Хитлер е живял до старините си в Смолян?

хитлер

Разсекретени документи разкриха най-голямата тайна в света. Хитлер е живял в Смолян до 1984-та година.

Докладите за Втората световна война бяха разкрити от ЦРУ. По официална информация до този момент бе известно, че Адолф Хитлер се е самоубил в подземния си бункер на 30 април 1945 г. Тялото му било открито идентифицирано от болшевиките, преди да се върнат обратно към СССР.

Днес истината излезе наяве. ЦРУ разпространи документи от над 3000 страници, в които се твърди, че самоубийството на Хитлер и Ева Браун било фалшифицирано. В един от документите от Лос Анжелис е упоменато, че враг на света номер едно е получил политическо убежище в град Смолян след края на Втората световна война. Там е живял до септември 1984 година, когато умира от старост.

Адолф Хитлер е ветеран от Първата световна война, награден с редица военни отличия. След края ѝ ръководи партията на националсоциалистите във Ваймарска Германия. Прави неуспешен опит за преврат и прекарва по-малко от година в затвора. След излизането си намира съмишленици за своята националистическа, антисемитска и антикомунистическа реторика.

Националсоциалистите имат крайни възгледи. Те екзекутират много от своите опоненти, преструктурират държавната икономика, модернизират войската и установяват тоталитарна, националсоциалистическа диктатура. Хитлер прави всичко възможно, за да завладее нови територии или т. нар. жизнено пространство. Престъпленията му спрямо човечеството са жестоки. И до днес никой няма обяснение защо е получил убежище именно в България.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Секретни карти на Хитлер разкриват държава под земята

Хитлер и наркотиците в Третия райх

Приключенията на Уили Хитлер – идиотския племенник на Адолф

Какво са търсили окултистите на Хитлер в Адигея?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Един коментар
  1. Анонимен 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.