Седмичен хороскоп от 15 до 21 ноември

По-важни астро-аспекти

На 15 ноември Слънце квадратура Юпитер

На 16 ноември Слънце секстил Плутон

На 17 ноември Марс опозиция Уран

На 18 ноември Меркурий тригон Нептун

На 19 ноември Венера тригон Уран

На 19 ноември лунно затъмнение и Пълнолуние в знак Телец

На 21 ноември Меркурий квадратура Юпитер

На 21 ноември Меркурий секстил Плутон

Благоприятни дни за подстригване –  15, 16, 17(до 16:15ч) ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата –15, 16 (до 15:50ч), 17 (след 16:15ч), 18, 19, 20, 21 ноември

Луна през седмицата се движи през знаците – Овен, Телец и Близнаци

„Луна без курс“ – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

16.11. 17:52 – 17.11. 04:19
19.11. 10:59 – 19.11. 16:34
21.11. 17:53 ​​- 22.11. 05:34

Morkadis

Овен – Хората, родени в знака на Овен, ще се съсредоточат тази седмица върху решаването на финансови проблеми и уреждането на семейните задължения. Ще можете да решите всичко във ваша полза, ако сте добре организирани и ако се придържате към плановете си. Не се отказвайте от това, което искате и полагайте всички усилия да постигнете това, което сте си поставили за цел. Вярвайте в себе си и усилията ви ще бъдат възнаградени. Старайте се да бъдете реалисти и внимателни, за да избегнете възможни грешки.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 15, 16

Телец – Можете да имате проблеми с комуникацията през тази седмица. Опитайте се да се дистанцирате малко от някои хора на работа и не се доверявайте твърде много на всички. Някои колеги, с които работите, не искат да успеете, защото ви смятат за конкуренти. Бъдете умни и внимателни. Вие сте на прага на промяна, която слага край на една фаза от живота ви. Не очаквайте бързи промени, защото трансформацията ще отнеме време. Освен това пред вас е контакт с по-възрастен човек, който носи добри възможности и важни житейски уроци в живота ви.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Близнаци – Меркурий насърчава нови познанства и интереси. Ще бъдете още по-любознателни и проницателни от обикновено. Можете да получите много възможности за сътрудничество, които ще ви бъдат от голяма полза. По време на работа не се увличайте с разни игри или спорове между колеги. Професионалните интриги няма да ви се отразят добре. Навън е студено, но в сърцето ви пламват горещи емоции. Ще искате новости и промени в подредения си живот, ще търсите малко вълнение и адреналин. Нов флирт със сигурност ще оправдае тези очаквания.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

Рак – Вашата мания за миналото не ви позволява да продължите с живота си. Опитайте се да приключите веднъж завинаги с това, за да можете да продължите напред без угризения на съвестта. Нужно е да преосмислите някои неща и да коригирате някои от грешките си. Планирайте смело следващата си стъпка, за да можете да се изправите пред всеки проблем, който е пред вас. Внимавайте с парите и не ги харчете за глупости. В края на седмицата внимавайте с думите си, за да не кажете някои неща, които нямате предвид и за които може да съжалявате по-късно.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв – Много представители на този знак ще се замислят сериозно за живота си и за промените, които биха могли да им помогнат да го подобрят. Само ако разберете какво сте постигнали досега, ще можете да решите какво да правите по-нататък. Опитайте се да видите грешките си и да заемете различна позиция, за да ги избегнете в бъдеще. По този начин никой няма да може да ви попречи да реализирате мечтите си. Финансите ви ще бъдат стабилни и любовният ви живот ще бъде много добър, което ще ви позволи да сте в добро настроение през по-голямата част от времето.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Дева – Изглежда, че нещата вървят чудесно, когато става въпрос за работата ви, което ще ви зареди с добро настроение и ще повиши самочувствието и увереността ви. Опитайте се да направите някои промени, които може да отговарят на вашите нужди. Възползвайте се от всяка възможност, която имате, за да продължите напред и да напреднете в кариерата си. Финансите ви са стабилни в момента, но не се отпускайте. Повече дисциплина и добро планиране няма да ви навредят.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 20, 21

Везни – В момента Меркурий преминава през вашия слънчев втори дом и ще остане тук до 24-ти. Добра идея е да работите върху култивирането на търпение и изграждането на вашите ресурси. Това също е един от най-добрите периоди на планетата за развитие на вашите естествени таланти и чудесно време да се съсредоточите върху въпроси, които наистина се нуждаят от внимание, тъй като е по-малко вероятно да се разсеете. Доверете се на инстинкта си и ще бъдете възнаградени.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион – В момента Меркурий преминава през вашия знак, като ускорява темпото на живота ви до 24-ти. Това е време за вземане на по-изпълнителни решения, тъй като сте по-малко склонни да търсите обратна връзка от другите по време на този цикъл. Можете да бъдете магнит за приятели в този момент и да имате по-силно желание да изразите себе си, като изкажете мнението си. Макар че може да сте запалени от преследване на нещо, обстоятелствата изглежда пречат на пътя ви или хората в живота ви изглеждат неотстъпчиви и не са много съпричастни към вашата кауза!

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Стрелец – Само упорита работа и умни ходове могат да ви помогнат да постигнете целите си. В момента Меркурий преминава през вашия сектор за поверителност и ще продължи да го прави до 24-ти. Това е отличен момент за анализ и оценка на скорошни проекти и интереси. Може да е време да погледнете назад или навътре в себе си за отговори. По-малко вероятно е да търсите съвет от другите, но те често могат да искат вашия! Това е жизненоважно време за съзерцание, медитация, изследвания и работа или учене зад кулисите.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог – Вашите идеи, планове или страсти могат да срещнат упоритост или неодобрение или да се почувствате блокирани. Може да се наложи да направите корекции на целите си. Разумно е да избягвате импулсивните комуникации, за да можете да си върнете личната сила. Днес сте изпълнени с енергия и визия – опитайте се да не я губите за спорове. Може да се възползвате от самообучение през този период. Ако сте търпеливи, накрая всичко ще си дойде на мястото. Вашият път води към успеха, не позволявайте на нищо да ви разсейва и отклонява.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Тази седмица ще ви донесе много оптимизъм и позитивно настроение. Най-накрая ще можете да направите планове, които биха могли да ви приближат към постигне на целите си. В момента Меркурий преминава през вашия слънчев десети дом, където ще продължи до 24-ти. Този период често може да насочва вниманието ви към дългосрочни цели и текущи отговорности. Вашето мислене е особено целенасочено и практично в този момент. Време е да правите планове и да ги следвате!

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Риби – Ще бъдете в сантиментално настроение. Ще направите много, за да създадете приятна атмосфера навсякъде. Венера ще донесе късмет. Ще бъдете най-общителният и мил човек от всичките си приятели. В професионалните въпроси сте изправени пред задачи, които изискват деликатност. Ако сте сами, късметът в любовта може да ви се усмихне и да бъдете забелязани от някой интересен човек. Юпитер също ви помага. Бъдете търпеливи и щастието ще ви се усмихне широко.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 20, 21

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.