Симоронски ритуал с връзки за обувки

 

Снимка: pixabay.com

Действието на този ритуал е проверено, а ефектът е забележителен. Положителните изменения започват още същия ден.

За изпълнение на симоронския ритуал ще имате нужда от… връзки за обувки. Можете да използвате връзки с различен цвят (например тъмносини и оранжеви). Но съветът ни е да се откажете от черните. И то не защото е лош цветът, а заради това, че ограничава нашето световъзприятие (дава излишни размисли). Между другото, изобщо не е важно дали ще вземете нови, или вече употребявани връзки.

И така, когато в ръцете ви се окаже връзката, намислете желанието си. Подходете към тази задача много отговорно! Важно е във формулировката да няма излишни думи, минало или бъдеще време, всякакви „искам“ или отрицания. Колкото по-ясно формулирате желанието си, толкова по-скоро то ще се реализира в действителността!

Сега намерете в жилището си място, където бихте могли да го привържете. Желателно е това да е някакво ваше кътче или пространство, където обичате да прекарвате повече време.

Къде да завържете връзката?

На вратата на шкаф, на дръжка, на стол, за легло и т.н. Можете да използвате дори крака на стола или леглото, за да избегнете задаването на излишни въпроси от страна на близките ви.

Преди да започнете магическото действие – да завържете връзката, произнесете на глас желанието си. След това я завържете с думите: „Връзка завръзвам, желанието си към теб привързвам“.

И това е всичко. Едно възелче ще свърши цялата работа. Но ако искате да направите повече – моля, ограничения за ентусиастите не са поставени.

Успех и нека всичките ви желания се сбъднат!

инфо: popantofi.com

Вижте още:

“40 дни, 40 пъти” – ритуал за изпълнение на желания

След кавга в дома, този ритуал ще ви помогне да възстановите мира

Ритуали за благодат и изобилие на дома

Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.