Числа, които ще привлекат пари в живота ви

Как да привлечете финансово благополучие?

Числа на парите, които ще ви донесат благополучие, ако ги запишете на лист хартия. Скрийте го в портфейла си.

Никой освен вас не трябва да знае, че носите този лист.

Ето каква е енергията на различните числа:

Едно

Това е числото на загубите. Не бива да мислите за суми, започващи с единици (например, 1 000 000 лева), нито трябва да определяте такава цена за артикулите, които продавате. Продуктът ще се продава бавно и няма да ви носи печалба, а загуба, сякаш „взема“ вашите ресурси.

Две

Две също не е много добро число. Символизира бедност и саможертва, така че никога не вземайте назаем например 2 000 лева – или няма да ви бъдат дадени, или ще трябва да чакате много дълго. И не искайте заплата, започваща с 2 – така се осъждате на ниски приходи.

Три

Това е страхотно число. Сума, започваща с 3 винаги харчете за полезни неща. Не спестявайте, например, 3000 лева, но смело ги похарчете.

Четири

Това е числото на стабилността. Ако получите сума, започваща с числото 4, можете да сте сигурни, че тя ще остане при вас дълго време. За да не изчезват парите с космическа скорост, поставете листче с числото 4 в портфейла си.

Пет

Това число символизира риска и удоволствието. Ако правите някакви залози, заложете на суми с пет. Тогава сложете лист с числото пет в портфейла си.

Morkadis

Шест

Числото шест ще привлече сумата, от която наистина се нуждаете. Не очаквайте нищо особено, но също така можете да бъдете сигурни, че няма да останете гладни.

Седем

По отношение на материалното благосъстояние това е лошо число.

Осем

Това число привлича огромни възможности. Ако искате наистина огромни суми и дългосрочни перспективи, напишете числото осем навсякъде.

Девет

Девет привлича подаръци. Ако искате да получите определена сума пари като подарък, поставете листче с числото 9 в портфейла си.

Вече знаете кои са най-мощните числа на парите. Привлечете финансовото благополучие в живота си!

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Ангелски числа: Какво означават и защо ги виждате?

Числата от рождената дата не са случайни! Вижте скритата магическа дарба, която дават на всеки!

Магията на числата и по-специално на числото 27

Числата на Фибоначи и Златното сечение в природата

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.