почивните дни, е благоприятна за почивка, релаксация и духовна практика в атмосфера на мир и уединение. Обърнете специално внимание на здравето си.

Благоприятни дни – 31.10.; 01.11.

Бъдете внимателни – 26, 27.10.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.