Хора в ерата на динозаврите?

8

Ето една мистерия, която, като че ли никой не опитва да разгадае. В речно корито в Палукси (Тексас) археолози са открили следи от хора и динозаври. Най-вероятно стъпките са направени по едно и също време и не става въпрос за няколко, а за десетки такива следи. Възрастта им е около 140 млн. години.

От разстоянието между стъпките става ясно, че човекът е проследявал динозавъра. Доста учени са на мнение, че това е напълно невъзможно, но истината е, че мястото никога не е изследвано задълбочено.

9

През 1983 г. в „Московски новини“ излиза статия, от която става ясно, че са открити фосилизирани човешки стъпки на 150 млн. години в близост до следи от динозавър, който имал три пръста.

За подобно нещо е съобщавано и в щата Юта през 1968 г. Интересното в този случай е, че според анализите тези стъпки са на 440-600 млн. години! Като че ли това не е достатъчно, ами и човекът, направил стъпките, е носил обувки. На една от следите се вижда, че обутият индивид е настъпил трилобит, но не го е смачкал.

Обикновено смятаме, че динозаврите са изчезнали много преди да се появи човекът, но с времето се сблъскваме с все повече доказателства, че това не е вярно и човешката история е значително по-различна от това, което ни се казва.

инфо: drevnite.com

Вижте още: 

УДИВИТЕЛНИ РИСУНКИ ВЪРХУ КАМЪНИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ Е ЯЗДИЛ ДИНОЗАВРИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Иван 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.