ЦРУ твърдят, че Хитлер е избягал в Тенерифе и не се е самоубил

хитлер

Фашисткият германски лидер Адолф Хитлер е инсценирал самоубийство преди да избяга на остров Тенерифе, а оттам за Аржентина.

Това твърди бившият агент на американското Централно разузнавателно управление /ЦРУ/ Боб Баер.

Според Баер, който има 21-годишен стаж в ЦРУ, новите данни от архивите на ФБР поставят под съмнение официалната теза за самоубийството на Хитлер в берлинския бункер в края на Втората световна война.

От новоразкритите документи се поставя сериозно съмнение, че „Хитлер се е самоубил с изстрел в главата“.

В документалния филм „Hunting Hitler“ на телевизионния канал History се подчертава, че няма нито един свидетел на „самоубийството на Хитлер, както и това, че никой не е видял трупа на Хитлер„.

На базата на тези факти и документи експертите смятат, че Хитлер е симулирал самоубийство преди да избяга със самолет от берлинското летище Tempelhof, където е видян за последно.

Има съмнения, че в един от самолетите, с които бягат нацистите е бил и багажът на самияХитлер.

„Това, което ни приказват от правителствата е чиста лъжа. Вижте документите на ФБР. Те отварят пътя за ново разследване. В момента ние преразглеждаме историята, историята, която твърдеше, че Хитлер е загинал в бункера. Колкото повече копаем, толкова повече се убеждавам, че няма доказателства за това“, казва Баер.

В един от документите, върху който е премахнат грифа „Секретно“, се изразява загриженост, че не е открито тялото на Хитлер и че няма достатъчно доказателства за смъртта му.

В документалния филм се твърди, че Хитлер е избягал за Канарските острови със самолет, а оттам за Аржентина с подводница.

инфо: bgnes.com

Вижте още: 

НЛО И ТАЙНИТЕ ПРОЕКТИ НА ХИТЛЕР

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.