Астро: Ден, в който всичко трябва да се приема такова, каквото е

pixabay.com

Луната e в Овен до 00:54ч на 7 февруари

Инстинктивните реакции се ускоряват. В настроението има напор на чувства и нетърпение за действия. Добро време да се преодолее страхът, безпокойството от правенето на нещо за първи път. Вместо да подходите към проблема отстрани, атакувайте го с главата напред. Ако ви обхване справедлив гняв, то Луната ще ви даде кураж да защитавате справедливостта. Тя ще ви вдъхнови да се борите. Включвайки се в борбата винаги е рисковано, но понякога това води до промени към по-добро.

Овена дава непобедима енергия и вярата, че всичко е възможно. Но може да се появи вътрешно нетърпение, раздразнение, прибързаност и непредпазливост в действията, което да доведе до спорове и кавги. Много внимателни бъдете на пътя независимо дали в ролята на пешеходец или шофьор. Внимавайте при работа с остри предмети, взривни вещества и огън. Да се избягва приемането на голямо количество алкохол, силен чай и кафе. Най-добре да се заменят със сокове и чиста вода. Уязвима е главата и всичко по нея.

Лунен календар: продължава 5 лунен ден до 10:05ч

Следва 6 лунен ден от 10:05ч на 5 февруари до 10:26ч на 6 февруари

Денят е спокоен и мирен, повече пасивен. Ден за любов, смирение и прошка. През този ден не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни. Могат да се започват нови дела.

Благоприятен ден за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подходящ за всичко, което е заплетено, както и за дела, които ще изискват много време за осъществяване. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие.

6 лунен ден е също ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

Слънчев календар – 22 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Днес живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко старо и ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат внезапни промени в живота. Например да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите нещо спонтанно.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.