Циганско гадаене с игла: видове и начини на прилагане

игла

Циганското гадаене в съвременния свят остава доста ефективен начин да разберете вашето бъдеще. Използва се от хора на всички възрасти и от всеки пол.

Един от видовете гадаене на съдбата е циганското гадаене с игла. Прочетете повече за него.

Циганско гадаене с игла за любов

Гадаенето с игра и червен конец ще ви помогне да разберете какво е бъдещето ви с вашата половинка. Желателно е да вземете нова игла и да прокарате през нея конец с червен цвят. Препоръчва се ритуалът да се извършва от тези, които се съмняват, че са избрали подходящ човек за спътник на техния живот.

Трябват ви игла, малко парче плат и конец с червен цвят. Конецът прекарайте през иглата, но не връзвайте възел. На първо място, е необходимо да направите два бода, а след това с рязко движение да опънете иглата. Ако иглата излезе трудно от плата, то тогава ще срещнете препятствия с вашия избраник. В случай, че конецът се скъса, си струва да говорите за това, че не е писано вие и вашият любим да бъдете заедно. Но ако конецът излезе лесно от плата, тогава се радвайте. Обичате се и вашата любов ще бъде взаимна.

Циганско гадаене с игла за бъдещето

Това гадаене се препоръчва да се направи в полунощ, на Новолуние. Много е лесно. Просто трябва да запалите свещ и да сложите иглата в пламъка. Ако почернее, то в близко бъдеще ще имате много врагове и трудности в живота ви. Най-вероятно ще имате някои пречки по пътя си, с които ще ви бъде трудно да се справите.

Ако иглата не потъмнее, всичко в живота ви ще бъде прекрасно. Няма да имате никакви сериозни проблеми. В случай, че свещта загасне по време на гадаенето, вероятно ще преживеете неуспехи в сферата на личния живот и работата.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Гадаене с две зарчета! Разберете бъдещето си сега

Гадаене с камъчета отговаря бързо на въпросите ти

Гадаене на кафе: Какво предвещава фигурата на слон в чашата ни?

Гадаене с “Да-Не“ на оризови зърна

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.