Тайният код на неговият подарък

pixabay.com

Няма човек, който да не обича подаръци (каквото и да си говорим). А ние, жените, обичаме подаръците още повече. За нас това не е само жест, а показва намеренията на хората (по-специално – мъжете) към нас, и често показва колко държи човека на нас. Самият факт, че е отделил не само пари, а и време, за да ни зарадва, показва, че държи на нас, че не сме му безразлични. Разбира се, зависи и от колко време се познавате и до колко сте близки. Може вече да сте във връзка, а може и още да не сте. При всички случаи ако получавате подарък (особено ако няма повод), явно не сте му безразлична и иска да ви впечатли.

Ако все пак не сте сигурни в чувствата и намеренията на човека, нека видим какъв подарък ни е донесъл (това е нещо като скрит код на неговите чувства и може би – бъдещи намерения).

1. Цветя – ако към тях има още нещо, те може да не са нещо помпозно, огромно, скъпо… но ако са само цветя, и то – огромен, скъп букет значи цели да впечатли и да спечели на всяка цена, особено ако сте още е начални отношения.

/Ако към подарък липсват цветя, или той е много скъп, или човека не желае да ви впечатли, или просто ви възприема само като приятелка, колежка… не ви възприема като евентуален сексуален обект… ако пък сте заедно вече няма интерес към вас или има вече интерес към друга/.

2. Бельо – ако все още нямате връзка, такъв подарък е неуместен, показва единствено сексуален интерес (ако вече имате връзка, това е огромен комплимент).

3. Бижута – единствената цел е бързо спечелване на жената (ако сте в началото на вашите отношения) или благодарност, признание, ако от много време сте заедно (понякога обаче показва и изкупуване на чувство за вина, ако мъжът е виновен за нещо пред вас).

4. Домашен любимец – често в началото на отношенията може да се приеме като тест доколко жената става за майка. Или ако знае, че искате, ви угажда… Или и той има и търси да имате общи преживявания.

5. Ваучери за фитнес и/или козметични процедури – колкото безличен подарък (не е като да обикалят с часове в търсенето на най-подходящия подарък), толкова и критичен (може да показва критично отношение към външността ви).

6. Козметика – показва нежелание да търси нещо конкретно и персонално, а взима нещо готово и набързо.

7. Кухненска посуда – възприема ви основно като „майка“ и прислужница… освен ако вече не сте заедно и градите свой дом и поводът не е ваш важен личен празник.

източник: actualno.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.