Тези предмети привличат лошия късмет и болестите в къщата

1.Старите износени чехли не трябва да се съхраняват в къщата – те привличат отрицателна енергия. Ако чехлите са скъсани, изхвърлете ги!

2.Не съхранявайте у дома и негодни дрехи. Винаги оценявайте старите обувки и дрехи на принципа: ще ги носите ли все още или не? Ако не – изхвърлете ги.

3.Съдове с пукнатини и дефекти, получени по време на експлоатация, нарушават енергията на храната, което я прави опасна за човешкото здраве. Ако чинията е напукана или липсва парче от нея, изхвърлете я. Чинията (купата) символизира семейството. Дефектните чинии показват възможни проблеми в отношенията.

4.Живи растения, стъблата на които се катерят по стените, не бива да бъдат съхранявани у дома. Увивните растения привличат различни болести. Ако растението е извън къщата, то къщата ви е защитена. Но, ако такова растение е вътре в къщата, тогава неговият растеж трябва да бъде организиран по такъв начин, че катерещите се стъбла да образуват топка в саксията.

5.Тръстиката в къщата е опасна. Изсушена, тя привлича нещастие и предвещава болест, смърт.

6.В същото време в къщата може да има и други сухи цветя, повечето от тях преработват отрицателната енергия, защитавайки живущите от болести.

7.Не трябва да отглеждате у дома и теменужки. Те се засаждат по гробовете традиционно.

8.Иглолистни клони във ваза са подходящи само по време на новогодишните празници. Лошо предзнаменование е да съхранявате тези клонки в апартамента през останалата част от годината.

9.Но бегонията – символ на благополучието за семейството – винаги ще помогне за балансиране на ситуацията.

10.Никога не внасяйте в къщата си подарено палмово дърво – това ще ви донесе голяма скръб.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Ако намерите някой от тези 10 предмета, късметът ви е в кърпа вързан!

Привлечи късмета и парите в дома си! Виж магическите сили на килима 

Съветите на Баба Ванга за късмет в къщата

Как да си върнете късмета и да се избавите от хроничния карък?

Изберете магическа карта и тя ще ви каже как да привлечете късмета!

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.