Формата на краката разкрива вашия характер!

Всеки човек е уникален и е доста безразсъдно да съдим другия по външния му вид. Независимо от това, все още има известна зависимост между характера и външните черти.

Всички се движим през живота и би било странно, ако краката, които ни носят по него, не биха могли да ни кажат нещо за нашия житейски път.

Подготвили сме за вас необичаен и интересен тест за определяне на естеството и характеристиките на човешкото поведение. Благодарение на този метод ще се научите да “четете” хората по формата на краката им.

Връзката между физическите и психологическите характеристики на човек отдавна се изучава от психолозите. Смята се, че характерът може да бъде определен по форма на устните, дължина на пръста, походка, както и по начина, по който човек седи, говори, яде. При представителите на нежния пол, характерът може да се определи и по формата на краката.

Всъщност има 4 основни форми.

Тип А

Тази категория включва жени, чиито крака са плътно притиснати един към друг, но има малка празнина в областта на глезена. Този тип жени се характеризират с нежност и специална женственост, но в същото време са много срамежливи. Такива жени почти никога не поемат инициативата и разчитат изцяло на мъжете по този въпрос.

Разбира се, срамежливите и зависими жени се харесват от мъжете, защото те изглеждат слаби и един мъж до такава жена може да покаже своята загриженост и качества на защитник, но липсата на инициатива може бързо да го отегчи.

Истинската жена сега се възприема не като пасивна страна, а като равноправен участник във връзката.

Тип В

Ако краката ви се докосват само в областта на глезена, значи сте активна жена. Енергична, дори малко агресивна и ясно знаеща какво иска. В отношенията обаче такива жени често се опитват да придърпат одеялото към себе си, което плаши не по-малко от прекомерната пасивност.

Тези жени харесват, когато в отношенията има определен елемент на игра. Колкото повече изненади, толкова по-добре. И такива жени със сигурност няма да се превърнат в класически домакини!

Тип С

Този тип включва жени, чиито бедра са притиснати, но долната част на краката им не се допира. Тези млади жени умело се маскират в двете крайности и са в състояние да изненадат в подходящия момент. Нежността и романтиката могат изведнъж да бъдат заменени с игривост и оригиналност. Просто е невъзможно да се отегчите с такова момиче!

Morkadis

За съжаление, много мъже се страхуват от непредсказуемостта на такива жени. Но, ако насреща стои един достоен мъж, който ще е готов за всякакви изненади, тогава го очаква истинско щастие, към което ще бъде абсолютно невъзможно да свикне.

Тип D

И това е една от най-често срещаните форми. В този вариант бедрата, коленете и глезените са в контакт. Това е класическа версия на жена, която е готова да застане зад мъжа, а не да се състезава с него.

В леглото такива дами сами няма да експериментират, но ще подкрепят всяка идея на мъжа. Тези млади дами са склонни да „подкрепят“, а не да стимулират.

Въпреки това, за много мъже това е точно това, от което се нуждаят в живота – наблизо да има някой, който да им помогне да издържат на всички житейски трудности. А жените с този тип крака са точно този човек.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Какво можем да научим за характера от формата на ръцете

Какво говори за нас формата на ушите ни?

Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте

Формата на носа издава много за характера на един човек

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.