Слава Севрюкова: Гагарин не е първият космонавт!

гагарин

Сензационно пророчество на Слава Севрюкова излезе покрай Деня на космонавтиката 12 април. Според него Юрий Гагарин не е първият човек полетят към Космоса, а дванайсетият подред. Покъртителната история довери инж. Елена Димова, която навремето е ходила многократно за съвет при ясновидка номер 1 у нас. Веднъж пророчицата й направила следното признание:

„Преди Гагарин е имало още 11 летци. Те са се пожертвали в името на един висок идеал“. После всевиждащата жена от столичния квартал „Овча купел“ описала как в ония години се е действало на принципа проба-грешка дори с цената на човешки животи.

Руска рулетка

„Основната причина е била нивото на технологиите, които не са били чак толкоз сигурни“, коментира възрастната столичанка. Така всеки полет се превръщал в своего рода саможертвена клада – игра на руска рулетка със смъртта.

По думите на Димова леля Слава много точно й е описала какво се е случило с част от злополучните полети. В няколко старта ракетите носители се взривили зрелищно на площадките или във въздуха. Около три от полетите достигнали до околоземна орбита, но проблем с електрониката не им позволил въобще да се върнат назад. В поне два пъти пък уж всичко било наред до момента, в който апаратите не навлезли обратно в атмосферата, където се разпаднали на хиляди части. Най-вероятните причини за катастрофите са били грешка в ъгъла на заход и пропукване на защитното покритие на капсулите. Това довеждало до разхерметизиране на космическия кораб, след което от високата температура всичко ставало на пепел.

„Вярвам на леля Слава, защото тя виждаше невидимото. Можеше да влезе в ума на който си поиска световен лидер и да прочете мислите му или да достигне до ядрото на атома и да изброи протоните“, заявява 77-годишната инж. Димова.

Всъщност нейната история звучи доста убедително на фона на онова, което разказват хора, близки до космическите програми на двете суперсили от онова време. Не е тайна, че по времето на Студената война САЩ и СССР влизат в жестока надпревара коя от двете световни суперсили първа ще превземе Космоса. Ако се вярва на конспиративните теории, американците също са имали доста фалстартове с жертви, ала всичко е засекретено. Изследователи твърдят, че днес има някаква омерта, защото никой от съвременните астронавти не говорел за т.нар. космически кораби-призраци. Те летели безцелно около Земята, а други кръстосвали открития Космос. На борда им имало мумифицирани тела не само на хора, но и на животни, кучета и маймуни, с които през 50-те и 60-те години се е тествала надеждността на първите апарати.

Извънземен шпионин

Изследователят на Севрюкова Христо Нанев също дава сходни сведения. Той описва среща на ясновидката с руски учени. Тя ги провокирала с думите: „А вие защо не оповестихте, че поне десетима сте изстрелвали в Космоса преди Гагарин?“. Тук нейните гости се спогледали, но потвърдили с половин уста видението й. На изпроводяк я посъветвали да не говори за това, което й диктува дарбата, защото е много опасно. След демократичните промени един италиански журналист се добира до класифицирана информация. От нея станало видно, че благодарение на своята почти съвършена ракетна технология братушките първи успяват да изведат човек в орбита и да го върнат обратно. Това обаче не е бил Юрий Гагарин, а Пьотр Илюшин, който според конспиративната версия е 11-ият изстрелян от СССР космонавт. Той поел към висините през февруари 1961 г., т.е. около два месеца преди Гагарин. Руските учени направили всичко възможно Илюшин да оцелее. И това става факт – след успешния старт той бързо достигнал космическото пространство. При връщането обаче имал лошия късмет да се приземи в Китай поради грешка в изчисляването на траекторията. Според легендите №11 насмалко да изпусне момента и да отиде в небитието на открития Космос, но в последния момент летецът е взел за ориентир Великата китайска стена, която се вижда от Космоса. След като се приземил в уж братската комунистическа страна, той бил арестуван и обявен за шпионин. От тогава неговата съдба е неизвестна, реди апокрифната версия.

Така дошъл и редът на Юрий Гагарин, синът на бедни колхозници от с. Клушино, Смоленска област. Ако се доверим на пророчеството на Слава Севрюкова, то той е 12-ият „апостол“, нагърбил се с тежкия кръст на най-древната човешка мечта да достигнем звездите.

Последният известен факт, който налива вода в мелницата на българската пророчица, е, че излитането на Юрий Гагарин се е състояло ден-два преди оповестената в медиите дата 12.04.1961 г. Тогава всички са се чудили каква е причината за това разминаване, без да подозират за мъчениците, останали неизвестни преди него.

Христос помогнал на Юрий да оцелее

Друг факт, който се скрива, е, че Гагарин е бил силно религиозен човек. В годините на комунизма вярата в нещо друго, освен материализма и водещата роля на партията майка, се считала едва ли не за престъпление. Биографите на Гагарин разкриват, че по пътя към стартовата площадка в Байконур военният летец, знаейки какво го очаква, се е уповавал единствено на Бога, нашия Спасител Исус Христос. Юрий шепнел молитвата „Отче наш”, а накрая се прекръстил няколко пъти, без да се крие преди качването, а после и секунди преди пуска на двигателите на кораба „Восток”. За щастие, в този ден всичко минава по ноти и след 1 час и 8 минути прекарани в орбита той се завръща жив и здрав на Земята.

Ванга: Защо скриха що видеха горе?!

Morkadis

Съдбата на Юрий Гагарин живо е вълнувала и другата грандама на родната екстрасензорика Ванга. По спомени на нейната снаха д-р Здравка Методиева феноменалната й роднина е стояла с ухо, опряно в радиоточката, в очакване на някакви разкрития от страна на руския герой.

Ванга уверявала близките си, че в орбитата живеят не само извънземни същества, но и духовни създания от рода на ангелите и архангелите. Но най-интересното било, че горе те лесно можели да бъдат видени дори от хора, които не са надарени със свръхестествена дарба като вангината. Именно затова тя таяла надеждата, че след идването на Гагарин той ще каже на хората – не сме сами във Вселената. Според изключително правдивите свидетелства на д-р Методиева пророчицата била силно разочарована, че това не се случило.

През следващите години Ванга напразно чакала признанието все пак да се отрони от устата на някого от участниците в многобройните космически мисии – както руски, така и американски. Веднъж слушайки радиото, ясновидката се подразнила от поредното информационното затъмнение с думите: „И колкото грахово зърно не казаха на хората от онова, що видеха горе“.

инфо: retro.bg

Вижте още: 

СРЕЩА НА ВИСОКИ ИЗВЪНЗЕМНИ И АСТРОНАВТИ Е НАБЛЮДАВАЛ БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА НАСА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Plamen 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.