Техники за материализиране на мечтите

Всички искаме да имаме някакви материални или нематериални придобивки. Някои от нас изобщо не са скромни в мечтите си – къща на брега на морето, луксозна кола, яхта, пътешествие до Малдивите, полет с балон, екскурзия до Индия, първо място в оспорвано състезание и какво ли още не.

Без значение колко големи, скъпи и на пръв поглед трудно осъществими са вашите желания, те могат по-бързо да се превърнат в реалност. Как? С помощта на няколко техники за материализиране на мечти.

Ето ги и тях!

Табло на мечтите

Много лесно за изпълнение, но и много ефективно. Снабдете се с дъска, която ще превърнете в табло на мечтите. Подходяща е коркова дъска или бяла дъска, които са досттатъчно леки и лесни за окачване на стената. Направете списък с вашите най-бленувани желания и помислете какво изображение отговаря на всяко от тях. След това намерете снимка, която най-добре изобразява мечтата ви.

Например – ако искате страхотна къща, открийте такава, каквато съвпада с вашата представа. Може да я изрежете от някое списание или да я издирите в интернет и да я принтирате. А също – ако имате уменията, да я нарисувате. Направете същото с всички ваши желания от списъка.

След това ги закачете с пинче върху таблото – заедно със списъка. Поглеждайте всеки ден към изображенията и си повтаряйте – „Това са моите материализирани мечти от бъдещето. Аз скоро ще ги притежавам! “. Ще се изненадате, че след време те ще започнат една по една да се реализират.

Листче с желания

Формулирайте в съзнанието си много ясно и конкретно какво точно искате да получите. След това запишете желанието си на едно листче с ясната увереност, че то се сбъдва. Не пропускайте нито един детайл – например, ако искате да си купите кола, напишете точния модел, цвят и година.

Ако искате да получите висока оценка на изпит – запишете точното име на предмета, датата на изпита – ако я знаете, и желаната оценка. Постъпете така с най-важните си мечти. Добавете в листчето и някакъв срок, който сте склонни да дадете на желанието си, за да се изпълни – например месец, два, три. Оставете вълшебното листче на важно място, до което само вие имате достъп. От време на време си го прочитайте на глас.

Сутрешни и вечерни утвърждения

Едни от най-силните моменти в деня ни са тези, преди да заспим, както и тези, след като се събудим. Каквито и други мисли да се въртят в ума ви в тези периоди, опитайте се да присъедините към тях и няколко утвърждения, свързани с най-важните ви мечти.

Повтаряйте желанията си на лягане и на ставане по три пъти, като говорите в настояще време. Например – „Получавам мечтаната длъжност, получавам мечтаната длъжност, получавам мечтаната длъжност! “. Това е много силен и програмиращ живога метод.

източник: sanovnik.bg

Morkadis

Вижте още:

Шри Свами: Клетките ни чуват всяка наша мисъл

Мисълта е бумеранг: Мислиш добро – добро ти се връща

Психотронните генератори: Информация за размисъл

Интуицията – това винаги е първата мисъл!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.