Човешка сянка заснета до Curiosity на Марс

марсЧовекоподобно същество без скафандър и къса коса се забелязва ясно при висока резолюция на нова снимка от марсохода Curiosity, която пак разбуни духовете. Върху гърба на сянката се вижда кислороден апарат. Тя мърда, протяга ръка, сякаш завинтва нещо. Снимката е изпратена от анонимен източник до сайта Ufosightingsdaily, който я разпространи със заглавие Human shadow on Mars („Човешка сянка на Марс“).

Коментарът на Ufosightingsdaily е формулиран в три въпроса:

1. Не доказва ли тази снимка, че няма никакъв Curiosity („Любопитко“) на Марс, а всичко се разиграва тук, на Земята, и персоналът извършва рутинна поддръжка на апарата?

2. Не доказва ли тази снимка, че на Марс живеят хора в изоставени извънземни бази? Хакерът Гари Макинон обяви неотдавна, че е открил такива доказателства в компютри на космическата агенция и американскато правителство, в които успял да проникне тайно.

3. Не доказва ли снимката, че в работата на Curiosity се бъркат марсианци?

Авторът на информацията пише още: „Това, което знаем, е, че НАСА не иска да говори на тази тема. Затова трябва да попълним липсващата информация и да представим доказателства за всяка от горните тези“.

Не за първи път снимките от Curiosity предизвикват въпроси и разпалват въображението за различни конспиративни теории. Откакто започна мисията си на Червената планета през август 2012 г., няколко пъти се разпалваха дискусии за различни странни явления, уловени в обектива на марсохода.

инфо: dnesplus.bg

Вижте още: 

БИВША СЛУЖИТЕЛКА НА НАСА: ВИДЯХ КАК ХОРА СЕ РАЗХОЖДАТ НА МАРС ПРЕЗ 1979 Г.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.