Човек от НАСА показа снимка на извънземна база на Луната (ВИДЕО)

3

Бившият сътрудник на НАСА Кен Джонсън публикува снимка, на която се вижда модул от програмата на САЩ „Аполо” над повърхността на Луната. На заден план на повърхността на нашия естествен спътник  се виждат светлини, наподобяващи космическа база, съобщи Mars Moon Space Tv.

Снимката е направена от астронавтите на „Аполо” по време на отделяне на модула за прилуняване и заскретена, както и много други снимки от тази програма. Според Джонсън на тях се виждат не само загадъчни съоръжения, но и НЛО.

Преди години е дошла заповед тези снимки да бъдат унищожени, но Джонсън успял да запази една от тях, която сега представи публично. На нея се виждат неизвестни куполообразни съоръжения, които нямат земен произход. От НАСА няма официален коментар.

инфо: pik.bg

Вижте още:

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.