Урочасването и как да се предпазите от него: 3 основни правила

Слушали сме доста за злите очи и урочасването, всички ние имаме клеветници и завистници. Понякога „лошият” човек дори не трябва да изпълнява никакви магически ритуали, за да съсипе живота на жертвата. Някои толкова силно желаят на другия зло, че то със сигурност се случва. Но въпросът е и в нашата уязвимост. Така че няма значение дали вярвате или не в урочасването! Трябва да знаете основните методи за самозащита срещу злите очи.

На първо място, урочасването разрушава нашето енергийно поле. И всеки знае научно доказания факт, че енергията е свързана с психиката, а психиката, от своя страна, с
физическото състояние на човека. Има дори такава наука като психосоматиката, която изследва връзката между психичното състояние на човека и неговото физическо заболяване. И по-точно, урочасването е едно от видовете психосоматични нарушения, които са причинени от външни влияния.

Има много начини за предпазване и отстраняване на урочасването. Искаме да ви разкрием три правила, които ще ви помогнат да се предпазите от вредните ефекти на завистниците.

3 правила за защита срещу уроки

Нормализирайте психологическото си състояние

Трябва да имате постоянно стабилно психологическо състояние. Това означава, че ако сте много нервни по някаква причина, трябва да направите нещо по въпроса. Най-често, уроките много лесно се насочват към хора, които са подозрителни, нервни, притесняващи се за всичко, раздразнителни. Поради това вълните на енергийното поле се усилват. Или казвайки по-просто, ако човек е заобиколен от положителни неща, той сам извършва добри дела, има добри мисли, тогава няма вреда за него.

Ако той е небалансиран, понякога мрази всички около себе си, завижда, ядосва се, тогава е най-уязвим.

Намерете своя протекция и вярвайте в нея

Може искрено да вярвате в Божията защита, в присъствието на Ангел-Пазител, който винаги е до вас, да носите амулет, талисман и да четете молитви. Важно е да имате поне някаква защита, в която искрено да вярвате. Ако сте вярващ, тогава вашата защита са кръста и молитвата. Ако искате да си купите амулет или талисман, тогава е важно той да ви защити.

Между другото, казват, че амулетите, които майката или бабата дават на децата си, имат най-голяма сила.

Не пожелавайте зло на хората

Това правило също си заслужава да бъде разгледано. Като цяло, от гледна точка на някои обичаи и повечето религии, пожелаването на зло на хората е грях. В крайна сметка всичко в този живот се връща като бумеранг. Дори ако човек ви нарани и ви е направил нещо лошо или ви е обидил, опитайте се да изгоните негативните мисли от себе си. Всичко е много просто. Вие съзнателно пожелавате нещо лошо на човек и мислено изпращате удари към него. Ако обаче този човек има сериозна защита и силно енергийно поле, то тогава злото просто ще “се върне” към вас!

Ако някой е изговорил проклятие върху вас или други ужасни думи, не мислете за това известно време. Не допускайте в живота си влиянието на този човек. Колкото
повече вярвате във всичко това, толкова по-вероятно е да изгубите. Важно е да бъдете по-спокойни, да пожелавате на хората само добрини, да вярвате, че имате защита в лицето на вашия ангел-пазител или някакъв талисман, и тогава определено ще успеете да се предпазите от урочасване!

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Как да си върнете късмета и да се избавите от хроничния карък?

Цветята у дома пазят от уроки

Методи за премахване на уроки

Злото око – реалност или мит?

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Antoaneta Pateva 10 месеца ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.