Според фън шуй тази снимка ще привлече парите в живота ви

пеликанЧерно-бяла снимка, на която има пеликан, ще привлече парите в живота ви. Фотосът трябва да бъде поставен до печката в кухнята, за да има ефект от него. Хората, които са изпълнили ритуала за забогатяване, твърдят, че птицата наистина привлича парите в живота им.

„Пеликанът помага за забогатяването, тъй като има много голям клюн – символ на изобилието”, пояснява фън шуй експертът Цветозар Мръвков.


Според други експерти в областта тази птица активира нашата вътрешна енергия за печелене на пари, т.е. въпросната снимка може да ни помогне да си намерим и високоплатена работа.

Както вече споменахме, снимката на пеликана трябва да бъде сложена в кухнята до печката, по възможност на северната стена. Преди да се закачи, задължително трябва да се постави в рамка в черен цвят.

Друг фън шуй съвет за привличане на пари: направете си олтар на желанията. В определен ъгъл на вашия дом слагайте снимки или макети на неща, с които искате да се сдобиете – нов дом, пари, любов и т.н.

инфо: prekrasna.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Вижте още: 

МИСТЕРИОЗНИЯ ПОРТРЕТ, КОЙТО НОСИ КЪСМЕТ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Един коментар
  1. Анонимен 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.