Фън Шуй съвети за умножение на парите

пари

Фън Шуй има редица приложения в живота, а едно от тях е напълно постижимо – изобилието. Ако искате да имате пари, следвайте тези три прости стъпки.

Голям портфейл

Размерите са важни, не е легенда това. Портфейлът ви трябва да е голям, стилен, скъп и да предоставя достатъчно пространство за шума на парите ви. Вътре те е хубаво да са разположени свободно, а не да бъдат сгъвани или просто нахвърляни.

Не ги мачкайте, уважавайте ги!

Цветът е от значение

Цветът на портфейла също е от значение. Заложете на земните цветове, те привличат парите. В никакъв случай не бива да се спирате на синьото, тъй като той е студен и отблъскващ. Той има своето място, но не и тук, когато вие искате да осигурите една благоприятна среда за финансите си.

За да се въдят те, поставете ги в зелен, кафяв или пастелен портфейл, съветва Фън Шуй.

Ръцете в действие

Давайте само с дясната, а когато взимате, ползвайте лявата ръка. Когато се налага да дадете на заем, предлагайте по-едри банкноти, а връщате ли, тогава нека са дребни. В това упражнение има известен смисъл – просто няма да ви се налага пак да искате пари.

Все пак, независимо от някои Фън Шуй насоки, всеки човек има своята индивидуална предразположеност да харчи или да спестява.

Вие избирате как да постъпвате, а новата 2015-та година може да поднесе приятни изненади в това отношение! Късмет!

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

30 СЪВЕТА ЗА ЗАПАЗВАНЕ И УМНОЖАВАНЕ НА ПАРИТЕ ВИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.