Хороскоп за декември за зодиите от Везни до Риби

Везни – Декември е благоприятен месец за вашия професионален живот и за подобряване на финансовото ви състояние. Ще имате доста срещи, потенциални партньорства и преговори, възможни инвестиции или сделки, които ще се окажат точно това, което търсите. Могат да ви се разкрият множество възможности.

Месецът може да ви донесе също така емоционална умора и усещането, че всичко е нестабилно и несигурно. Завършвате годината със странното усещане, че времето изтича много бързо и може би не сте постигнали целите, които сте си поставили за себе си. Ще бъдете по-малко активни и по-интровертни, най- вече през първата част на месеца. Ще трябва да мислите по-сериозно преди да вземате важни решения.

Известно напрежение, предизвикано от дисонансното положение на Марс, ще ви отнеме оптимизма и самочувствието, причинявайки ви постоянно главоболие. Това може да се избегне, ако се грижите по-добре за себе си. За вас е много важно да си възвърнете хармонията и добрия хумор. Сега е моментът да нарушите рутината и да отдалечите от живота си онова, което не ви прави щастливи.

Тъй като Луната управлява дома на вашата кариера, слънчевото затъмнение на 26 декември и новолунието във вашия 4-ти дом са важни за вас. В семейството може да има кризисни ситуации. Ще запомните този месец със специално събитие, свързано с близки, които не живеят с вас. През този месец трябва да избягвате ненужни кавги и недоразумения, които могат да съсипят връзката ви, която досега върви добре.

Юпитер влиза във вашият 4 дом (на дома и семейството) на 2 декември и прави тригон на 15-ти с Уран (вашият управител на 5-я ви дом на любовта, творчеството и децата) и който се намира в 8-я ви дом (на интимността). Носи благоприятни промени свързани с дома и любовта. Може да срещнете любовта на различни и неочаквани места. Дните от 21 до 23 декември ще бъдат доста емоционални, когато може внезапно да се влюбите или да загубите самоконтрол.

Скорпион – Предстои един вдъхновяващ месец. Юпитер от 2 декември започва своето едногодишно пътуване през вашия 3-ти дом (комуникация, учене, къси пътувания, братя и сестри, съседи). Този период ще бъде най- добър за тези, които работят като търговци, а след това за тези, които се занимават с реклама или посредничество. Преговорите ще протичат чудесно, ще бъдете вдъхновяващи, с добри аргументи.

Меркурий влиза в дома на парите ви на 9 декември, което ще доведе до увеличаване на паричните потоци, но съветът е по-добре да не се занимавате с финансови спекулации и да търсите бързи и лесни начини да печелите пари. Слънчевото затъмнение на 26 декември ще има значение за вашата кариера и финансовото ви състояние. Възползвайте се от благоприятните обстоятелства в края на годината, за да задействате необходимите промени.

Някои Скорпиони ще се сблъскат с промени в ръководството или управлението на предприятието, за което работят или промени в заплащането, които ще ги накарат да се замислят за промяна на работата си. Трябва да отделите достатъчно време за почивка и релакс и да планирате добре свободното си време. Декември е добър месец за любовният ви живот.

Уран, който се намира в дома на партньорството, брака и връзките ще бъде в положителен аспект с Юпитер, което ще се почувства по-осезаемо в средата на месеца. Ще се подобри общуването ви, лесно ще протичат разговорите, установяване на контакти и запознанства. Много по-лесно ще намирате решения на проблемите, що се отнася до организация и хармонизация на семейният живот.

Венера остава до 20 декември във вашия трети дом, така че имате време да се възползвате от предимствата си. Работете по укрепване на връзките си и постигнете хармония в личните отношения. Тези, които са свободни и търсят нова любов, най- благоприятен е периодът в средата на месеца.

Стрелец – През декември Стрелец ще се срещне с неизвестното. Мнозина ще се изправят пред големи предизвикателства в бизнес сферата, когато трябва да научат нещо ново за себе си и света около тях. В професионалната област ситуацията е много добра и се отварят много добри възможности за напредък. Вашият 2-ри дом на парите и материалното благополучие се активира от доста планети през декември.

Важно събитие на месеца е влизането на Юпитер, вашият управител на знака ви в същият този дом, в който вече са разположени Сатурн, Плутон, Венера, Южният лунен възел, а на 21 декември Слънцето също се присъединява. Юпитер ще донесе просперитет, ако сте се поучили от грешките и опита си от миналото си и чрез уроците, които Сатурн и Плутон ви донесоха. Ако не сте научили никакви уроци, ще повторите грешките, които сте допуснали в миналото, усложнявайки даже простите неща.

Време е да изработите ясни стратегии и реалистични бизнес планове, но внимавайте да не сгрешите отново! Декември е повратна точка, в която ще трябва да вземете важно решение за това, което искате да постигнете по-нататък. Бъдете мъдри и сдържани.

Меркурий, вашият управител на отношенията и брака, излиза от тъмнината на 12-я ви дом на 9 декември и влиза във вашия знак, където ще остане до 29-ти. Вие отново ставате по-ярки и по-привлекателни от всякога, знаещи как да привлечете вниманието към себе си. Марс, управителят на вашият 5 дом (любовта, приключенията, флирта и децата) остава в 12-я ви дом (изолация, жертви, тайни отношения) и може да направи бурен и активен любовният ви живот. Някои ще прекратят безперспективни връзки, които нищо не им носят, други, които не могат да напуснат партньора си, ще пропуснат всичко хубаво, което биха могли да преживеят в момента.

Morkadis

Козирог – Кризисният период донесен от Сатурн, Плутон и Южният лунен възел започва да се успокоява от прехода на Юпитер във вашият знак още на 2 декември. На 21-ви и Слънцето ще се присъедини към всички тях. Някои събития ще ви накарат да погледнете с повече оптимизъм към бъдещето.

Повечето Козирози ще започнат да виждат чашата като наполовина пълна. Ще трябва да вземате трудни решения, когато става въпрос за вашия професионален живот. Звездите показват необходимостта да се откажете от някои стари проекти, които не са донесли полза или печалба досега.

Ако търсите нова работа, преминаването на Меркурий (вашият управител на дома на труда и здравето) през 12-ия ви дом не е много благоприятно. Изчакайте началото на следващата година и тогава решете какво точно искате да промените или да търсите. Препоръчва ви се да не прекалявате с харченето на пари по празниците. Може да имате парични затруднения, просрочени плащания и неизплатени задължения. Някои ще имат проблеми с дихателната система.

Декември е хаотичен месец за вас, така че трябва да си почивате повече и да приложите някои релаксиращи техники, както и да потърсите място, където можете да сте сами по-дълго време. Обърнете повече внимание на духовните ценности.

Венера се намира до 21-ви във вашия знак и ще събуди интензивни и най- дълбоки желания у вас. Ако сърцето ви е свободно, по празниците, където има много хора може да срещнете нови лица и да създадете нови контакти. Бъдете внимателни, защото Марс създава предпоставки за тайни, но опасни приключения.

Мощните планетни енергии скоро ще повлияят върху вашия знак с присъствието си.

Водолей – Марс се намира в дома ви на кариерата и социалното положение и от една страна ще донесе добри шансове, от друга – ще възпрепятства изпълнението на задълженията ви, ще се появяват пречки, може да донесе скарване с началника или натиск от негова страна. Слънчевото затъмнение на 26 декември ще окаже влияние върху вашия професионален живот, тъй като Луната управлява шестия ви дом (здраве и работа).

Значителен период в професионалния живот може да приключи и да отвори място за прекрасни нови перспективи. Това затъмнение се случва близо до Юпитер, което означава, че ще трябва да изясните отношенията с хората, с които работите и да сте внимателни с проектите, задачите или делата, в които ще влезете. Трябва да внимавате с кого си партнирате, когато става въпрос за материални активи, взаимни проекти и инвестиции.

Слънцето (управител на 7-я ви дом на брака и отношенията) до 21 декември ще пребивава в сектора на приятелите и социалните групи, а от 9 декември се присъединява и Меркурий (управител на 5-я ви дом на любовта, флирта и приключенията), което благоприятства вашият социален живот и ще ви носи добри обстоятелства.

Можете да работите успешно върху настоящата си връзка или да започнете нова. Общуване с приятели, посещение на мероприятия ще ви донесат шанс за нови запознанства. Бъдете разумни обаче и не действайте импулсивно. Не е изключено също така любимият ви човек да има здравословни проблеми или да премине през труден период. От друга страна, влизането на Венера във Водолей на 20 декември ще засили прелестите на Водолеите. Този транзит е отличен съюзник, както за романтични подходи, така и за представяне на вашите идеи пред групи или потенциални инвеститори.

Риби – Юпитер, вашият управител на кариерния и социално-професионален статус влиза във вашия 11-и дом (приятели, групи и съвместни проекти) на 2 декември, където Сатурн и Плутон пребивават там дълго време. Там са и Венера (до 20-и) и Слънцето (от 21-и). Социалният ви живот ще бъде доста активен.

Добри перспективи ще се появят благодарение на приятелите. Бъдете внимателни с парите, тъй като през празниците ще бъдете прекалено щедри. Меркурий, управителят ви на дома на брака и партньорството преминава през вашия 10-ти дом (кариера и социално-професионална репутация) между 9 и 29 декември. Благоприятно е за общуване с вашите колеги и бизнес партньори и лесно ще създавате нови партньорства.

Слънчевото затъмнение на 26 декември може да донесе промяна в професионалната област или кризисен момент в работата, но е възможно да се извърви нов път, с нови намерения, може би дори да ви тласне към нова професионална посока. Проблеми със здравето са възможни след 21 декември поради стрес на работното място, тъй като бихте могли да преминете през моменти на паника, притеснение и умора. Любовният живот е по-благоприятен за обвързаните и семейните двойки.

В дните около 20 декември, когато Меркурий е в напрегнат аспект с Нептун, е възможно да се появят разногласия и спорове с партньора по различни теми. Свободните представители на знака Риби могат да намерят нови приятели или да срещнат платонична любов. От друга страна, присъствието на Венера в 12-я ви дом до 20 декември показва, че мнозина ще срещнат отново своя страст от миналото. Въпреки че може да имате интерес да се свържете отново, не забравяйте, че нищо вече не е същото, въпреки носталгията.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.