Астро: Добре е да се прекара денят в усамотение и занимание с любимото хоби


Луната е в знак Стрелец до 16:23ч на 29 октомври

Преминавайки през този знак, Луната придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Дните на Стрелеца са благоприятни за придобиване на нови знания, на нови умения.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от инциденти се увеличава, особено в планините и под земята. Увеличават се пътно-транспортните произшествия и инцидентите. Това може пък да ви накара да бъдете по-предпазливи и внимателни.

Лунен календар: продължава 3 лунен ден до 11:26ч на 28 октомври

Енергийно много мощен и следователно опасен ден. Много важно е да насочите своите стремежи и действия към съзидателното русло. Съсредоточете се в набелязаните цели и действайте. Важното е да се концентрирате само върху една, но най-важната задача.

Девиз на деня: максимум търпение и спокойствие. Старайте се да избегнете проявите на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Благородните постъпки, оказаната помощ и добрите дела ще се върнат към вас стократно, ако са извършени с чисто сърце, без задна мисъл.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Подходящо за очистване на аурата. Добре е да се правят физически упражнени за подвижност на плещите и ставите.

Следва 4 лунен ден от 11:26ч на 28 октомври до 12:39ч на 29 октомври

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Денят, в който нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Рая.

Обикновено денят преминава тихо и спокойно. Добре е да се прекара в усамотение, в посвещаване на любимото хоби. Отделете време за себе си и за близките си. Не е подходящо време за колективна работа.  Физическото натоварване е добре да се избягва.

Бъдете внимателни и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички варианти и едва тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности. Много тайни днес могат да станат явни. Един от дните, в които думите притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.”

Тежък ден за организма. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете със случаен партньор.

Подстригване може до 11:26ч. След това не се препоръчва.

Слънчев календар – 12 слънчев ден е свързан с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Също така е посветен на всички 360 тотема и свещени птици и животни, затова не трябва да се отнасяте зле с животните. В този ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.