Астролог: През 2024 г. идва ерата на забогатяването

Няколко зодии ще бъдат миропомазани през 2024 година.

Това каза астрологът и маг Мария Асенова. По думите ѝ годината ще бъде много мощна за Козирог, Овен, Телец, Рак, Везни и Дева.

„Това са знаците, които ще бъдат миропомазани, просто Бог ще ги погали, както се казва. Везната ще има много големи придобивки през 2024 г.“, допълни Мария Асенова.

Тя подчерта, че 2024 ще бъде годината на просперитета и благоденствието: „Финансово хората ще се стабилизират, ще се канализират нещата. Този хаос, който го имаше от 2018 г., 2019, 2022 до днешна дата, това ще се отмие. През  2024 г. вече настъпва спокойствие. Настъпва ерата на забогатяването, ако мога така да кажа. Ще има финансова мощ към всички, всеки ще намери своята ниша, всеки ще намери себе си.“

Астрологът предвижда, че именно през следващата година много от българите, които живеят и работят в чужбина, ще започнат да се прибират.

„Новата година започва от февруари, знаете всички, към 6 февруари ще започват хората да усещат новото влияние. Психически хората бяха нестабилни от 2019 г. до днешна дата. Сега физиката и психиката ще бъдат в пълна хармония във всеки един от нас. Като цяло това е година на просперитет“, обобщи астрологът Мария Асенова, цитирана от „Фокус“.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.