Съвети за привличане на изобилие и късмет от Наполеон Хил

Наполеон Хил е повече от колоритна личност. Оставил ярък отпечатък в историята, всичко написано от него, звучи повече от валидно и в днешни дни.

Една от най-популярните му книги е Мисли и забогатявай. Базирана е на задълбочените му проучвания и стотици проведени от него интервюта с успешни личности. Съветите на Хил за привличане на изобилие и късмет са много, но синтезирана част от тях може да прочетете тук.

Изберете ли да ги прилагате – успехът ви е гарантиран!

Формирайте правилна представа

Наполеон Хил споделя, че трябва да имате правилна представа за нещата, които искате да постигнете. По този начин ще привлечете добри стечения на обстоятелствата. Ако вашият ум програмира картина на бедност, то вие трудно ще пренастроите своите нагласи за богатство.

Очаквайте

Защото големият шанс може да дойде при вас във всеки един момент, точно там, където сте в момента. Ако търсите възможността за постигане на успех, то със сигурност ще привлечете късмета да я откриете.

Учете

След като определите своите цели, начертайте пътя, който трябва да извървите, за да получите необходимите знания как да ги осъществите. По този начин картината ще ви се изясни, защото ще осъзнаете какво ви липсва като умения, върху които да работите.

Представяйте си

Визуализирайте успеха и стъпките, които трябва да извървите. Така ще промените менталната си нагласа към нещата. А веднъж настроили се на вълна успех и изобилие, много по-лесно ще преминавате през всяка поставена по пътя задача.

Планирайте

Направете си лична декларация, в която подробно описвате постигането на вашия успех. Четете я често, като си представяте как се случват нещата и постигате поставените цели. По този начин няма да загубите фокус от постигането на изобилието, към което се стремите.

Действайте. Не чакайте

Morkadis

В реалния живот няма подходящ момент. Вие трябва да си го създадете сами. А това с нагласата и уменията, които имате, може да се случва с лекота. Колкото повече действате решително, в толкова по-малко ситуации на несигурност ще попадате.

Настоявайте

Не се отказвайте при неуспех, защото той може да носи началото на голямо постижение. Често, нещата, към които се стремите, не се случват лесно и безпроблемно. Но това не трябва да ви отказва. Напротив, трудностите трябва да ви мотивират да вървите само в една посока – напред.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Обръщате ли внимание на знаците от Вселената?

Чувствате се самотни? Увеличете звука!

Това, за което мислим се превръща в реалност

Как да се отърва от натрапчивите лоши мисли

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.