Астро: Днес е един от „благословените“ дни

Луната e в знак Риби до 12:37ч на 29 декември

В тези дни човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Отдайте времето си на семейни ангажименти. Може да се използват духовни практики.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Лунен календар:  6 лунен ден от 11:49ч на 28 декември до 12:12ч на 29 декември

Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

В 6-ти лунен ден постъпва много и различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да отсеете къде е истината и къде лъжата. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Лесно се усвояват знания.

Отърсете мисълта си от житейските грижи. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли. Болестите започнали в този ден протичат бързо.

Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Секс – Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящ е класическия секс с традиционни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има  повече целувки и прегръдки. Много подходящо време за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.