Aнглийски актьор и комик твърди, че е посещаван от мъртвия си син

r1

Рики Томпсън

73-годишния Рики Томпсън е английски комик и актьор. Неговият син, който е имал проблеми с наркотиците и алохола умира само на 33 години. Рики твърди, че синът му го посещава от отвъдното. Това е неговата история.

„Моят син Клифтън ме посещава доста често. Вечер той сяда на леглото ми. Аз не го виждам, но усещам, че е там. Не съм луд и мисля доста рационално. Не пия и не пуша. Убеден съм, че синът ми ме посещава, усещам душата му.
Ще ви разкажа една история и не се притеснявам от това, дали ще ми повярвате или не.

Имам малка вила в Уелс, която посещавам понякога. Отидох там на 4 декември, когато е рожденият ми ден. Валеше силен сняг, придружен с ураганни ветрове. Около 23:00 запалих камината и седнах пред нея. Тогава видях, че в стаята има пеперуда. Разбирате ли, пеперуда през декември! Не и отпъдих и тя летя покрай мен през цялата нощ.

Сигурен съм, че тази пеперуда беша знак от моя син. Усетих присъствието му – това беше Клифтън. Той остана с мен през цялата нощ. Обичах го много, въпреки, че беше наркоман.“

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.