Астро: Денят е подходящ за интелектуални занимания

Луната е в знак Рак до 21:27ч

Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални  епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и лесно раними, потапят се в своя вътрешен свят. Време за проявлението на тези чувства, които отдавна потискаме в себе си.

Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките.Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Луната преминава на празен ход от 19:50ч до 21:27ч и не се препоръчва да започвате нищо важно.

В 21:27ч Луната преминава в огнения знак Лъв.

Продължава  9 лунен ден до 13:00ч (от 12:01ч на 1 април)

Има опасност от провокации. Какво можете да правите? Да си почивате, да възстановявате силата си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, но не се занимавайте с важни въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. В отношението може да се наблюдава нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Бъдете търпеливи в разговор с другите.

Доминиращ 10 лунен ден от 13:00ч на 2 април до 14:08ч на 3 април

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове.

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно – богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм,  често боледува и има по-малко късмет в живота и обратно, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има добро здраве, по-високи умствени способности и устойчив характер.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често – това ще подобри енергийния обмен.

13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Днес лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез молитви и защитни техники. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.