Хороскоп за септември

Овен – Скъпи Овни, този месец е преходен и фокусът на интереса ви се измества от личния ви към професионалния ви живот. Можете да разчитате на вътрешната си сила, за да постигнете целите си. Най-накрая можете да намерите необходимата подкрепа, за да успеете. Не се колебайте да си сътрудничите с хората около вас (особено през втората половина на месеца) и не забравяйте да отделите време и да ги подкрепите. Освен това отделете малко време за себе си; трябва да си починете и да се презаредите. Някои въпроси, свързани с вашите финанси, се нуждаят от незабавно внимание и разрешаване. Предстоящият месец се очаква да бъде доста взискателен, така че с правилното планиране и малко почивка можете да бъдете по-ефективни.

От 1 септември до 14 септември вашата планета Марс, намирайки се в Дева, формира хармоничен аспект с Плутон, който ви добавя енергия, прави ви жизнени, напористи, готови за постижения.

Всички ще имате желание да оформите бъдещето според вашите желания. Но докато някои получават безпогрешна космическа подкрепа, други ще трябва да се примирят с времето и може би с всичко, което не върви толкова бързо, колкото биха искали. Последната десетдневка на септември на мнозина ще донесе възможности за изпълнение на амбициозните им проекти.

Вашият любовен живот получава много силно планетарно влияние. Вашият чар и харизма ще бъдат силни и очевидни и ще повлияят положително на отношенията ви. За семейните Овни домашната атмосфера може да бъде малко по-напрегната. За да цари мир в семейството, насочете енергията си към закупуване на оборудване, пренареждане на мебели и ремонт на къщата. По-често се отпускайте с половинката си. Ако сте неженени, предстои да привлечете интереса на бъдещи партньори.

Телец – Скъпи Телци, септември най-накрая ще ви позволи да се отпуснете и да поемете дълбоко въздух. Предстоят нови пътища и ако се възползвате максимално от тях, ще можете да се развивате бързо. Ще искате да докажете на другите, но най-вече на себе си, че можете да се движите динамично и независимо, но трябва да държите тази тенденция под контрол, защото това може да ви накара да се движите импулсивно и в грешна посока. Само разумността ще ви помогне да постигнете целите си.

Първата десетдневка на септември ще бъде подходящ момент за постигане на целите ви. Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, което е достатъчно, за да заобиколите всички препятствия по пътя си.  Седмицата от 14 до 20 септември не е подходяща за решаване на финансови въпроси.

Работата ще изисква повече усилия и планиране от ваша страна. Можете да отделите допълнително време за организиране на професионалните си цели и ако е необходимо, да ги предефинирате и да определите подходящите планове, които ще ви помогнат да успеете. Ако търсите нова работа, планетите ще бъдат доста благоприятни за вашия знак. Може дори да обмислите ново професионално начинание, но бъдете търпеливи – резултатите отнемат време и усилия.

На семейните проблеми, които предстоят да възникнат, отделете им необходимото внимание и не ги пренебрегвайте. Ако имате връзка, която се нуждае от ободряващо докосване, това е моментът да поправите и съживите нещата. Ако успешно поддържате баланса, нещата ще останат спокойни, отношенията топли. Вие и вашият партньор ще имате възможност да се насладите на красиви, забавни моменти и това ще ви помогне да възвърнете силите си. Ако сте необвързани, вашата привлекателност ви помага да изградите нова връзка, която може успешно да процъфти.

Положението на планетите този месец засилва вашата романтична страна. Вие сте много общителни и готини и това ще ви помогне много, когато става въпрос за любовни взаимоотношения.

Близнаци – Скъпи Близнаци, през септември ще бъдете упорити, безкомпромисни и ще искате на всяка цена да постигнете целите, които сте си поставили. Не позволявайте на други хора да влияят върху начина ви на мислене, тъй като те вероятно ще причинят проблеми, а не ще ви помогнат. Що се отнася до кариерата, Близнаците, които работят в областта на изкуството или медиите, могат да очакват голям напредък или увеличение на заплатите. Тези, които имат частен бизнес, могат да се сблъскат с различни пречки в бизнеса, това ще бъде труден период и е много важно вече да помислите за стратегия, която може да подобри и разшири бизнеса ви.

Първата десетдневка на месеца, когато Венера е във Везни, грях е да не се възползвате от доброто й разположение и да не се погрижите за себе си. Грижата за косата, за кожата на лицето, всякакви маски, сеанси ароматерапия и цветотерапия, релаксиращи масажи ще носят заряд положителна енергия и ще дадат много добър резултат. Настъпил е идеалният момент да развихрите въображението и да започнете да посвещавате времето си на изкуство или всякаква друга вдъхновяваща дейност.

Необходимо е да се грижите за тялото си, затова не забравяйте да тренирате и да ядете храни, богати на витамини и минерали. Съществува риск от наранявания на горните крайници или заболявания на дихателната система. Затова не поемайте никакви рискове и се пазете.

Предстои ви период, в който ще бъдете отдадени на себе си и вашият партньор може да го определи като егоизъм, въпреки че е далеч от това. Напълно добре е да посветите няколко дни на мислите и делата си, за да вземете правилните решения за бъдещето. Ако чувствате нужда от промяна в жизненото ви пространство, сега е моментът да го направите.

Има вероятност от кавги, особено в средата на месеца, и те засягат най-вече финансите. Това може да повлияе на връзката, така че бъдете внимателни в това, което казвате. Без обиди и без прекалено напрежение, опитайте се да разрешите възникналите проблеми мирно.

Morkadis

Този месец изглежда положителен за любовния ви живот. Вашият еротизъм и чар ще привлекат противоположния пол. Ще имате възможност да започнете романтична връзка, но вие ще решите как искате да се развие.

Рак – Скъпи Раци, този месец ще се върти предимно около областта на семейството. Ще бъдете загрижени за семейните проблеми. Венера насърчава комуникацията с близкото обкръжение. Междувременно ви насърчава да се грижите за себе си, да направите всичко възможно да изгладите нещата и да подобрите условията си на живот на себе си и вашите близки.

Това е подходящ момент за премествания и инвестиции в имоти. Ще бъдете доста загрижени за работата си, но не очаквайте сериозни проблеми. Няма да можете да контролирате ситуациите около вас и бихте могли да се увлечете от потока на нещата. В началото може да се почувствате несигурни, но в крайна сметка ще разберете, че всичко се случва с основателна причина. Трябва да се научите да правите компромиси с правилата на живота и да си сътрудничите с хората около вас. Във вашите финанси бъдете разумни и сдържани, особено когато харчите и инвестирате. Би било добре – особено през последните десет дни на месеца да избягвате импулсивни покупки или покупки, които имат значителна цена, тъй като е много вероятно да промените мнението си за тях.

Любовният ви живот ще бъде малко сложен, тъй като кариерата и амбицията ви ще нарушат баланса в емоционалните ви отношения. Романтичните моменти стават все по-редки и това не е само по ваша вина, тъй като и вашият партньор, и вие самите имате много интензивен социален живот и може да ви накара да пренебрегнете връзката си. Има вероятност да се сблъскате с напрежение и спорове, така че трябва да внимавате как се справяте.

Като цяло първите две седмици от месеца може да не успеете да стабилизирате някои неща и това да повлияе на баланса в някои отношения.  Меркурий ще помага по-лесно да се намери обща точка за контакт и изглежда, че ще има условия, които ще помогнат за разрешаване на недоразуменията.

Ако сте необвързани и свободни, намерете правилния баланс между професионалния и личния си живот и не позволявайте кариерата ви да се превърне в пречка за личното ви щастие. Намерете малко време за излизане, забавление и флирт.

Лъв – Скъпи Лъвове, очаква се този месец да бъде много интересен за вашия знак. Ще бъде интензивен и изпълнен с динамика. През септември ще можете да реализирате плановете си с впечатляващ заряд на енергия. Ще имате много планове и идеи. Вашата автономия и инициативност ръководят вашите желания и ги правят ясни за вас. Семейството ви ще бъде вашият основен източник на вдъхновение, сигурност и енергия. Ще имате много шансове да започнете нещо ново. Трябва обаче да бъдете особено внимателни, когато поемете сериозни ангажименти през това време.

Има вероятност да промените работата или да започнете ново начинание в света на бизнеса. Нуждаете се от стабилност и яснота на мисълта, за да предприемете стъпките, които искате. Финансите ви ще бъдат стабилни и балансирани в по-голямата си част. Вашият доход може да се увеличи с правилните стратегии и иновации.

Благоприятният аспект на Слънцето с Плутон в средата на месеца ще ви донесе процес на обновяване, който ще почувствате много добре. Пребиваването на три планети в знака на Везни през последната десетдневка на септември ще помогне за напредъка ви.

Чувствате се добре и в този период държите нещата под контрол, във всеки аспект от живота. Звездите са във ваша полза, така че е възможно плановете, който създавате, да се сбъднат по-бързо и по-лесно, отколкото сте предполагали. По същество всички Лъвове трябва да се пазят от прекомерна еуфория, когато всеки успех е заложен. Тези, които са без работа, могат да получат интересна оферта от или чрез приятел.

Относно здравето, пазете се от нараняване. По-малко нервност и повече усмивки през втората половина на септември.

Отделете известно време на връзката си и ще имате възможност да прекарате спокойно и качествено време с партньора си. Ще бъдете търсени от приятели за забавления и приключения. Има възможности за нови запознанства. Единственото предупреждение е да избягвате краткосрочни и случайни връзки. Последиците от подобни действия могат да бъдат най-разнообразни.

Дева – Скъпи Деви, през септември ще имате възможност да изпълните някои от желанията си и да преследвате личните си цели. Вие не сте човек, който се нуждае от подкрепата на другите, за да успее, така че няма да се налага да правите значителни компромиси. Вашият напорист характер ще ви помогне в това.

В центъра на вашия фокус ще бъдат семейните въпроси, както и емоционалното ви равновесие. Въпросите за кариерата засега ще бъдат оставени настрана, без да бъдат пренебрегвани. Не се очакват особени промени в професионалния ви живот.

Отношенията с колегите ще бъдат обтегнати, тъй като Девите искат да бъдат първи навсякъде и да постигнат целта си, благодарение на аналитичното мислене, трудолюбието и постоянството – свойства, които са ярко изразени черти на характера им. Някои от колегите ви ще клюкарстват, но най-добре не обръщайте внимание на това. Този месец може да донесе някои сътресения в приятелството и начинът, по който виждате нещата, ще играе важна роля в това.

Възможни главоболия и отслабване на имунната система. Внимавайте за наранявания. Ръцете и краката ви са особено застрашени.

Понякога сте нервни без видима причина, така че партньорът ви е доста объркан от поведението ви. Той може да се чуди и да обвинява себе си, защото не знае какво ви е. Бъдете честни с него/нея и се опитайте да не бъдете груби, когато имате лош ден. Не сте готови за никакви критики, когато става въпрос за любов, дори и да са били добронамерени. Без значение колко сте прави за някои ситуации между вас и партньора ви, преминете през тази реалност и се опитайте да приемете нещата. Освободете се от принципите си, понякога те не носят добро, а само самота. Някои необвързани Деви ще се изправят пред избор. Внимавайте да не останете с празни ръце. Трябва да контролирате ревността и егото, които проявявате, когато преследвате човека, който ви интересува. Това поведение може да ви създаде проблеми.

Везни – Скъпи Везни, септември обещава да бъде доста вълнуващ месец. Положението на планетите подсилва вашето духовно Аз, докато вие показвате своята чувственост с лекота.

Септември ви носи приятни изненади, невероятни съвпадения, срещи, които ще се помнят дълго. Възможно е да ви очаква голям напредък в кариерата. Това е подходящият момент за нови начала. Обърнете специално внимание на идеите, дадени ви от вашите близки. Бъдете малко повече внимателни, когато става въпрос за вашата спонтанност: трябва да се контролирате повече. Големите рискове не са подходящи за този месец, тъй като няма да ви донесат положителни резултати.

Новолунието в Дева на 6 септември може да внесе внезапно решение в живота ви. Може да откриете, че старият ви начин да правите нещо – независимо дали е свързан с работа, здраве или ежедневие – не е толкова ефективен, колкото преди и сте готови за промяна. Някои важни карти ще бъдат поставени на масата. Това определено ще бъде период, пълен с изненади и предизвикателства! Не забравяйте да почивате по-често, тъй като вашата отдаденост може да се превърне в тежка умора.

Като въздушен знак, който цени свободата и рационалността, оставяте емоциите на заден план през повечето време. В известен смисъл това е начин да се чувствате по-защитени и приземени. Винаги се опитвате да балансирате страните, за да вземете по-мъдро решение.

Повишава се вашата общителност. Имате възможност да се доближите до приятелите си и да подобрите отношенията си с тях. Може да забележите нарастване на вниманието към вас от страна на другите. През септември ще искате постоянно да опитвате нещо ново, така че ще имате нужда от малки промени в любовта. Свободните Везни ще флиртуват, но няма да постигнат стабилна връзка.

Ако имате партньор, говорете с него/нея за нови съвместни дейности, които ще разчупят монотонността и ще ви сближат отново. С партньора си може да изпитате нова вълна от страст и емоции. Любовта и романтичните моменти ще завладеят връзката ви.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, пригответе се за страст, забавление и вълнение през септември. Докато вашият съуправител Марс транзитира през единадесетия ви слънчев дом на приятелството (до 14.09.), вероятно ще имате много събития, изпълващи календара ви. Независимо дали искате да разширите личната си или професионална мрежа от хора, възползвайте се от този засилен магнетизъм, който ви заобикаля!

Вашите лични амбиции и начинания няма да бъдат основен приоритет за вас този месец. Ще имате възможност обаче да погледнете по-спокойно на кариерата си и да подготвите план за действие, който ще бъде готов за изпълнение във всеки един момент. Останалите неща, които ви вълнуват, създават чувство на удовлетворение и завършеност. Сътрудничеството с други хора и приспособяването към различни ситуации ще ви помогнат да постигнете целите си.

Не очаквайте всичко да върви перфектно от само себе си. Септември е много добър месец, но изисква много от вас. Възможно е да има моменти на нерешителност, объркване. На няколко пъти сте вдъхновявали другите и сега си струва да помислите къде да намерите своя източник на вдъхновение.

Ще получите интересни оферти, които ще привлекат вниманието ви, но помислете добре, преди да направите следващата стъпка. Не вземайте прибързани решения или действия, свързани с важни въпроси. Оценете фактите, защото може да има скрити капани, които да ви създадат проблеми по пътя. Ако има хора, на които смятате, че можете да се доверите, говорете с тях и попитайте за тяхното мнение или гледна точка.

Ограничете всички излишни разходи. Погрижете се за психичното си здраве и избягвайте по-големи проблеми, които поставят ума ви в объркващ лабиринт, пълен с капани.

Възползвайте се от месец септември, за да се отпуснете и да се насладите с приятелите и на собствената си компания. Взаимоотношенията с другите се развиват хармонично. Ако сте необвързани, любовта ще навлезе в живота ви по различни поводи.

Стрелец – Скъпи Стрелци, очаква ви един мирен и спокоен месец. Септември няма да донесе сериозни проблеми. Началото на месеца ще бъде по-неспокойно, с много задачи, които трябва да бъдат решени. Възможни са малки затруднения, както и забавяне на работата и някои видове професионални затруднения. Понякога ще имате чувството, че сте „заседнали“ някъде. Но вие оставате оптимисти, независимо какво се случва и постъпвате правилно. Ще видите възможности, които не сте забелязвали досега, ще разберете какви грешки сте направили и ще намерите начин да ги поправите.

През първата десетдневка често ще трябва да действате прагматично, а понякога дори авторитарно, за да защитите своите професионални позиции и материални интереси.  Някои от вас ще получат оферта за по-висока позиция и по-добро заплащане, но и повишаване на отговорностите и задълженията едновременно с това. Така че помислете много добре. Септември ще бъде месец за обмисляне на нови идеи и прилагане на някои проекти на практика. Активните енергии от този период ще помогнат да действате много целенасочено и да използвате правилно дори малките шансове.

Този месец ще насочите вниманието си към вътрешни, семейни и домашни проблеми. Време е да обърнете внимание на тези въпроси и да се опитате да ги разрешите веднъж завинаги.

Имайте предвид, че най-важното е да се посветите този месец на себе си, да излизате повече, да се разхождате, да пребивавате сред природата, да спите достатъчно. Нужна ви е добра почивка и партньорът ви ще разбере.

В любовния ви живот нещата ще бъдат доста балансирани и ще имате благоволението на планетите, които ще бъдат от полза за връзката ви. Вашият партньор и вие се разбирате добре, така че всички проблеми ще изглеждат лесни за решаване.

На работното място може да се роди приятелство, а от приятелството може би любовта. Възможно е да имате моменти на лек и необвързващ флирт.

Като цяло пред вас има хармоничен месец, на който ще се насладите.

Козирог – Скъпи Козирози, септември е месец на преоценка на ценностите и големи промени в живота. Ще изживеете моменти, изпълнени с емоции. Този месец ще балансира способността ви да бъдете независими, както и нуждата ви от помощ. Това означава, че можете да бъдете динамични и да предприемате инициативи въз основа на вашите мнения, но в същото време няма да се колебаете да се обърнете към близките си, на които имате доверие, за да ви помогнат да вземете някои решения.

В периода от 12 до 20 септември трябва да проявите известна предпазливост, тъй като се увеличава вероятността от конфликти с началниците, което може да усложни позицията ви в службата. По това време е необходимо да сте по-сдържани, тъй като може да предизвикате противопоставяне от другите и авторитетът ви може да се разклати. Този период също трябва да бъдете много внимателни, докато пътувате, да не рискувате пари и да не влизате в договорни отношения с хора, които не познавате достатъчно добре. В края на краищата Козирозите винаги намират начин да оправят нещата по своя начин.

Увереният Марс се премества в сектора на кариерата на вашата карта на 14 септември и остава тук до 30 октомври. Тази енергийна възможност се случва само на всеки две години, така че използвайте този месец, за да обявите нови цели и да се борите за тях! Меркурий, планетата на комуникацията, ще се обърне ретроградно в същата област на вашата карта на 27 септември. Това може да ви накара да се почувствате несигурни относно новия си път.

Очаква ви голяма промяна в живота ви. Само тези, които са най-внимателни, ще обърнат внимание на факта, че реагирате на много неща по различен начин от преди и мислите по нов начин. Ще осъзнаете, че сте се превърнали в различен човек, с когото трябва да се общува по съвсем различен начин. Обърнете внимание на всичко, което ви се случва. Слушайте вътрешния си глас и следвайте знаците на съдбата.

Вашият любовен живот може да има повече отношение към вашите приятели и социалния кръг, когато Венера влезе във вашия сектор на приятелството на 10 септември. Обърнете внимание на всяко ново запознанство.

Водолей – Скъпи Водолеи, нуждаете се от търпение, отдаденост и постоянство. През септември ще трябва да работите по-усилено от обикновено. Нещата могат да бъдат монотонни и скучни, но ще успеете да се справите по възможно най-добрия начин.

Могат да се очакват колебания в емоциите този месец, така че един ден ще бъдете тъжни, на следващия ден ще се ядосвате, а на третия ден всичко ще бъде наред. Вашата склонност към анализ ще излезе на преден план, така че често ще обмисляте плюсовете и минусите на всяко решение, което вземате. Септември ще бъде повратна точка за мнозина, сега можете да направите смела крачка напред.  Всички начинания, които предприемате, ще вървят ръка за ръка с вас. Важно е да се избягват конфликти не само с ръководството, но и с колегите и подчинените. Хората, с които работите или началниците, може да ви изненадат с някакво съвсем ново и неочаквано предложение.

Венера ще формира квадратура с Плутон в началото на септември и ще доведе до застой в развитието на вашите планове по отношение на дългосрочен проект. Трудностите ще дойдат от неочаквани страни и можете да станете жертва на нечии интриги. Меркурий във Везни ще ви направи по-добре организирани. През този период е необходимо да сте широко скроени и да приемете някои компромиси, дори и да не ви харесват.

Проверете добре източниците на информация, защото можете да станете жертва на нечия измама, което може да ви причини загуби. Затова хороскопът за септември ви съветва да бъдете много внимателни през този месец и да не бързате за никъде!

През септември ще бъдете последвани от дилеми, свързани с противоположния пол, които за щастие трябва да разрешите. Вие сте на същата честота като партньора си, което е много обнадеждаващо за в бъдеще. Заедно определяте приоритети, ще правите житейски планове, ще вървите в една и съща посока.

Възможно е любовните възможности този месец да са по-малко за свободните представители на знака, а някои от тях ще се опитат да подновят отношенията си с бившите си емоционални партньори.

Риби – Скъпи Риби, септември е благоприятен към вашия знак и ще ви се даде възможност да реализирате много от плановете си. За да получите това, което искате, се нуждаете от постоянство и работа. Факторът късмет също ще играе важна роля в живота ви през септември. Ще попадате на благоприятни обстоятелства, ще успявате да се измъквате винаги сухи от водата.

Обърнете повече внимание на екипната работа. Сега не е моментът за самостоятелни проекти. Важно е да сключвате споразумения и договори, да подписвате документи с повишено внимание. Не вземайте участие в съмнителни проекти, особено тези, които обещават големи печалби. Доверявайте се на компетентни хора и надеждни съветници.

Фокусът на вашия интерес обаче ще бъде върху вашите финансови проблеми и вашите интелектуални търсения. Когато срещнете препятствие, винаги можете да разчитате на помощта на приятели и семейство, които са там, за да ви подкрепят и да ви дадат съвет.

През септември ще се поддавате твърде много на чувствата, емоциите си, ще говорите открито и ще изразявате всичко, което мислите, въпреки че не винаги нещата са такива, тъй като субективните усещания ще замъгляват истината, а идеалните ви представи ще ви откъснат от реалността.

Прекарайте повече време със семейството. Отървете се от гнева и негативните чувства. Осигурете на себе си и на близките си приятна и приятелска атмосфера, за да накарате всички във вашето присъствие да се чувстват комфортно и спокойно.

Екшън героят на Зодиака – Марс се движи през сектора на партньорството ви до 14 септември и почти по Новолуние прави перфектен тригон към Плутон. Предприемането на действия към всяка връзка ще засили вашата сила. Ако нямате партньор, тогава трябва да сте по-активни: помолете приятели да ви запознаят с някого или опитайте да използвате социалните мрежи.

Пригответе се за големи емоции през месеца!

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.