Астро: Енергията на деня трябва да се използва само за съзидателни дейности

pixabay.com

Луната е в знак Везни до 11:57ч

Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички груби прояви и дисхармония. В същото време Луна във Везни прави хората  склонни към нерешителност, изпълнени с колебания и съмнения. Благоприятно за културни мероприятия. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Луната е на празен ход от 11:20ч до 11:57ч. В този почти половин час избягвайте да предприемате нещо важно или ново.

В 11:57ч Луната преминава във водния знак Скорпион

През това време нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 15:47ч

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност – символ на движение, път пълен с изпитания.

Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Плановете могат да се привеждат в действие. Вселената помага за реализиране на плановете.

Това е семеен ден, добре е да прекарате повече време със семейството и близките си. Ще е много подходящо да си припомните за семейните традиции, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Намаляването на силата и лошото здраве през този лунен ден показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията ви. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици.

Болестите на 10 лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологични болести.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие.

Следва 11 лунен ден от 15:47ч на 28 юни до 16:58ч на 12 юни

Денят има доста силна енергия, което изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. Да не се рискува с нови проекти и да се избягва решаването на важни въпроси. Всичко, което се започне сега, трябва да бъде доведено до край.

Денят носи опасности за взаимоотношенията, затова е добре да се избягват спорове и скандали. Даже невинно изречена дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите могат да станат непредсказуеми.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.