Страховити случки, разказани от малки деца

11

Много хора вярват, че докато са малки, децата са надарени със свръхестествени способности, тъй като техните сетива са по-изострени, а в съзнанието им още не са се зародили предразсъдъците, които имат възрастните хора.

Затова много деца могат да виждат починали роднини и други духове, дори да разговарят с тях като с приятели. Днес ще ви запознаем с няколко истории по действителен случай, които са разказани от близки и детегледачки.

„Преди няколко години слагах дъщеричката на моя приятелка да спи. Детето беше около 3-годишно и с всички сили се бореше да не си легне в леглото.

Попита ме защо трябва да спи и аз й отговорих: „Защото е късно и за малките момиченца е време да си починат добре.” Тогава тя посочи към нищото в другия край на стаята и попита: „Ами онова момиченце няма ли да си почине? ”
„Малките деца знаят неща, които ние не знаем. Племенницата ми е 4-годишна и постоянно говори за по-голямата си сестра. Освен това непрекъснато разговаря с нея. Тя е единствено дете и няма представа, че майка й е била бременна преди години, но е изгубила детето.”

„Една вечер наглеждах 2 деца, братче и сестриче, докато родителите им бяха на кино. Сложих по-малкото да спи и си пуснах телевизора, докато майката и бащата не се прибраха.

 На следващия ден родителите ми се обадиха. Според четиригодишното дете аз съм стояла на вратата му и съм го гледала втренчено много дълго време, усмихната. Обърках се и не знаех какво да отговоря.”

 

„Преди няколко години наглеждах дъщеричката на приятели. Те живееха в апартамент с голям прозорец къмградината. Детето отиде до стъклената врата, която водеше към двора, и неподвижно започна да се взира в тъмнината в продължение на няколко минути.

След това изтича в прегръдките ми и извика: „Страшно. Твърде страшно.” Не ме оставяше да я пусна на пода и настояваше да я прегръщам и люлея през следващия половин час. Накрая започна да повтаря отново и отново: „Сега мракът влиза. Сега мракът влиза.”

„Докато бях студентка, работех като детегледачка, за да се издържам. Тогава се грижех за едно момиченце, която много обичаше аз да я наглеждам. Знам, защото майка й ми казваше, че детето иска винаги аз да идвам, вместо другите детегледачки.

Една вечер, докато родителите й ги нямаше, тя отиде една стъпка по-далеч и каза: „Когато умреш, искам да те сложа в стъклен буркан, за да си те пазя и да си те гледам винаги.”

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

НАЙ-СТРАХОВИТИТЕ НЕЩА, КОИТО ДЕЦА СА КАЗВАЛИ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.