С какво е свързано внезапното активиране на пирамидите?

пирамидаПирамидите са едни от най-загадъчните постройки на нашата планета. И ето нова сензация – учените са регистрирали мощна светлинна енергия, която се излъчва точно от върховете на пирамидите и е насочена към космоса. Това се случва повсеместно. С какво е свързано внезапното активиране на пирамидите?

Отговорът на въпроса не е толкова лесен, ние и досега малко знаем за истинската природа на пирамидите. Много учени са единодушни в мнението си, че тези постройки са най-древните получатели и предаватели на информация. В последно време тези хипотези се потвърждават…

Какво ли е общото между пирамидата Кукулкан, която се намира на полуостров Юкатан в Мексико, пирамидите край град Сиан в Китай и пирамидите на културата Карал в Перу? Тези най-древни храмови постройки, издигнати приблизително по едно и също време с египетските пирамиди в Гиза, неотдавна са започнали да излъчват невиждана активност.

Много хора са станали свидетели на това как тези пирамиди са излъчвали мощен светлинен стълб в небето. Има дори снимки и видео на това необикновено явление.

Астрофизикът Антон Ермоленко е убеден, че случващите се събития трябва да бъдат сериозно изследвани:

„Световната научна общественост безспорно трябва да обръща повече внимание на случващото се с пирамидите. Това, че те са започнали да се събуждат от хилядолетен сън, само по себе си е уникално явление. Смятам, че сме длъжни не да игнорираме очевидните факти, а да се опитаме да определим каква е тяхната роля. Става въпрос не за единичен случай, а за масово явление, което се наблюдава от Азия до Южна Америка.“

Основното, което интересува и учените и обикновените хора е каква е причината за тези излъчвания на светлинна енергия и накъде са насочени. Очевидно е, че всичко, което се случва трудно може да бъде наречено съвпадение. Може би постепенно се доближаваме до разгадаването на тайната на великите пирамиди.

Прочетете още: 

Сфинксът и пирамидите покрити със сняг за пръв път от 112 г.

инфо: http://bulgarian.ruvr.ru/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

26 коментара
 1. Цеци 10 години ago
 2. Анонимен 10 години ago
 3. Анонимен 10 години ago
 4. osemnova 10 години ago
 5. Анонимен 10 години ago
 6. Анонимен 10 години ago
 7. sinandeko 10 години ago
 8. Анонимен 10 години ago
 9. Анонимен 10 години ago
 10. Анонимен 10 години ago
 11. Анонимен 10 години ago
 12. Por 10 години ago
  • невежият 10 години ago
 13. невежият 10 години ago
 14. noname 10 години ago
 15. Анонимен 10 години ago
 16. Анонимен 10 години ago
 17. Valentina Vasileva 10 години ago
  • Kap4elina 10 години ago
 18. Bai Ganio 10 години ago
 19. Анонимен 10 години ago
 20. izvanzemen 10 години ago
 21. Нина Жишева 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.