Числото 7 ви преследва навсякъде? Ето какво ще ви се случи

Струва ли ви се, че числото 7 е навсякъде около вас? Поглеждате часовника и виждате, че една от стрелките показва именно него. Отваряте пощата си и откривате, че имате 7 непрочетени съобщения. Взимате телефона си и какво да видите – 7 пропуснати обаждания!

Изглежда, че седмицата е по петите ви. Но дали само така ви се струва или нейното присъствие във вашия живот не е никак случайно.

Числата, с които се сблъскваме всеки ден, не служат само за измерване или означаване на някакво количество. Чрез тях Вселената контактува с нас, наставлява ни и ни подсказва по кой път да поемем. Така че, ако умеем да разчитаме вселенските знаци, бихме могли много да улесним живота си.

Как обаче бихме могли да тълкуваме честата поява на числото 7 в ежедневието ни? Седмицата е много специална цифра. Чрез нея Висшият разум ви дава знак, че се справяте чудесно. Успели сте да определите приоритетите си правилно и сега се движите успешно към тях.

Когато започнете често да попадате на числото 7, бъдете сигурни, че вашите желания и мисли са правилни. Имате всички шансове да реализирате мечтите си и е въпрос на време и още малко усилия, докато това се случи.

Просто имайте повече вярва в себе и в другите. Не бъдете твърде скептични и неуверени. Вдъхнете си кураж и заявете на света какво искате. Повярвайте в собствените си възможности и в доброто у хората. Работете в екип и винаги мислете позитивно. Добрите мисли ще преобразят живота ви.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ако това ти се случи на чужда сватба, скоро и ти ще се задомиш!

Ето какво е значението на счупените вещи

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Какво означава, ако часовникът показва 11:11?

Какво ще се случи, ако счупите чаша, намерите яйце с две жълтъка, разлеете кафето…

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.