Астро: Денят е свързан с разплатата за минали грехове

pixabay.com

Луната е в знак Стрелец до 06:53ч на 21 април

Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желание да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Желателно е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи. Да не се натоварва черния дроб с мазна храна.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 01:05ч на 21 април (от 23:49ч на 19 април)

Този лунен ден е неблагоприятен. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. В него се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е леко замъглено. Енергията на деня може да ви накара да  чувствате отчаяние, тежест в душата, дълбока болка. Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, за да не потъвате в униние. Денят е изключително неблагоприятен за хора с психични разстройства и по-слаба психика. Хората сега са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Трябва да се пазите да не изпаднете под чуждо влияние, тъй като лесно се изпада в заблуждения и се правят грешки.

Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са неосъществими – те са съблазън и илюзия. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и едва тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши вероятно с провал. Да се отложат финансовите дела и операции с недвижима собственост. Не е подходящо време да се сменя местоработата или сферата на действие. Учението изисква висока концентрация.

Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката.

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци, и да се избягват продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите лесно отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи с колегите си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва.

За да изкарате лесно този ден, трябва да пестите енергията си. Бъдете сами, отделете време за почистване на душата, мислите, съвестта или дома си. Можете да направите това заобиколени от горящи свещи. Също така, денят е благоприятен за разходка на открито.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Може да сънувате кошмари, но да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

Слънчев календар – 1 слънчев ден – Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Поверието гласи, че е добре в началото на слънчевия месец да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.