Студент твърди, че е доказал съществуването на живот след смъртта

22-годишният студент от Уралския държавен университет Юрий Берланд твърди, че математически е доказал посмъртния живот.

Младият човек е извел формула и сега се готви да я представи пред научната общественост.

За откритието си Берланд разказва във видео, публикувано в мрежата. Той пояснява, че пълната версия на формулата ще бъде публикувана в научна статия, но показва как изглежда тя в общи линии.

„Един ден, докато разглеждах такава математическа функция като граница, се замислих: след смъртта не би трябвало да има нищо. Но не може да бъде и съвсем нищо. И резултат на моите размишления стана формула, която, както смятам, доказва, че животът след смъртта съществува.

Освен това тази формула доказва, че тя зависи преди всичко от нас самите. Пълната версия на формулата ще бъде публикувана в статия, но в общи линии тя изглежда така:

L = f (t),

където t е времето, L е животът, изразен във вид на информация.

Разгледал съм живота и смъртта като функция от време. Тогава смъртта ще бъде граница на тази функция при време t, стремящо се към плюс безкрайност

D = Lim f(t),

където D е информацията за смъртта и последващите събития.

Ние знаем, че при разкриване тя дава неопределеност – безкрайност върху безкрайност. За това е необходимо да си представим отношението на две изражения. Ако разглеждаме живота като поток информация за това, което правим, което мислим, това ще бъде отношението на сумата за целия период от живота към данните за текущия момент.

Решението на тази граница се явява константа. По такъв начин еднозначно правим извод за това, че животът след смъртта съществува. А тъй като формулата изключително се състои от това, което виждаме и какво мислим, тя зависи преди всичко от самите нас.

За да съберем цялата картина на света, разбира се, трябва да разберем още много неща, да се изгладят много противоречия. Но вече можем да действаме, изхождайки от надеждни данни. Може да вярвате или да не вярвате, да ме обичате или да ме ненавиждате, да смятате това за мит или реалност, но две и две винаги ще прави четири“, казва Берланд.

Сега студентът иска да публикува статията в чуждо научно списание, за което е предприел кампания по набиране на средства.

Берланд е номиниран за младежка Нобелова награда. Връчването ѝ ще се състои в хода на шестия Евразийски икономически форум на младежта, който ще се проведе в Екатеринбург през пролетта на 2015 година.

инфо: megavselena.com

Вижте още:

ФИЗИК ТВЪРДИ, ЧЕ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.