Собственици на прокълнат часовник мистериозно умират

часовникПрокълнат часовник убива собствениците си. Мистериозното твърдение отново се появи, след като арабският шейх Сауд бин Мохамед ал-Тани почина внезапно само два дни преди да продаде на търг най-скъпия часовник в света.

48-годишният милиардер продаде часовника от 1925 г. на производителя Patek Philippe за 24 милиона долара. След търга обаче стана ясно, че Ал-Тани, който е един от най-големите колекционери на предмети на изкуството в света, е бил повален от неочаквани сърдечни усложнения два дни преди продажбата.

С това се възродиха твърденията, че уникалният часовник е прокълнат и убива собствениците си или техните близки, пише „Новинар”. Часовникът донесъл лош късмет още на първия си собственик Хенри Грейвс, който сам бил поръчал изработката на сложния и красив аксесоар. 7 месеца след като получил часовника, най-добрият приятел на Грейвс починал, а малко след това синът му загинал в автомобилна катастрофа.

инфо: frognews.bg

Вижте още: 

НАЙ-УЖАСЯВАЩИТЕ ФИЛМИ, ВЗЕТИ ОТ ЖИВОТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.