Учен разкри строго пазена тайна: Великани наистина са съществували на Земята! (ВИДЕО)

великан

Независимият учен Стив Куейл в продължение на много години се занимава с доста деликатна тема за изследване: търси признаци и доказателства за съществуването на гиганти на нашата планета. И преди дни той публикува дълго обещано видео, което служи като повече от убедително доказателство за това колко хора с огромен ръст някога са се разхождали из нашата планета.

Видеото дори не изисква никакво обяснение, ясно е, че имаме изкопаем хуманоид и е толкова огромен, че е доста лесно да си представим на живо като фантастичен гигант. В същото време ученият обяснява, че това е истинска следа от нашия огромен предшественик.

Случаи за намиране на такива следи са много редки и следователно следите се пазят от Стив Куейли в голяма тайна от академичната наука, която не желае да споделя информация за древните гиганти.

Защо в интернет, пита Куейли има толкова много материали (очевидно фалшиви) за гигантски следии и дори кости на древни хора? Дали всичко това е направено само за забавлението, за шега? Мисля, че въпросът е съвсем различен: някой наистина иска да дискредитира идеята за съществуването на гиганти с такива несъществени материали. Факт е, че всички тези многобройни снимки и изображения в Мрежата се проверяват и обработват от фото и видео редактори. Оказва се, че става дума за целенасочена мистификация, грубо и ясно проведена, в интернет искат да обяснят на гражданите, че никакви такива гиганти не е имало, и всичко това фантазия взета от приказки и легенди. Но дори приказките и легендите не са написани от нулата…

На 10 юли тази година Стив Куийл зарадва поддръжниците на теорията на гигантите с видео материал, който убедително доказва, че великаните навремето се скитали из нашата планета и това далеч не е измислица. Тази фантастична идея се потвърждава не само от такива археологически находки, за съжаление внимателно скрити или дори унищожени от академичната наука (вярва се, че в XIX-XX век са открити и унищожени хиляди останки от гигантски скелети), но и други факти.

На Земята в миналото атмосфернота налягане изобщо не е било толкова силно, колкото и сега. Именно промяната в налягането и е довела до факта, че по-големите животни и растения са измрели, а те са били заменени със съвременни (при изкуствена промяна на налягането, например, се отглеждат джудже Бонзай дървета, които могат да служат като косвено доказателство за горното твърдение).

В парчета кехлибар, който съхранява не само вкаменената смола от древни дървета, но и въздушните мехурчета, се вижда, че налягането е доста по-различно от сегашното. Затова няма нищо чудно във факта, че в древни времена, както и дърветата са били гиганти, с височина дори километри, но и при животните на планетата, включително и  човека, ръстът е бил гигантски.

За съжаление, това не се вписва в традиционната Дарвиновата теория за произхода на човека и развитието на света като цяло, и затова останките и следите на гиганти са били унищожени и ще бъдат унищожени в бъдеще, казва Стив Куийл. Динозаврите са друг въпрос, макар че те най-вероятно са живели заедно с древните хора.

инфо: lifebg.net

Вижте още:

Извънземни са живели заедно с древните хора

Удивителни рисунки върху камъни показват, че човекът е яздил динозаври

Човекът е живял с динозаврите

Известен уфолог: Религиите са възникнали след сблъсъка на човечеството с извънземните

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.