Седмичен хороскоп от 4 до 10 юли

Астро-аспекти

5 юли – Марс прави преход в Телец
5 юли – Меркурий прави преход в Рак
5 юли – Меркурий секстил Марс
9 юли –  Меркурий квадратура Юпитер
10 юли –  Слънце секстил Уран

Важна астрологична седмица, тъй като енергиите се променят и това оказва пряко влияние на решенията и действията. Преходът на Марс в знака на своята слабост – Телец – не ни позволява да действаме спонтанно и динамично. Пада ритъмът и „бавното и стабилността“ ще бъдат доминиращи в живота ни. Преминаването на Меркурий в Рак пък засилва нуждата ни от общуване със семейството и изразяването на по-дълбоките чувства. Засилва грижовността ни.
С квадратурата на Меркурий с Юпитер, поведението ще клони към арогантност и непостоянство. Склонност към лекомислие и безразсъдство, трудно съсредоточаване върху важните неща. Лесно ще се дават големи обещания, които по-късно трудно ще се изпълнят.
Секстилът на Слънцето с Уран може да ни изненада с неочаквани промени, които да се надяваме да са само положителни. Успешна седмица!

Луна през седмицата се движи през знаците –Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подстригване –  4, 5, 6 (до 12:54ч), 7 (след 14:00ч), 8 (до 15:00ч), 9 (след 16:30ч), 10 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата –  4 (до 10:45ч), 5 (след 12:00ч), 7 (след 14:00ч), 8, 9, 10 юли

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

05.07. 21:04 – 06.07. 01:26
08.07. 04:05 – 08.07. 08:16
10.07. 07:35 – 10.07. 11:35

Овен – Тази седмица може да донесе някои извънредни задължения, затова е подходящото да се организирате и да работите върху недовършеното в работната сфера. Вашият управител Марс може да създаде тенденция към преразход. Ще е добре да се съобразявате и да избягвате ненужни покупки. Меркурий, който влиза в Рак, може да показва, че ще има доста семейни срещи и посещения. Вътрешното безпокойство може да засегне емоциите ви. Ако имате връзка, не позволявайте вашата несигурност да ви направи подозрителни към партньора ви във всичко. Ако сте свободни, внимавайте, когато общувате с човек, на когото държите, защото може да кажете куп неща, които да оставят погрешни впечатления у него.

Благоприятни дни – 10
Бъдете внимателни – 6, 7

Телец – Преминаването на Марс във вашия знак ще ви изпълни с енергия и напрежение. През първата половина на седмицата няма да сте доволни от ритъма на развитие на събитията и това ще ви притеснява. Не правете проблем от проблема. Може да се наруши баланса в общуването. Комуникацията с колеги и сътрудници може да не е на завидно ниво, но поне ще успеете да регулирате всичко без спорове. Старайте се да не реагирате на предизвикателствата, за да не се създаде разрив, както в професионалните, така и в личните отношения. Във връзката си сякаш сте заседнали в мъртва точка. Общо взето нито вие, нито отсрещната страна се опитвате да я подобрите. Могат да се появят дори недоразумения.

Благоприятни дни – 4, 5
Бъдете внимателни – 8, 9

Близнаци – През тази седмица правете това, което не ви изморява твърде много и най-напред се справете с натрупаните задължения. Повечето неща ще се случват задкулисно, затова бъдете внимателни с хората, с които общувате или сключвате споразумения. Може да се очаква подобрение или напредък в преговорите във финансовият сектор. За да подобрите отношенията с партньора си, започнете да работите в посоката, която ви харесва. На свободните от вас, чувствата ви към някого се развихрят – търсите начин как да се приближите до този човек и да го спечелите. Трябва да сте много внимателни в ходовете, решенията и действията си.

Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Morkadis

Рак – Работните въпроси няма да се единствената ви грижа през тази седмица, но те постоянно ще ви напомнят за себе си. Добре ще е да не разгласявате намеренията си, защото не всички са ви близки приятели. Поради силния ритъм, може да почувствате, че енергията ви е в упадък. Избягвайте да стоите на слънцето при силни горещини, възможно е да почувствате слабост и прималяване, поради недостатъчен прием на течности. Ще се променят вашите интереси и приоритети. В емоционалните връзки се забелязва известна стагнация. Свободните от вас се опитвате да продължите напред, но нещо все ви дърпа назад. Някои представители на знака,  може да рестартират история от миналото. В началото може да е интересно, но е краткотрайно.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9
Бъдете внимателни –6, 7

Лъв – През тази седмица ще имате възможността да постигнете нещо, което отдавна сте планирали. Хванали сте добър ритъм и ще успеете да свършите всички служебни задължения, стига сами да не усложнявате нещата. Бавно напредвате към по-доброто, въпреки че все още има много пречки пред постигането на това, което искате. Квадратурата на Меркурий с Юпитер ще ви направи малко по-невъздържани. В някои разговори ще се създадат разногласия, но ако не наливате масло в огъня, всичко лесно ще се размине. Вие имате нужда от повече общуване, излизане и забавление, така че използвайте цялото си свободно време за това.

Благоприятни дни – 6, 7, 10
Бъдете внимателни – 8, 9

Дева – Тази седмица има изгледи за повече почивка и релакс. Ако още нищо не сте планували, ще започнете да мислите за пътуване, където искате да отидете и да прекарате лятната си ваканция. Ще се засили общителността ви, ще се запознаете с нови хора, с които ще споделяте общи интереси и мисли. В този период може да получите много объркваща информация, не реагирайте импулсивно, оставете нещата сами да се уредят. Ако вече сте във връзка, ще трябва да правите по-големи компромиси от обикновено. Не спорете с партньора си, изслушвайте го, бъдете търпеливи. При свободните представители на знака, всичко може да се случи и нищо не е определено и конкретно. Грижете се за себе си, релаксирайте, хранете се по-правилно и работете върху укрепването на имунитета си.

Благоприятни дни – 8, 9
Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Везни – Тази седмица носи повече спокойствие и потенциално разплитане на много ситуации, които са ви създавали проблеми през изминалия период. Напрежението в отношенията ще започне бавно да се успокоява и ще се създадат първите положителни признаци на подобрение. Венера  и хармоничният аспект на Слънцето с Уран, ще донесат приятни изненади на емоционално ниво. Ако сте свободни, много е вероятно да осъществите запознанство, което е предизвикало интереса ви.  Чудесно време за пътуване в чужбина, но и на места, където никога не сте били досега. Ще прекарате чудесно, ако сега отидете на почивка. Ще ви привличат независими и забавни хора, с които можете да споделите много необичайни преживявания.

Благоприятни дни – 10
Бъдете внимателни – 6, 7

Скорпион – Време е да разширите хоризонтите си. Може да имате желание да търсите смисъла на живота и ще бъдете отворени за алтернативни възгледи, да направите нови открития. Ако не пътувате никъде, можете да очаквате повече взаимодействия с хора от други страни или различен произход. През този период ще слушате повече своята интуиция. Интензивно ще общувате, но внимавайте да не бъдете груби и нетолерантни. Можете да решите да направите промени в дома си – обновяване, реорганизация или почистване.  С влизането на Марс в Телец, ще се увеличи напрежението в отношенията ви. Периодът, който започва, може да доведе до остри конфронтации. Стремете се да не влизате в омагьосаният кръг от спорове и разногласия.

Благоприятни дни – 4, 5
Бъдете внимателни – 8, 9

Стрелец – Тази седмица ще има много задължения и работни дела, които ще ви занимават, но които ще „откраднат“ и много от свободното ви време. Бъдете професионални и всеотдайни, авторитетни и няма да имате проблеми. По-специално, трябва да обърнете внимание на всички документи и договори. Ще успеете да разширите кръга си от общи приятели, чрез повече събирания, пътувания. Ако имате връзка,  може да работите в посока да я подобрите според вашите нужди и очаквания. На свободните представители на знака все им се струва, че се въртят в един и същи омагьосан кръг. Уж има развитие, но няма конкретизация. Избягвайте обещания, които ще е трудно да изпълните.

Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Козирог – Тази седмица ще ви е по-лесно да си поемете глътка въздух от задължения, свързани със семейството и работата и да се посветите на това, което отдавна искате да направите. Може да изпитате нужда да изразите чувствата си и да се сближите с хора, които ви вдъхновяват. Меркурий в Рак ще помогне от новата си позиция за решаването на много въпроси, свързани с личните отношения и партньорството. За свободните представители на знака има вероятност да се появи обект за нов флирт, но ще трябва да бъдете търпеливи, защото нещата ще се развиват малко по-бавно. Може да отнеме време, докато се развие. Възможно е да се появи и нов член в семейството, да ходите на семейни срещи или може да проявите засилен интерес към семейните традиции.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9
Бъдете внимателни –6, 7

Водолей – През седмицата ще имате много срещи, контакти и разговори, свързани с професионалните въпроси и работата. Ще настъпи значително подобрение в тази област. Побързайте да приключите със задълженията, които сте започнали преди много време, защото има твърде много неща недовършени. Не бързайте да се разстройвайте, ако видите, че нещата не вървят така, както сте очаквали. Вие и вашият партньор можете да функционирате перфектно сега, но само ако съзнателно избягвате всяка възможност за спор. Не е изключено да намерите решение на проблем, който може да е причинил напрежение и дистанция помежду ви.

Благоприятни дни – 6, 7, 10
Бъдете внимателни – 8, 9

Риби –Тази седмица носи осъзнаването, че трябва да се преодолеят някои ситуации от миналото в емоционално отношение. Старайте се да не закъснявате със задължения, да ги отлагате и да правите от това несъществуващи проблеми. Най-накрая ще успеете да преодолеете проблем, който е бил като спирачка за изпълнението на важни проекти. Не се притеснявайте да приемате чужда инициатива, помощ и подкрепа. През тези дни може някои от вас могат да получат стомашни проблеми, причинени от нервност, както и проблеми със съня, също и да се появят кожни проблеми.

Благоприятни дни – 8, 9
Бъдете внимателни – 4, 5, 10

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.