Филмите на ужасите разрушават психиката и аурата на дома

ужаси

Много хора обичат да си погъделичкат нервите с гледане на филми на ужасите, но това е свързано не само с положителни, но и с отрицателни страни. Енергията на такива филми е в състояние да лиши дома ви от  положителна аура. 

Филми на ужасите – пагубно въздействие

Става дума за това, че всяко изкуство като такова  трябва да носи в себе си положителен заряд. Изкуството трябва да събужда у хората  приятни емоции, или най-малкото нещо да ги учи. Разбира се, има и филми на ужасите, които интригуват със сюжета си и  имат някакъв смисъл, паралелно свързан с някаква мистика. Повечето от филмите от този жанр, за съжаление, не са нищо друго освен безполезно занимание.

Понякога е полезно да изпитаме подобна тръпка, защото животът трябва да бъде наситен с емоции. Психолози и специалисти по фини енергии  съветват да не се прекалява с гледането на такива филми. Нервното  напрежение трябва да се сваля, а не да се повишава, затова  на тези, които се страхуват от филмите на ужасите, експертите препоръчват да ги гледат  възможно най-малко.

Има  група от хора, които абсолютно не се страхуват от филмите на ужасите, така че после могат да спят спокойно,  но от гледна точка на философията Фън Шуй и на мнението на много учени, занимаващи се с  научни изследвания на енергетиката на дома, подобно изкуството оказва вредно влияние върху енергията на дома.

Негативната аура задължително присъства в такива филми, унищожавайки и нарушавайки  потоците енергия Ци. Мъдреците на фън шуй забраняват да се гледат често филми на ужасите, особено когато човек има проблеми с късмета.

Отрицателните потоци оказват влияние върху всички сфери на живота, включително върху здравето и любовта. Не бива да се подценяват тези влияния, така че е по-добре да гледате такива филми в кино.

Какво съветват психолозите

Не се поддавайте на рекламните уловки – филмите на ужасите са в състояние да  нарушат психическото ви равновесие. Като  това се отнася не само за тези, които подскачат на стола си от ужас, докато гледат такъв филм. Това важи и за тези, които спокойно  ги гледат. Влечението към гледане на филми на ужасите говори за  известни  проблеми в психиката.

Особено зле  това се отразява на децата, като предизвиква пристрастяване към насилие и бруталност. В никакъв случай не бива да се показват такива филми на  деца до 12-14 години. Има редица примери, които показват детска жестокост, която се проявява у  такива, които са гледали и обичат да гледат филми на ужасите. Във всички случаи – това няма да доведе до нищо добро,  особено в детска възраст.

Гледайте само качествени и добри филми, които провокират у хората действия с положителен заряд. Филмите на ужасите оставете за особени случаи и никога не ги гледайте у дома – не разрушавайте фината аура на жилището си.

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още: 

НАЙ-УЖАСЯВАЩИТЕ ФИЛМИ, ВЗЕТИ ОТ ЖИВОТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.