Сноудън: НАСА крие ужасна тайна, ще оцелеят само избрани

сноудънЕдуард Сноудън направи нови разкрития за съдбата на света. Последното десетилетие ни се случват постоянно, досега рядко гледани, природни бедствия и на места, където това досега не е имало. По думите на бившия служител от ЦРУ предстои бедствие с невиждани досега размери. Астрономи на НАСА крият данни за слънчеви бури, които могат да нанесат жестоки поражения на цялата електрическа система на земята.

Като например, слънчевите експлозии, като имаме тези дни, които са станали по-чести от всякога. Информацията е дълбоко засекретена от висши научни кръгове и големите космически агенции, каквато е НАСА, която се занимава с космическите промени. Те разкриват истината за предстоящи природни явления, защото в света би настъпила паника, която би могла сериозно да промени нормалния живот и икономиката.


Едуард Сноудън, който избяга от ЦРУ разкри доказателства за начина, по който ЦРУ наблюдава страните и комуникациите между световните лидери, тези дни разкри нова тайна на НАСА Той заяви, че докладът за това събитие известен от дълго време на определени кръгове, а тези, които имат информацията се подготвят за тежки времена.

По думите на Едуард Сноудън милиони хора ще загубят живота. Става дума за слънчевите експлозии, които носят кодираното име килшот. За това висшите кръгове знаят вече 14 години …

Слънчевите експлозии ще бъдат ужасни, ще предизвика срив в електрониката, ще настъпи остър недостиг на храна и вода, а достъп до ресурсите след катаклизмите ще имат само държавите от елита, които ще оцелеят в такива условия с помощта на специални съоръжения и техника, създадена още от времето на Студената война и способна да издържи ядрена атака твърди Еsoreiter.ru въз основа на информацията, оповестена от Сноудън. Припомняме ви, че бившият шпионин в момента се укрива в Русия, където получи политическо убежище, след като от САЩ го обвиниха в държавна измяна, а той напусна страната под страх от смъртно наказание.

инфо: frognews.bg

Вижте още: 

СНОУДЪН: ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е ПРОЕКТ НА САЩ И САУДИТСКА АРАБИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

7 коментара
  1. Ева 9 години ago
  2. Анонимен 9 години ago
  3. Анонимен 9 години ago
  4. Анонимен 9 години ago
  5. Анонимен 8 години ago
  6. aime.oleas@mspz3.gob.ec 7 години ago
  7. иво 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.