Седмичен хороскоп от 27 септември до 3 октомври

По-важни астро-аспекти

На 27 септември Меркурий ретрограден

На 29 септември  Венера тригон Нептун

На 30 септември Слънце тригон Сатурн

На 30 септември Венера квадратура Юпитер

На 1 октомври Меркурий квадратура Плутон

На 2 октомври Венера секстил Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците – Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дни за подстригване –  27, 30.09.; 03.10.

Благоприятни дни за боядисване на косата – 27, 28, 29, 30.09.; 02, 03.10.

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

28.09. 07:19 – 28.09. 16:35
30.09. 17:50 – 01.10. 03:56
03.10. 02:44 – 03.10. 11:39

Овен – Меркурий, Марс и Плутон ви поставят под доста напрежение. Сякаш ви наелектризират. Така че махнете крака си от газта! Слънцето и Меркурий са във Везни и ви се усмихват. Това ви дава смелост и радост, дори когато нещата не вървят така добре, както бихте искали. Повишената креативност и умствена активност ще обогатят вашето общуване и взаимодействие с други хора. Необичайна среща може да промени плановете ви. В любовта всичко е добре, но не си играйте с огъня – уважавайте чувствата на партньора си.

Благоприятни дни – 27, 28.09.;01, 02.10.

Morkadis

Бъдете внимателни – 29, 30.09.

Телец – Като цяло ще бъдете енергични и позитивни. Вие сте пълни с планове и идеи и с ентусиазъм увличате хората след себе си. Венера, вашата управляваща планета, се среща с Нептун в тригон и с Плутон в секстил. Не е нужно много обяснение, за да знаете, че любовта управлява дните ви. Венера внася глътка свеж въздух в добре установените отношения. Едно е сигурно, определено няма да скучаете тази седмица. Насладете се на хубавите емоции, но не правете планове за бъдещето.

Благоприятни дни – 29, 30.09.

Бъдете внимателни –01, 02.10.

Близнаци – Този период ще бъде отбелязан за повечето представители на знака с упорита работа, но в същото време ще бъде полезен, защото ще покажете всичките си качества и силни страни. Не се доверявайте сляпо на думите на другите и бъдете по-критични, когато създавате нови приятели и познати. Здравето също заслужава нужното внимание. Разхождайте се повече на чист въздух. Предстоящата седмица е идеална за романтика, релакс и мечти. Любовният живот на мнозина ще се възроди.

Благоприятни дни – 01, 02.10.

Бъдете внимателни – 27, 28.09.

Рак –  Марс в квадратура към вашия знак ви кара да се съмнявате в себе си от време на време. Но няма абсолютно никаква причина да го правите: всичко е добро! Трябва да направите малка „почивка за мисълта“. Не прекалявайте с нищо, по-скоро отложете някои неща за следващата седмица. На работното място можете да отлагате решенията, ако те не изискват незабавни действия. Не се крийте в черупката си, отворете се към хората около вас. С Венера може да преживеете красива любовна история. Ретроградният Меркурий може да намали малко радостта.

Благоприятни дни – 03.10.

Бъдете внимателни – 29, 30.09.

Лъв – Тази седмица навлизате в период, който ви носи мир, спокойствие, приятелство и състрадание. Не позволявайте на Уран да ви подтиква да действате твърде прибързано. В противен случай бихте могли да се спънете болезнено. Така че винаги действайте внимателно и предпазливо! Ще трябва да спазвате собствената си дисциплина и търпение, за да изпълнявате своите задължения и отговорности. Може да се наложи да поемете допълнителни отговорности или да поемете ролята на ментор. Оставете за малко ежедневните си грижи и проблеми и се предайте на любовта.

Благоприятни дни – 27, 28.09.

Бъдете внимателни –01, 02.10.

Дева – Тази седмица ще трябва да се постараете още повече и да работите още повече, ако искате да постигнете целите си. Това ще ви накара да се почувствате по-силни, по-уверени и по-фокусирани върху плановете си. На работа се опитайте да бъдете организирани и дисциплинирани. Не се увличайте и не правете неща, които могат да ви стресират по-късно. Вместо това се придържайте към план, който ще гарантира, че изпълнявате задълженията си. Ще имате възможност да коригирате някои проблемни ситуации и това ще ви донесе спокойствие.

Благоприятни дни – 29, 30.09.

Бъдете внимателни – 27, 28.09.

Везни – Релаксираща седмица, в която трябва да съберете сили и да направите планове за бъдещето. Слънцето, Марс, Сатурн и Юпитер гледат на вас в положителни аспекти. Това означава: Всичко върви добре!  Помагат ви да надграждате стари успехи. Наистина можете да започнете отново. Можете да затвърдите позицията си и да получите признание за вашите действия и работа. Меркурий обаче може да се намесва от време на време. Затова бъдете внимателни и не бързайте да вземате решения.

Благоприятни дни – 27, 28.09.;01, 02.10.

Бъдете внимателни – 29, 30.09.

Скорпион – Не позволявайте на проблемите да ви съборят. Опитайте се да повишите увереността си. Не се вълнувайте от мнението на другите. Трябва да правите това, което смятате за най-добро и което ще ви мотивира да задоволите най-основните си нужди. Опитайте се да изясните някои неща в главата си, свързани с чувствата ви към партньора. Отървете се от сенките на миналото, които продължават да ви влачат. Ако сте необвързани, звездите ще ви помогнат да се запознаете с нови хора. От вас зависи да промените самотния си живот и да намерите някой.

Благоприятни дни – 29, 30.09.

Бъдете внимателни – 01, 02.10.

Стрелец – Тази седмица избягвайте да предприемате действия, които биха могли да нарушат дългосрочните ви планове, въз основа на вашите интензивни импулси. Настроението ви ще бъде добро и социалният ви живот ще ви накара да се почувствате още по-добре. Ще се нуждаете от търпение, решителност и постоянство, защото ще трябва да работите по-усилено от обикновено. Ако сте необвързани, звездите ще греят над вас. Бъдете добри и Вселената ще ви донесе нещо добро.

Благоприятни дни – 01, 02.10.

Бъдете внимателни – 27, 28.09.

Козирог – Ще бъдете балансирани и съсредоточени върху това, което правите в даден момент и няма да позволите на другите да ви разсейват от вашите цели и планове. Седмицата е чудесна за изпълнение на по-сериозни и взискателни задачи. Може да се наложи да демонстрирате лидерските си умения за пореден път или някой ще ви помоли да заемете тази позиция. Това е време за промяна и вие сте пълни с идеи. Направете план и се захващайте за работа. В любовта сте неустоими и привличате хората с енергичното си отношение.

Благоприятни дни – 03.10.

Бъдете внимателни – 29, 30.09.

Водолей – През новата седмица сте в добра форма, чувствате се силни и уверени, така че бъдете себе си. Може да срещнете някои трудности. Единственото важно нещо е да не губите енергия и да останете съсредоточени. Ще се съсредоточите още повече върху постигането на дългосрочните цели. Тези дни няма да ви липсва баланс, което означава, че други области от живота ви няма да страдат този път поради вашата силна работна етика, постоянство и решителност. В любовта се водете от сърцето си, а не от ума си, оставете нещата да се развиват естествено и вървете по течението.

Благоприятни дни – 27, 28.09.

Бъдете внимателни – 01, 02.10.

Риби – Интересна седмица е пред вас. А именно периодът от понеделник до четвъртък ви носи страст, романтика, блясък и лукс. Повишената чувственост и популярност правят това време чудесно за общуване и излизане. Някои от вас случайно ще срещнат човек от любовното си минало, но бъдете внимателни и не се увличайте, защото шансовете за възстановяване на една такава връзка са много малки. Слушайте внимателно инстинктите си, не заглушавайте интуицията си.

Благоприятни дни – 29, 30.09.

Бъдете внимателни – 27, 28.09.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.