Астро: Денят носи положителна енергия

Луната е в нарастваща фаза в знак Телец до 15:59ч

На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Неблагоприятно време за всичко свързано с риск и необходимост да се взема бързо решение, но подходящо за започване на всичко, което изисква продължително време за реализация.

Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Гърлото трябва да се пази не само от студени и газирани напитки, но и от горещи, прекалено говорене, викане.

Луната е само 1 минута на празен ход (от 15:58ч до 15:59ч) и преминава в знак Близнаци, където ще остане до 23:52ч на 22 януари

При Луна в Близнаци се увеличава склонността към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има повече самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е  много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Благоприятно време за общуване. Емоциите са по-повърхностни. Избягвайте уединението, подходящо е за посещение при роднини или близки приятели.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 12:39ч 

Следва 10 лунен ден от 12:39ч на 20 януари до 13:16ч на 21 януари

Денят носи положителна, мека енергия, която влияе на човека по най-добрия начин, като носи късмет. Това е прекрасно време. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага. В този лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Възможни са внезапни разкрития, може би ще научите нещо, което не сте знаели преди, някои дългогодишни мистерии или проблеми ще бъдат разрешени.

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Ако се разстроите от нещо – няма значение. Неприятното усещане скоро ще премине, след известно време напълно ще забравите за случилото се.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с първоизточника. Благоприятно е за почивка и време, прекарано в семейството, укрепване на семейните традиции. Навестете родители, роднини, приятели, заемете се любимите си дела. Крайно нежелателно е да изгаряте мостовете след себе си, да рушите отдавна установени връзки. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Не се препоръчва уединение.

Всички неприятности, които възникват днес, са краткотрайни, не ги приемайте присърце. Те ще минат бързо и няма да оставят следа в душата ви. Но всичко започнато днес ще пусне дълбоки корени, включително конфликти и семейни кавги, така че е по-добре да изгладите всички неприятни ситуации.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.