Хороскоп за Април

Овен – Скъпи Овни, промяната е на хоризонта. За април се очертават приятни и задоволителни развития. Влиянията, които по някакъв начин ви задържаха и ви пречеха преди, вече са към своя край. За да преодолеете всичко по-успешно, гледайте напред, не се връщайте в миналото. Постепенно се придвижвате към пълна стабилност, най-накрая започвате да контролирате всички събития.

Отброяването започна. По-рано, отколкото сте си мислили, ще имате шанс да направите нещо конструктивно по отношение на различните планове, които сте кроили през последните няколко месеца. Всичко, от което се нуждаете, за да превърнете мечтата си в реалност, е подходяща възможност, решителност и най-важното – знак за подкрепа и сътрудничество от конкретен човек.

Още през първата десетдневка на месеца ще почувствате прилив на сила и енергия. Семейството и близкият кръг ще ви вдъхновят да действате. Звездите ви съветват да се вслушате в интуицията си – тя няма да ви подведе. Ще имате причина да бъдете по-уверени във финансовите си перспективи. Допълнителен приток на пари е възможен в самия край на април. Разпределете добре финансите си и ако можете да започнете да спестявате.

На работното място не отлагайте задълженията си и не се забърквайте в офис клюки. Средата на месеца се характеризира със спадане на напрежението. Ще имате повече свободно време, което можете да отделите за общуване с приятни хора или почивка. През този период трябва да планирате срещи или пътувания. През месеца обърнете внимание и на здравето си: честите настинки, главоболие или проблеми със съня могат да бъдат предвестници на изтощение на тялото и липса на витамини.

Април е спокоен месец в любовната сфера. На обвързаните Овни ще донесе положителна енергия. Прекарвайте колкото се може повече време с любимия човек – това дава сили и помага да се справите със стреса. При свободните представители на знака вашият любовен живот може да започне да се фокусира повече върху съвместимостта, а не върху химията.

Телец – Скъпи Телци, с малко предпазливост, април може да се окаже един от най-успешните месеци в последно време. Ще трябва да се съсредоточите върху професионалния сектор. Най-вероятно ще трябва да направите сериозно изследване на бъдеща инвестиция. Парите не са обектът, който най-много привлича вниманието ви, но Юпитер укрепва вашите проекти и генерира ситуации, които ви помагат морално и материално.

Страхотно време за сеене, култивиране на мечти и планове. Това изисква ангажираност, решителност и отговорност от ваша страна, така че мислете мащабно, търсете ясни и дефинирани цели. Решени да постигнете това, което желаете и да осъществите плановете си, този месец имате увереността и съблазънта да впечатлите света около вас. Звездите са готови да подкрепят вашите инициативи, да защитават вашата кауза във висините и да утвърждават вашите амбиции. В края на месеца направете крачка назад, за да си починете и да мислите, вместо да действате.

Новолунието на 1 април ще засили интуицията ви, както и потенциално ще ви даде някакъв вид духовна защита или божествено напътствие, за което може да сте изключително благодарни. Чувството на състрадание и съпричастност в сърцето ви ще повлияе на вашите щедри и алтруистични нагласи, това ще ви накара да се почувствате по-пълноценни и убедени, че правенето на добро е прост източник на радост.

Имате безспорен чар и признат авторитет. Използвайте ги, за да предадете своите послания и да насърчите хората около вас да ви обичат и следват. Внимание: не прекалявайте, чарът ви ще работи само ако го използвате пестеливо.

Когато Венера (след 5-ти) и Марс (след 15-ти) влязат във вашия сектор на приятелството, може да възприемете различен подход към любовта и отношенията. Една голяма мечта, която имате, може да се превърне в реалност или споделен стремеж. Имате шанса да срещнете повече нови и много интересни хора! Свободните представители на знака следват интуицията си, което може да ги отведе до точният човек. Предстоят ви нови предизвикателства, отворете сърцето си за любовта.

Близнаци – Скъпи Близнаци, очаква ви един незабравим месец! Звездите ви предсказват успех в постигането на целите. Венера и Марс се преместват в сектора на кариерата през втората половина на април, готови да подкрепят вашите амбиции и да донесат пари по вашия път благодарение на потенциално ново професионално начинание. Вие сте по-креативни от всякога, така че не се притеснявайте, ако имате нова бизнес идея или проявите страхотна инициатива в работата.

През април мнозина ще се издигнат на ново ниво по отношение на саморазвитието и самореализацията. Това може да бъде месец на значителен напредък. Много Близнаци са предопределени да напреднат, да заемат по-висока позиция. Някои ще успеят да привлекат влиятелни хора на своя страна. Именно те ще им подадат ръка за помощ.

През месеца ще имате силна връзка с духовното; постоянно „дежа вю“; и повтарянето на ситуации, които смятате, че са преодоляни. Очакват се промени, които няма да зависят от вас. Добре е да помислите за баланса между професионалния и личния живот и как можете да го подобрите, особено ако се чувствате претоварени.

Април обещава като цяло добро здраве и позитивна нагласа. Влиянието на Слънцето и Марс ще ви изпълни с невероятни енергии, което ще повлияе положително на вашето благополучие. Не пренебрегвайте правилния сън, почивка и разходки на чист въздух.

Morkadis

Няма повече хибернация! Новолунието на 1 април е сигнал, че сезонът за светски живот е открит! Ще си прекарате страхотно със стари приятели и ще срещнете много нови и интересни хора. През април неуморно ще се стремите към лидерство. Искате да управлявате ситуацията в личната си, приятелска и работна сфера, да станете епицентър на вниманието.

Може да се появи напрежение във взаимоотношенията, поради неизпълнени обещания. Време е да анализирате колко сте отдадени на общия житейски проект.

Рак – Скъпи Раци, през април Слънцето в Овен ще насочи погледа ви към сферата на кариерата и ще увеличи амбициите ви повече от всякога. Хороскопът ви препоръчва да вложите по-голямата част от енергията си в кариерата и да постигнете добри резултати в работата. Покажете старанието си, не крийте собствените си достойнства, защото скромността може значително да намали шансовете ви за успех. Април е време за покоряване на професионални върхове и всеки от вас трябва да помисли за бъдещето си. Можете да откриете някои нови източници на доходи, да имате печалби от инвестиции, застраховки, данъци, бонуси, нови финансови партньорства.

Много е важно да почивате по-често, да не се претоварвате с прекомерно много работа. Действайте по график, внимавайте с диетата и бъдете повече време на чист въздух. Не са изключени алергии и понижен имунитет, пийте витамини. Вероятно ще бъдете уязвими към настинки, така че се опитайте да се пазите и избягвайте ексцесиите. Духовните ценности трябва да надделяват над материалните.

Този период е подходящ за общуване с приятели, запознанства с нови хора и започване на романтични връзки. Любовта е във въздуха – особено сега, в началото на пролетта! За вас е обявен поход с пеперуди в корема! Ще познаете безпогрешния аромат на любовта от пръв поглед. В личните взаимоотношения обикновено избягвате опасните решения, предпочитате повече сигурността от страх да не бъдете наранени и може да се осмелите да признаете чувствата си, само ако знаете, че те са взаимни. Не се притеснявайте, ако изглежда, че нещата се движат малко по-трудно: може да са ви необходими няколко седмици, за да започнете нова връзка, но се научете да бъдете търпеливи! Хубавите неща идват при тези, които чакат! Венера и Марс поставят светлината на прожекторите върху вас, така че се насладете на необикновената светлина на тази красива и вълнуваща пролет!

Лъв – Скъпи Лъвове, април е изпълнен със синхрон, мистика и магия, докато Слънцето пътува през Овен, осветявайки сектора на вашата натална карта, който управлява духовността. Свързването с Вселената трябва да бъде приоритет в този момент, особено когато новолунието се проявява на небето на 1 април.

В кариерата бихте могли да направите пробив, ако се мобилизирате и не пропуснете някои предоставящи ви се възможности. Ще имате стимул да продължите напред и да спечелите някои убедителни победи. Възможно е разширяване на съвместни бизнес проекти. Съгласете се на лидерска позиция, само ако сте убедени в своите силни страни, качества и способности. Някои представители на знака ще поемат по съвсем различен път на развитие от досегашният. Ограничете напомпаното самочувствие и дръжте под контрол емоционално-чувствената импулсивност. За да успеете, ще ви трябват артистичност, дипломатичност, гъвкавост, постоянство, както и малко хитрост и да пуснете също в действие природният си чар. Често ще ви обзема силен прилив на вдъхновение.

Здравето може да поднесе неприятни изненади, но бързо ще се възстановите, ако вземете навременни и правилни мерки. Когато стане напрегната работната обстановка, по-добре си вземете няколко дни почивка, релаксирайте, пътувайте, забавлявайте се и ще възстановите бързо силите си.

Любовното дуо Венера-Марс продължава известно време да преминава през вашия осми слънчев дом, предоставяйки последен шанс да се сближите с партньора си и да уредите отношенията си, както и финансови въпроси. Повечето Лъвове ще се радват на стабилен семеен живот. Приемете всички възможности на брака като голяма благословия. За необвързаните се предвиждат положителни промени в областта на партньорството, но съпровождани и от противоречиви тенденции.

Дева – Скъпи Деви, през април ще трябва да работите много, да правите трудни избори, да вземате решения. Повечето от трудностите, които ще срещнете, ще са лесно преодолими. Не губете кураж и вярвайте в себе си, че ще се справите. Добре е да можете да разчитате и на другите. Довършете започнатото – това ще ви донесе спокойствие и удовлетворение. Ако имате неизпълнени обещания, обърнете внимание на тях.

Този месец може да е вашият шанс да се отървете от нещо, което не работи, за да приемете нови възможности и да продължите напред. Внесете положителни енергии в живота си. Винаги се фокусирайте върху това да сте най-добрите, които можете да бъдете. Позитивността и оптимизмът трябва да бъдат стълбовете, които поддържат живота ви. Работете за постигане на всичките си цели и стремежи.

Избягвайте запознанства с лица, които не ви вдъхват доверие. Не допускайте любопитни хора в личното си пространство, пазете тайните си. Някои измамници могат да се опитат да се възползват от вашата лековерност, затова бъдете много внимателни. Понякога сами може да си усложните живота и да го направите по-труден.

Отнасяйте се сериозно към здравето си. Слаби места са хемоглобина и кръвната захар. Добре е да ги следите. Не приемайте хапчета произволно. Може да се почувствате по-емоционални от обикновено и дори всяко малко нещо да успее да ви разстрои. Поради това бихте могли да направите или кажете нещо необмислено, за което ще съжалявате по-късно.

Сега е моментът да отделите на партньора си вниманието, което заслужава. Април е идеално време да ходите на срещи, да организирате романтични вечери, да се забавлявате. Използвайте въображението си и организирайте изненади, което ще ви донесе полза в интимния живот. Ще излъчвате чар и сексапил, но ги използвайте разумно, не като оръжие.

Везни – Скъпи Везни, април е месец, в който може да се постигне много, така че е време да запретнете ръкави. Марс утолява жаждата ви да постигнете това, което трябва да направите, без да ви влече надолу, но не притискайте никого по пътя си. Ще имате известна импулсивност, която ще бъде по-голяма от обикновено. Венера, вашата управляваща планета и Нептун в Риби засилват вашата артистична и психическа чувствителност. Ще усетите прилив на творческа енергия и склонност да поемете инициативата в различни области на живота. С напредването на месеца тенденцията е да ставате по-събрани с мислите си, по-аналитични, не толкова склонни да споделяте идеите си, но склонни да забелязвате малките неща. Не забравяйте да бъдете конструктивни. Везните винаги търсят средния път, но това не винаги е желателно, благоприятно или възможно. Важното е да сте верни на това, което наистина искате. Колкото и важни да са взаимоотношенията, някои неща можете да решавате само вие. С тази позиция ще поемете юздите на живота си, като структурирате приоритетите си според собствената си визия. Не попадайте в капана на токсичната позитивност, не потискайте това, което чувствате! Ако трябва, направете две крачки назад и погледнете в перспектива. Не се страхувайте да промените решението си.

В професионален план месецът е предизвикателен, може да се появи нова възможност за работа, но това ще изисква много ангажираност от вас. Ако сте безработни, това показва, че шансът да получите работа е голям. Във всеки случай има обещаваща нова възможност, не позволявайте на шанса да ви подмине. В психическо отношение в края на месеца може да почувствате известна умора. Препоръчват се допълнителни грижи, тъй като тялото може да е по-чувствително.

Месец април има специален привкус на забавление, удоволствие. По отношение на любовта можете да бъдете по-интроспективни. Слънцето участва в играта и стимулира изясняване на взаимоотношенията в сектора на партньорството – неща, които са били зле разработени, задушени чувства, неизразени разногласия: всичко това ще излезе наяве. Това може да бъде страхотно време за вашия любовен живот, но не само.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, месецът може да започне с усещането, че имате твърде много неща за вършене и грижи, а първите две седмици могат да бъдат прекарани с това чувство на постоянно приспособяване. На ментално ниво можете да бъдете много интроспективни. По-рано, отколкото сте си мислили, ще имате шанс да направите нещо конструктивно по отношение на различните планове, които сте кроили в последно време. Юпитер благоприятства вашето развитие, вашите инициативи отговарят на вашите желания да живеете в хармония с идеал, който от дълго преследвате.

Работата ви винаги спори, дава ви възможност да покорявате върхове и в същото време ви осигурява материални средства. Вие сте много предприемчиви и през април ще можете да покажете бизнес дух. Тези, които имат отдавна замислени планове и проекти за бизнес, най-накрая ще имат възможност да преминат от думи към дела – мнозина ще се занимават с търговия или творчески проекти.

Април е време на нови открития, експерименти и приятни преживявания, благоприятства семейния ви живот и ви кани да инвестирате в поддържане на баланс и дори подобряване на атмосферата у дома. По отношение на здравето, възползвайте се от пролетта, за да се подложите на детоксикираща диета.

Разчитайте на вашата сила да съблазнявате. След 5-ти април, Венера ще ви украси с магнетична аура, способна да привлече и задържи вниманието на когото пожелаете и особено на този, който ви харесва. Месецът също така е подходящ за изразяване на вашите таланти и желанията на егото в търсене на любов и признание. Идеалният месец да разперите криле и да оставите сърцето си да бие свободно. Възползвайте се максимално от положителните течения, за да завършите април с очарователен привкус.

Стрелец – Скъпи Стрелци, месец април благоприятства вашето личностно развитие и вие поглъщате живота докрай. За да управлявате връзката, любовта си, бизнеса си, както желаете, според идеала си, сега е моментът да потърсите правата си. Април насърчава изразяването на най-съществените ви нужди и желания. Насочете енергията си в правилната посока и няма да има препятствия по пътя, които не бихте могли да преодолеете. Способността ви да бъдете креативни във всяка работа, дори най-простата и скучна, ще бъде много полезна. Имате страхотни идеи – използвайте ги. Оптимизмът и положителното отношение ви помагат да напредвате. Каквото и да имате предвид, колкото и смели да са плановете ви, вярвайте в успеха.

Показвате много ангажираност и устойчивост през месец април. Животът минава бързо, вие не искате да достигнете напреднала възраст и да осъзнаете, че времето е отлетяло и не сте направили нищо, което наистина сте искали, не забравяйте, че имате много таланти и просто трябва да започнете да изследвате много повече възможности.

Ако изпитате блокажи в семеен план, ще намерите енергията, необходима за възобновяване на спиращите процеси. Спазвайки правилата, които са ви определени у дома или на работа, можете да намерите по-голяма свобода, но не забравяйте, че спазването на определени правила е свързано със съжителството и не трябва да показвате бунтарството си в това, а в борбата, която водите за налагане на правата си в обществото.

Планетата Меркурий ви съветва да бъдете честни с партньора си. Това сега е основен приоритет. Не си играйте с чувствата му, кажете му как искате да си партнирате с него. Недоразуменията и дребните проблеми, които се прокрадваха напоследък, могат да бъдат изчистени много бързо.

Необвързаните трябва да държат очите си и преди всичко сърцата си отворени, защото Марс гарантира вълнуващи флиртове и страстни приключения, които могат да станат много повече. Блясъкът ви е завладяващ, просто сте неустоими. Желанието ви да се наслаждавате на удоволствията на живота нараства, не се колебайте да се поддадете на световъртежа на любовта или да се опитате да изкачите планина, изборът е ваш.

Козирог – Скъпи Козирози, основната ви характеристика през април е, че сте много смели, енергични и обикновено поемате инициативата във всичко, което правите, тъй като имате голяма сигурност и самочувствие в себе си. Когато вярвате в нещо, вие го правите на сто процента във всички области на живота си.

Независимо от препятствията, вие смело пристъпвате към целта. Постоянството е изключително важно в момента. Месецът е добър за правене на дългосрочни планове. Става ясно какво наистина искате да постигнете и как можете да го направите. Не се отказвайте от плановете си, дори ако обстоятелствата ви изглеждат изключително неблагоприятни. Дори ако нещата не винаги са розови, гледайте към бъдещето с оптимизъм. Юпитер е на ваша страна и ще ви дава инерция и увереност. Запазете този ентусиазъм за нови проекти, с които искате да се заемете в близко бъдеще. Но устоявайте на изкушението на Уран, който понякога иска да ви изкуши да вземете прибързани решения.

Вие сте развълнувани, искате да промените нещо в живота си и искате да го направите сега! Без повече забавяния! Едно желание е на път да се изпълни, но то ще се материализира чрез промяна на ситуация, дейност или среда, така че трябва да знаете какво да очаквате.

Основните грижи през месеца ще бъдат отношенията с близките ви, но и пътуването на кратки разстояния за решаване на вашите лични или професионални проблеми. Новолунието в Овен на 1 април отваря нова глава в живота ви и ви носи изобилие от положителни, лечебни и трансформиращи вибрации. Ако може да се подбере идеално време да промените сериозно гледната си точка и живота си, това би било сега. Просто не очаквайте веднага да видите разликата. След 5 април Венера ще излее благоприятното си влияние върху вас. Очаквайте няколко чувствени, но и романтични изненади.

Водолей – Скъпи Водолеи, през април декорът и главните лица се променят, но за щастие чувството ви за адаптация ви позволява лесно да намерите своето място. Всяко ново действие, което започнете сега, ще бъде приветствано с благословията на Вселената. До 20 април Слънцето в Овен активира вашият трети дом, обявявайки период на проницателност, умствена яснота и смелост, които ще ви помогнат да се справите с всичко, което ви се изпречи. Ще работите усилено, поставяйки основите за по-нататъшен успех.

Вие защитавате интересите си и най-добре изразявате своите таланти и потенциал в експлозия от креативност и желание да бъдете възнаградени според заслугите си. Изборите, които трябва да направите, и решенията, които трябва да вземете, включват скъсване с миналото.

Незначителен конфликт – най-вероятно на работното място – ще избухне и може да кажете някои неща в повече, за които да съжалявате по-късно. Тъй като епизодът ще бъде напрегнат, отзвукът му ще се усети и в семейството. С малко повече внимание и предпазливост обаче можете да преодолеете тези моменти.

Продължавайте да търсите хармония в дома си, за да не се дестабилизират емоциите ви. Впрегнете енергията, за да давате и получавате емоционална подкрепа. В края на месеца може да изпитате лични затруднения в опитите да реализирате намеренията си, които могат да бъдат възпрепятствани от членове на семейството или близки роднини.

Свежият пролетен въздух ще раздвижи душата ви и ще копнеете за нови приключения. Отново ще се появи шанс да подобрите личния си живот. Не обичате обаче да се ангажирате в партньорства. Без значение дали някой ви поставя във вериги или иска да определя ежедневието ви, вие си тръгвате с развети знамена. Ако сте необвързани, е необходимо време, за да намерите партньор, който да разбира вашия емоционален свят и да може да се впише в него.

В края на месеца ще получите подарък от небето.

Риби – Скъпи Риби, през април ще пожънете наградите на това, което търпеливо сеете от началото на годината. На работа искате да покажете, че сте независими и много амбициозни. Не всичко върви по начина, по който бихте искали обаче. Точно в този момент се задейства „пружината“, която ви подтиква към действие. Ще успеете, но трябва да сте мъдри и да не опитвате да налагате волята и мнението си на другите.

Април ще донесе неочаквани разходи. Слънцето пред вас ви насърчава да бъдете оптимисти, а Юпитер носи със себе си възможностите за подобрение на работното място. Можете да предприемете нови стъпки, свързани с увеличаване на приходите ви.

Вашето здраве ще се развие чувствително през този период. По-специално, трябва да имате предвид, че физическото натоварване може да причини физически и психически проблеми. Всеки малък стрес може да произтича от излишък на умствени стимули или от някакви недоразумения в семейството. Меката, чувствена, романтична Венера, която ще ви накара да поискате да отделите малко време за себе си и за вашата физическа и вътрешна хармония.

Тези, които имат връзки в живота си, ще имат проблеми с партньорите си, които трябва да бъдат разрешени. Те трябва да търсят общи решения. През последните две седмици на април, благодарение на благоприятните влияния на Меркурий, ще бъдете по-комуникативни от обикновено и това ще ви позволи да разберете по-добре човека до вас.

През април ще срещнете хора, чиито идеи ще ви повлияят. Благодарение на Уран трябва да се очакват доста изненади, както и във връзката с близките ви. Останете възможно най-прагматични! Този месец съветът е не просто да чакате нещата да ви се случат, а да отидете и да ги намерите, да се опитате да ги получите, без да се деморализирате от трудностите.

Венера може да ви тласне към стара любов от миналото.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.