Чашата, която изберете, разкрива вашата дълбока същност

В коя чаша бихте изпили сутрешното си кафе?

Нагласата ви към живота в началото на деня показва това, което носите в душата си – какви са вашите копнежи, вашите мечти, вашите страхове.

Червена чаша

Вие сте  чувствителен и отговорен човек. Ако сте избрали тази чаша, вие се борите с нещо съществено на този етап от живота си. Борите се със самите себе си. Вътрешно се измъчвате от някакви неразрешени конфликти и дилеми. Намерете начин да ги разрешите, защото пропускате важни моменти, докато се тревожите. А и нещата никога не са толкова черни, колкото ни изглеждат.

Синя чаша

Вие сте търпеливи и лоялни. Дори прекалено. Предпочитате да замълчите, вместо да нараните другите. Само че по този начин трупате негативната енергия в себе си. Време е да отстоявате по-явно позициите си и да спрете да отстъпвате на другите. Вашето мнение, вашите нужди и вашите желания са не по-малко важни. Научете се да обичате себе си повече и да обръщате внимание на собствените си нужди – не само на тялото, но и на душата.

Зелена чаша

Вие сте по-затворени човек, интроверт. На пръв поглед хората не биха ви обърнали внимание. Опознаят ли ви веднъж обаче, разбират колко дълбока душа имате, колко ценен приятел сте. Спрете да се подценявате и работете върху самочувствието си. Не е без покритие. Притежавате много качества и успехи, с които да се гордеете.

Жълта чаша

Вие сте широко скроен човек с редица таланти. Палите се лесно по каузи и идеи. Не се страхувате от предизвикателствата. Привличат ви талантливи и интересни хора. В момента ви измъчва еднообразие. Намирате се в застой – творчески и душевен. Съветваме ви да се успокоите и да се доверите на въображението и инстинктите си – обикновено не ви подвеждат.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Изберете един от трите символа и разберете какво ви готви съдбата

Магическият символ, който изберете, разкрива вашите тайни страни

Инстинкт за самосъхранение – изберете една врата!

Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.